Yarin sabahi niye bekliyosun kizim ya. Ben hatirliyorsan ogleden sonra yapmistim aslan gibi cikmisti yavrumun isareti :)
valla kımyasal mı dıs gebelık mı dıye ıcım ıcımı yıyecek ama kocama bunu caktırmıcam..onun zaten oyle seylerden haberı yoktur..dersemkı öyle mı,böyle mı..kesın o benden fazla ınanmaya baslar kımyasal yada dıs gebelık olduguna..cunku adam hamıle kalabılme ıhtımalıme bıle hala tam ınanmıs degıltatıl dönusu doktora gıtcektık ıkımızde,masraftan kurtulmus oldu ıste daha ne ıstıyor tabı hamıleysem
olsun sımdı sılık mılık cıkar kaldıramam
yarın sabah yapılması gerektıgı gıbı yapıp,cerceveletıp duvara asacam onu..
ilk testım olcak o benım
ilk testım olcak o benım
canım inş. hamilesindir. Bizimkide daha alışabilmiş deil dün akşam rüyamı anlatıyorum hadi be sende ne hamileliği diyor:)
günaydıın sen hala test yapmadınmı
Ben esime herseyi anlattigim icin disti bostu yazik daha yeni adapte olabildi baba olacagina :)
Bir de ilk uc ay hakkinda cevremizdeki bosbogaz kisiler oyle laflar ettiler ki ben bile yeni yeni kabulleniyorum.
Gebelikle beraber karsinizdaki hain insanlar da ortaya cikiyor mesela :)
ilk testım olcak o benım
millan inşallah hamilesiiiiiiiiiiiin canımcanım inş. hamilesindir. Bizimkide daha alışabilmiş deil dün akşam rüyamı anlatıyorum hadi be sende ne hamileliği diyor:)
kızlar dün akşam bi rüya gördümm. altın var elimde bariz belli ve üzerinde bebek sureti var bende onu bebek isteyenlere dağıtıyorum nedir ki acaba?? hayırdır inşallahhhhh
millan inşallah hamilesiiiiiiiiiiiin canım
bu erkekler hep mi aynı yaabenim eşimde her ay kendimi hamile sanınca yok be aşkım diyor.. sanki hiç hamile kalmayacam ben. adam da hiç bi umut olmuyo ben kırmızıları görene kadar kendi kendimi yiyorum:18: neymiş o kesin olunca yaşayacakmış mutluluğunu hayal kırıklığına uğramak istemiyomuş
ilk üc ay kımseye söylememekte fayda var..ama ınsanda ıstıyor söyle gerıle gerıle BEN HAMILEYİİİİİM seklınde gezınmeyı..hele hele bebek yokmu bebek dıyenlere karsı
kızlar dün akşam bi rüya gördümm. Altın var elimde bariz belli ve üzerinde bebek sureti var bende onu bebek isteyenlere dağıtıyorum nedir ki acaba?? Hayırdır inşallahhhhh
millan inşallah hamilesiiiiiiiiiiiin canım
bu erkekler hep mi aynı yaabenim eşimde her ay kendimi hamile sanınca yok be aşkım diyor.. sanki hiç hamile kalmayacam ben. adam da hiç bi umut olmuyo ben kırmızıları görene kadar kendi kendimi yiyorum:18: neymiş o kesin olunca yaşayacakmış mutluluğunu hayal kırıklığına uğramak istemiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?