Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Yarin sabahi niye bekliyosun kizim ya. Ben hatirliyorsan ogleden sonra yapmistim aslan gibi cikmisti yavrumun isareti :)

olsun sımdı sılık mılık cıkar kaldıramam
yarın sabah yapılması gerektıgı gıbı yapıp,cerceveletıp duvara asacam onu..
ilk testım olcak o benım

canım inş. hamilesindir. Bizimkide daha alışabilmiş deil dün akşam rüyamı anlatıyorum hadi be sende ne hamileliği diyor:)

kızlar yardım edin yaaa.... ben mübarek listemizi ilk sayfaya nasıl taşıcam tablo halinde yardım edin. büyük sevaba girersiniz!

kızlar dün akşam bi rüya gördümm. altın var elimde bariz belli ve üzerinde bebek sureti var bende onu bebek isteyenlere dağıtıyorum nedir ki acaba?? hayırdır inşallahhhhh

canım inş. hamilesindir. Bizimkide daha alışabilmiş deil dün akşam rüyamı anlatıyorum hadi be sende ne hamileliği diyor:)

ben hııc bu konuyla ılgılı ruya görmuyorum bu aralar yaaa..
en son gördugum ruya zaten cok etkıleyıcıydı..bundan 2 ay önce görmustum..
ruyamda kaynanamın annesı(yasamıyor) bana bı bardak ıcınde su verıyor..kızım bunu ıc,gönlunden gecen neyse o olacak,bu okunmus su dıyor..
bende oyle seylerden korkarım,ıcmek ıstemeye ıstemeye ıctım..sonra esımle gıttık bebek magazalarından bebgımıze kıyfet bakmaya..
derken ogun ben uyandım,kaynanam bende kalıyordu..ruyamı ona anlattım,cok mutlu oldu..
kaynanamı yol edınce nette gezmeye basladım..
kadın sıtelerı arasında dolanırken bu sıtede..'sogan kürüyle hamıle kaldım' baslıgını okudum..
hemen konuyu okumaya basladım,sogan kürünün ne oldugunu ögrenmeye basladım..
aynı gunun aksamı sımdıkı topıgımızı okumaya basladım..ordada sogan kürü adı gecıyordu..
ve gecen ay ılk kez sogan kurunu uyguladım..
bu aykı uygulamayı yaparken 3.gunu kuru bıraktım,içimden bı ses..hamılesın daha ıcme dedı,anında kestım..
anaa sımdıde gunum gectı ıyıce..
ınanılmaz olaylar olmaya basladı..tabı bu ay haddınden fazla dua ettım..hem burdakı kızlara hem kendıme..

Ben esime herseyi anlattigim icin disti bostu yazik daha yeni adapte olabildi baba olacagina :)

Bir de ilk uc ay hakkinda cevremizdeki bosbogaz kisiler oyle laflar ettiler ki ben bile yeni yeni kabulleniyorum.

Gebelikle beraber karsinizdaki hain insanlar da ortaya cikiyor mesela :)

kızlar yardım edin yaaa.... ben mübarek listemizi ilk sayfaya nasıl taşıcam tablo halinde yardım edin. büyük sevaba girersiniz!

ilk üc ay kımseye söylememekte fayda var..ama ınsanda ıstıyor söyle gerıle gerıle BEN HAMILEYİİİİİM seklınde gezınmeyı..hele hele bebek yokmu bebek dıyenlere karsı

olsun sımdı sılık mılık cıkar kaldıramam
yarın sabah yapılması gerektıgı gıbı yapıp,cerceveletıp duvara asacam onu..
ilk testım olcak o benım

millan inşallah hamilesiiiiiiiiiiiin canım

bu erkekler hep mi aynı yaa benim eşimde her ay kendimi hamile sanınca yok be aşkım diyor.. sanki hiç hamile kalmayacam ben. adam da hiç bi umut olmuyo ben kırmızıları görene kadar kendi kendimi yiyorum:18: neymiş o kesin olunca yaşayacakmış mutluluğunu hayal kırıklığına uğramak istemiyomuş

kızlar dün akşam bi rüya gördümm. altın var elimde bariz belli ve üzerinde bebek sureti var bende onu bebek isteyenlere dağıtıyorum nedir ki acaba?? hayırdır inşallahhhhh

cevrendekı hamıleler doguracak,sende onlara bebek altını takacan.. hadı gecmıs olsun

ama icten seviniyordur yaaa :26:

ilk üc ay kımseye söylememekte fayda var..ama ınsanda ıstıyor söyle gerıle gerıle BEN HAMILEYİİİİİM seklınde gezınmeyı..hele hele bebek yokmu bebek dıyenlere karsı

Soylemedik ki zaten. Bu en yakinlarimiz dusun yani :)

Kimse bilmiyor benim durumumu. Bebek soyle 5-6 aylik olsun insallah o zaman haberleri olur ancak.

aynen aynen..gunum gectı dıyorum,orama burama vurma dıyorum(şakalasmak ıcın) ya hamıleysem dıyorum..hmm evet yıne hamılesın dımı dıyor sen ınanma,dogurana kadar soylemıcem bundan sonra sana bıse dıyorum
adam hala ınanmıyor..
ama gecen ay 19 mayısta oldugum aklındaydı onunda..baktıkı gecen aykı oldugum gun bıle gectıı,ufaktan ufaktan ınanmaya baslıyor gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…