• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç eltim kıskanç kızı

Ev aile apartmanı, babadan kalma. Profilde öğretmen yazıyor ama öğretmen olmadığına yüzde bi milyon eminim. Konu sahibi çalışmıyor, eltiden emin değilim. Kocalar muhtemelen birlikte çalışan esnaf.
😀😀kocam esnaf değil.hatta ikiside.el tim evde..1 yıl öncesine kadar çalıştım.evet aile apartmanı.bakalım bu profille neler diyeceksiniz

Her meslekten cikar da
Ogretmenlik cok yuce cok buyuk meslek bana gore. Kendim ogretmen aile cocuguyum ondan da olabilir. İsim geregi ogretmenlerle fazla muhatabim ondan da olabilir. Hic hayal ettigim gibi degil su kkda okuduklarim. Saskinlik icerisindeyim yani bilemedim
Kendilerine hayri olmayan insanların elinde şu an malesef bu meslek,ben de bolum mezunuyum formasyon alıp 5 yıl kadar öğretmenlik yaptım inanın iyi ki öğretmen olmuş diyebilecegim insan sayısı bir elin parmaklarini geçmez 😔 üzülüyor muyum üzülüyorum çünkü benim de evladım var

Saçma olan şu
Yani bir tek sizin kız mı tenis oynayıp santranca gitmeli
Bunu 10 kişi yapabilir ama yok olay o değil olay elti kızı olması
Kalbımı basarım sizin kız da ister
O yaşlar böyle yaşlar istersin merak edersin istersin
Sizin kız hiç istemez kesin

Ama olay başka çocuklar üzerinden kendi hezeyanlarınızı yaşamayın ya
Komik oluyorsunuz

Kendinize uğraş bulun uğraş yok böyle oluyor işte

Siz de onları kıskanıyorsunuz neden sizin yaptıklarınızı yapıyor diye hahahah

Sadece kendiniz olan bir ütopya kurup orada yaşayın siz tamam öyle hayal edin

Çalışmıyormussunuz baya sevindim böyle öğretmenlere falan denk gelmek allah affetsin ama denk gelsek de ancak dedikodusu yapılırdı muhtemelen
Genelde öyle oluyor da

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuklar sizin yüzünüzden düşman gibi büyürler çünkü anneleri nasıl davranırsa çocuklar onu örnek alacaktır.
Çok yazık. Biz kuzenlerimizle kardeş gibi büyüdük. Bir örnek giyinip, herkes aynı şeyleri yapardı ama kimse sizin düşündüğünüz gibi düşünmezdi. Şimdi anne babalarımız yaşlandı yavaş yavaş göçüyorlar. Biz birbirimize hep destek oluyoruz.
Sizin yetiştirmeye çalıştığınız gibi yetiştirilseydik yapayalnız kalacaktık.
Çocuğunuza üzüldüm ben. Yazık...

Arkadaşım cevap belli.sidik yarıştırmaları hoşuma gitmiyor..

Tenis spor dalini siz mi buldunuz?
Ya da beyaz renkli elbiseyi siz mi tasarladiniz?
38 yaşındaki kadınin acizligine bak kendi çocuğuyla kiyasliyor ve kıskanıyor. Kıskandığı da 9 yaşında minicik çocuk. :kusmuk: hayatta bu kadar mı sevmediniz sevilmediniz hiç ya bu kalbin karaligi neden?

Tenis spor dalini siz mi buldunuz?
Ya da beyaz renkli elbiseyi siz mi tasarladiniz?
38 yaşındaki kadınin acizligine bak kendi çocuğuyla kiyasliyor ve kıskanıyor. Kıskandığı da 9 yaşında minicik çocuk. :kusmuk: hayatta bu kadar mı sevmediniz sevilmediniz hiç ya bu kalbin karaligi neden?
Üstelik gençlik merkezinde ücretsiz verilen bir kursmus.
Halka açık , herkes gitsin diye veriliyor bu hizmetler. Komşu çocukları bile beraber gider genelde.
Ama aynı binada ki kuzen de gitmek isteyince kıskanç oluyor. 🥴

