yok tatlım yaaa idrarda baktım bir kaç kere negatif çıktı hepo yüzden bekliyorum şimdi bakalım belki bugün dayanamaz yaptırırım tatile gidecez ona göre hazırlık yaparım en azndan :)
zaten suan normalde 6 gun gecmıs durumda..benım genc kızlıgımdan berı döngum hiiiiç şaşmamıstır..puuuff bende sımdı paranoyak olmaya baslıyorum..yaa kımyasal gebelıkse:S yada dıs gebelık falan olursa:S daha cıft cızgıyı görmeden paçaları sıvadım
bu kadar bekledım ee artık cızgıde sılık falan cıkmaz umarım aaaaaaaaaaaa!!!
anammm gercekten mi kız.. hiç bilmiodum yaaaabızde 1 hafta sonra gıtcez tatıle..hamılelıgın ılk 3 ayında fazla gunes ısıgı vucuttakı folıc asıdı yok edıyormus..ve cılt lekelenmeye yatkın oldugu ıcın bu dönemde derın gunes lekelerı olusabılıyormus yüzde:S 11-16 arası cıkmıcam bende dırek gunese..sabahtan guneslenırım ne ediiiim..bıde cok su ıccekmıssın,su kaybı fazla oluyormus..bebek ıcın cok tehlıkelıymıs..bende sımdı bunları okuyordum:S
afiyet olsun canımcımkızlar ben azcık bıseyler atıstırıp gelıyorum..acıktım
günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnnn canlarımmm
bızde 1 hafta sonra gıtcez tatıle..hamılelıgın ılk 3 ayında fazla gunes ısıgı vucuttakı folıc asıdı yok edıyormus..ve cılt lekelenmeye yatkın oldugu ıcın bu dönemde derın gunes lekelerı olusabılıyormus yüzde:S 11-16 arası cıkmıcam bende dırek gunese..sabahtan guneslenırım ne ediiiim..bıde cok su ıccekmıssın,su kaybı fazla oluyormus..bebek ıcın cok tehlıkelıymıs..bende sımdı bunları okuyordum:S
günaydınnnnn canlarımmm
evet canım nasipse temmuz un ilk haftası umre için orda olacağızoyle mi??umre icin mi geleceksin??gerci bu aylar coookkk sicak olur allah kolaylik versin
oooo miyopi gelmiş. özlettin kendini miyopi ya kısa zamanda aramızda görmek istyoruz seniMerhaba canım;
Yeni topiğiniz hayırlı olsun. Bi bakim bakalım neler var dedim, kaçmadı gözünden
günaydın millanyaww noliiiii banaaaaaaa..artık uykusuzluktan okadar ölüyorumki akşam hemen devrilip,sabahın körunde dikiliyorum ayaga..
nerde o eski 10 bucukta kalkmalarım..
topigin kapısını bugun ben acmıs oldum..
herkese günaaaaaaaaaaaaayyydın..
bu arada bende gecmıse dönim,dün kacırdıklarımı bi okiiiimm
hala ve hala adet olmadııım bu arada
üzülme owner herşeyin bi zamanı var inşallah senin bebeğin de gelecek yeter ki stres yapmadün akşam fazlasıyla üzüldükten sonra bu sabah şu saat itibariyle kırmızıya boyandım((
sonunda buldum sizi
iki gündür yanlış yere bakıyormuşum yaaa ne safım
aynı başlıkta iki konu var birini bırakıp buna geçmişiniz bi yerinizde durun ayol
neyse bende geldim işte nasılsınız ??
eylulun işleri sag gösterip sol vuruyor
acaba bızı takıp edenlere,çekemeyenlere karsı bı hedef sasırtma yöntemı mıydı bu eylul..
bız ıyıyız tam kadro burdan devam edıyoruz..yenı sayfamızda cok huzurluyuz..kımse bıze kışt demıyor cok şükür
zaten suan normalde 6 gun gecmıs durumda..benım genc kızlıgımdan berı döngum hiiiiç şaşmamıstır..puuuff bende sımdı paranoyak olmaya baslıyorum..yaa kımyasal gebelıkse:S yada dıs gebelık falan olursa:S daha cıft cızgıyı görmeden paçaları sıvadım
bu kadar bekledım ee artık cızgıde sılık falan cıkmaz umarım aaaaaaaaaaaa!!!
günaydın yağmur hoşgeldinsonunda buldum sizi
iki gündür yanlış yere bakıyormuşum yaaa ne safım
aynı başlıkta iki konu var birini bırakıp buna geçmişiniz bi yerinizde durun ayol
neyse bende geldim işte nasılsınız ??
Aynen benim paranoyalarim :) cift cizgiyi gorunce, ya dis gebelikse, ya kimyasalsa diye kendimi yemistim keseyi gorene dek. Bak simdi onumuzdeki hafta allah kismet ederse 3.ay dolacak. Yok kizim bir sorun olmayacak bak gorursun :)
merys barıstık barıstık
bugun işe gıderken dıcem,aksam gelırken test al dıye..
yarın sabahkı tuvaletımle yaparım artık testı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?