- 29 Aralık 2024
- 18
- 15
- 31
- Konu Sahibi rachelgreen1
Hanımlar merhaba 6 aylık evliyim eşimin ailesinden de kendi ailemden de uzaktayız ama uzakta olmama rağmen kayınvalidemden çok rahatsızım. Kendisi her şeye karışmayı seven birisi sınırımı çizdim artık karışamıyor ama daha önceden söylediği şeyler aklımdan çıkmıyor ve ondan nefret etmeme sebep oluyor. Sürekli ilk gelinini över ben ne dersem o da öyle yapıyor o da şöyle o da böyle diye beni sinir küpü etti bir zamanlar. Daha sonra bunun kardeşi sende artık bizim memleketin gelinisin diyince benim bir tane o memleketten gelinim var dedi( ilk gelininden bahsediyor) ve ilk gelinini kendi bulduğu için kötü de olsa hep över. Kendi de bilir aslında çok kötü bir gelindir. Eşim beni onlara karşı savunur sever güzel sözler söyler şakalaşır kaynanam çekemez bu durumumu sürekli bize müdahale eder. Eşimin tatilinden dolayı memleketlerine gittik eşimle şakalaşıyorduk oğluma dokunma kız elinden alırım yoksa dedi bende benim eşimi elimden kimse alamaz dedim ama içime bir yara oldu o söz. Evimize geldikten sonra aramayıp sormadım hiç sürekli laf sokmalı şeyler paylaşıp durur. Geçen eşimle konuşurken benimle de konuştu neden aramıyorsun kötü bir şey mi dedik diyor halbuki ne yaptığını kendisi çok iyi biliyor. Şimdi arkadaşlar bu kadına nasıl davranmam lazım ki içim soğusun?