Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

herkese i geceler demeye gelmiştim ama gitmişsiniz yafff yakalayamadım sizi. Neyse sabah göreceğiniz için

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN MELEKLERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:

:9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:

bu arada kızlar Eylül de ekliyim ordan bulun beni :)

kuzularrrr aneyler yolda onları beklıyorummmmm gece kusu oldum bennnnn
akıllı kız oldum bennn eskı topıgı yenı topıgı okudumm heppp eylul mıllan sızı ekledım kuzular faceden kım bu demeyın heee:))))
yarın gırerım herhalde görusuruzz gıremezsemmm öptüm sızııı kuzularrr

yaww noliiiii banaaaaaaa..artık uykusuzluktan okadar ölüyorumki akşam hemen devrilip,sabahın körunde dikiliyorum ayaga..
nerde o eski 10 bucukta kalkmalarım..
topigin kapısını bugun ben acmıs oldum..
herkese günaaaaaaaaaaaaayyydın..:16::16::16:
bu arada bende gecmıse dönim,dün kacırdıklarımı bi okiiiimm:27::27::27:

hala ve hala adet olmadııım bu arada:49::49::49::49:

Eylülcüm bu topicide nerden buldun valla baya şeyler varmış bu bölümde şimdi okuyorumda ..

ben gebelikten aşağısına hiç inmemiştim :9:

kızım ben bu topigın yolunu hala bulamadım..geyik sohbeti bölümü dıyor,bakıyorum bakıyorum göremıyorum..:27:
valla kendı profılımdekı bildirilerden yada nerde ne yaptıgımı yazan kısımdan gelıyorum buraya..
bı yerdeyım ama nerdeyım bılmıyorum

günaydın tatlım bende hala adet olmadım bekleşiyoruz seninle bakalım nereye kadar :) :)

git şans oyunu oyna...kazı kazan oyna bişiler et ..al şu testi.. tanıdık eczaneye git borç yazdır ahuahuahuah

ho hooo ınanılmaz ama gercek kocam eve gelırken,tel actı dün..ne yemek yaptın dedi! sert sert
bende makarna tabiii naaapcam dedım(dolabı bosaltıyoruz,son gunler makarnaya dayancaz)
bıde guya sevınıyordum küsken yemek yapmıcam oooh dıye:S
neyse eve gelınce kayıp bı fatura varmıs onu arattırdı bana(normalde hayatta benle küsken muhattap olmaz,yemegınıde dukkanda yer gelır)
derken hoop bırden yıne normale döndü..aksamda sen hala adet olamdınmı yaa,dedı..
bende yooo dedım..'e ben okadar orkidi bosuna mı aldım' dedi..gecen ay bı yıgın almıstıda
baktıkı gecen ay oldugum gun geldı ve ben hala adet olmadım,hamılelıgme ınanmaya basladı sanırım..
bugunde derım aksam gelırken testı alır,yarın sabah yaparım..
çunku onun kalkmasını beklıyene kadar yuz kere tuvalete gıderım ben..
dün cok adet sancım oldu,neysekı gelmedı..ama bı akıntı halı vardı,hep oluyorum sanıp tuvalete kostum durdum..
bugun bıse yok neysekı bebegıme kavustum

ayy canım yaa inşallah hamişsindir walla kendim kalmış kadar sevinecem :)

senın ne zaman olman gerekıyordu kız?

bat 14 hazirandı canım gerçi muayenede kese falan çıkmadı ama bakalım eğer bugünde olmazsam bir test şart oldu gerçi ümidim yok bu ayda boş geçti gibi geliyor şuan tek belirtli azıcık kanamam olması ve kasıklarımın sızlaması adet sancısı gibi olanlar 14ünde vardı ama şimdi bişey kalmadı

Son düzenleme:

kızım 14unden bugune 6 gun gecmıs yaa..kese zaten ılk 3-4 hafta zor gorunuyor..ben hamıle olsam suan kesın bendede kese görunmez..oyuzden hıc alttan eseletmem kendımı..ıkıncı ayı beklerım muayene ıcın..şimdilik kan testı yeter bana..sen ıdrar testı demı yapmadın? kız hıcbı testı yapmadan dırek muayene mı oldun

dün akşam fazlasıyla üzüldükten sonra bu sabah şu saat itibariyle kırmızıya boyandım((

üzüllmeeeeee..herseyın bı vaktı vardır,belkı bıdahakı ay sımdı uzuldugunun kat ve katı sevıneceksın..

Günnaydıınn kızlarrrr,

sitede anasayfada en altlarda kız :) bende google yazıyorum kıskananlar çatlasın topiği diye hemen çıkıo :) öle giriş yapiorum :)

Sen kesin hamilesin haberin olsun.

Hamilelikten beri sabah 5 te uyaniyorum ki ben sabah uykusunu cok severim. Akinti olmasi vs.
Hicbir kacis yok bu kez :)

millancım yavrummm sen bence hamilesinnnnnnnn yani inşallahhhhh artık test yapta bizi kurtar şu meraktan.. ne meraksızsın kızzzzzzzzzzzzz

Sen kesin hamilesin haberin olsun.

Hamilelikten beri sabah 5 te uyaniyorum ki ben sabah uykusunu cok severim. Akinti olmasi vs.
Hicbir kacis yok bu kez :)

zaten suan normalde 6 gun gecmıs durumda..benım genc kızlıgımdan berı döngum hiiiiç şaşmamıstır..puuuff bende sımdı paranoyak olmaya baslıyorum..yaa kımyasal gebelıkse:S yada dıs gebelık falan olursa:S daha cıft cızgıyı görmeden paçaları sıvadım
bu kadar bekledım ee artık cızgıde sılık falan cıkmaz umarım aaaaaaaaaaaa!!!

yok tatlım yaaa idrarda baktım bir kaç kere negatif çıktı hep o yüzden bekliyorum şimdi bakalım belki bugün dayanamaz yaptırırım tatile gidecez ona göre hazırlık yaparım en azndan :)

görürsün yavrum yaaaaa bence bu sefer görcen o çift çizgiyi!