Ayninyas grubu cocuklarin birbirlerine ozenmelerinden daha dogal ne olabilir?
Benim çocuklar, yegenim, ve esimin yegenleri ayni yas grubu cocuklar.
Hepsi 0-5 yas araliginda.
Birine ne aliyorsam hepsine aliyorum
Her dogum gunlerinde, bayramda hepsine hediye aliyorum
Cunku çocukları sevindirmek guzeldir.
Elinize yapismaz kiziniza aldiginiz bir tshirt te ona da almak
Yada kiziniza saksida cicek aldiginizda ona da almak.
20 liraya gonul aliyorsunuz, cocuk sevindiriyorsunuz daha nolsun.
Bencil olmayin. Cocuk onlar.

Hem tenis de satranc da partnerle oynanan oyunlar,
ben olsam memnun olurdum.

Zamaninda ayiptir soylemesi bendeniz de tenis kursuna gitmistim yetiskinkene heves edip :rolleyes:
Neyse guzel gidiyor falan ama partnerim yok kurs disinda oynayacak. Oyle kursu bitirince kaldi o da, esimi cok gazladim ama yok ise yaramadi.
Ne guzel olurmus halbuki kiziniz icin.
Bisiklet konusu da oyle, cocuklar birlikte bisiklet surmeyi cok severler.
Hatta kiyafet konusu da, bende iki sipa var, simdi ya ayni giyiniyorlar ya da benzer renk, bir sekilde denklik ariyorlar yani, olmazsa giyinmeyi reddediyorlar falan.

Halka açık , herkes gitsin diye veriliyor bu hizmetler. Komşu çocukları bile beraber gider genelde.

9 yaşında çocuk ya. Konuşmayı, yürümeyi ogreneli, dünyaya geleli bir kaç yıl olmuş bir çocuk bahsettigi. eltini kiskandin tamam da insan 9 yaşındaki çocuk hakkında nasıl böyle düşünebilir? Benim cocuguma sunduğum imkanları başka aileler sunamasin mi? nasıl bir sevgi açlığı böyle hissetmeye neden olabilir?

Benden kucuk kuzenime benim bisikletimi vermislerdi cocugu kesmem lazimmis su an anladim.

Asıl yarışa giren sizsiniz bence
Benim çocuğumda var onunkinde olmasın isteği içinize işlemiş.
Küçük bir çocuğada kıskanç yaftası yapıştırmışsınız üstelik

9 yaşında çocuk ya. Konuşmayı, yürümeyi ogreneli, dünyaya geleli bir kaç yıl olmuş bir çocuk bahsettigi. eltini kiskandin tamam da insan 9 yaşındaki çocuk hakkında nasıl böyle düşünebilir? Benim cocuguma sunduğum imkanları başka aileler sunamasin mi? nasıl bir sevgi açlığı böyle hissetmeye neden olabilir?
Arkadaşlarımla, kuzenlerimle wahstap gruplarımız var, çocuklar için beğendiğimiz kitap, oyun, gideceğimiz etkinlik, kıyafet için indirimler hepsini paylaşıyoruz, haberdar ediyoruz birbirimizi. Çünkü neden etmeyelim?

Nasıl bir görmemişlikse konu sahibinin içindeki durum, bir tek benim çocuğum da olsun istiyor.

camıye de mahallece gıderdık. kıskanç komşularrr

Alt tarafı bisiklet almışsınız diye onlar almasın mı istiyorsunuz sizin gibiler asıl kıskanc oluyor her şeyin en güzeli tek bende olsun kimsede olmasın özensinler çatlasınlar ama alamasınlar.. 9 yasındaki cocugun bu tür şeylere özenmesi normal aileninde durumu var ki yapıyor onların cocugunun nesi eksik senin premsesinden ? Bari cocugu kendin büyütmede bencil şımarık bir birey olmasın tek kalır maazallah. Ne güzel millete örnek oluyoruz diye düşümeceğinize kıskanılıyoruz diyorsun kadın kıskansa acık acık almayın demez ayyy bizde aldık senden önce aldık der üste çıkmaya calısır ve sen bisiklet alıyorsan o gider daha büyük daha güzel bir şey alırdı anlatabilmişimdir umarım

Back