Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yok tatlım yaaa idrarda baktım bir kaç kere negatif çıktı hep o yüzden bekliyorum şimdi bakalım belki bugün dayanamaz yaptırırım tatile gidecez ona göre hazırlık yaparım en azndan :)

bızde 1 hafta sonra gıtcez tatıle..hamılelıgın ılk 3 ayında fazla gunes ısıgı vucuttakı folıc asıdı yok edıyormus..ve cılt lekelenmeye yatkın oldugu ıcın bu dönemde derın gunes lekelerı olusabılıyormus yüzde:S 11-16 arası cıkmıcam bende dırek gunese..sabahtan guneslenırım ne ediiiim..bıde cok su ıccekmıssın,su kaybı fazla oluyormus..bebek ıcın cok tehlıkelıymıs..bende sımdı bunları okuyordum:S

Canım dış gebelik falan olmaz inş. bizim doktorda ondan şüphelendi ama kısmet.

kızlar ben azcık bıseyler atıstırıp gelıyorum..acıktım

anammm gercekten mi kız.. hiç bilmiodum yaaaa bende cumartesi günü yayıldım güneşe 5-6 saat rahat güneş altında kaldım ayyyy artık hayatta güneşe çıkmam :44:

aynen tatlım bizde bir hafta sonra çıkıcaz :) beraber çıkıyoruz desene. Bu arada afiyet olsun tatlım :)

sonunda buldum sizi

iki gündür yanlış yere bakıyormuşum yaaa ne safım

aynı başlıkta iki konu var birini bırakıp buna geçmişiniz bi yerinizde durun ayol

neyse bende geldim işte nasılsınız ??

oyle mi??umre icin mi geleceksin??gerci bu aylar coookkk sicak olur allah kolaylik versin
evet canım nasipse temmuz un ilk haftası umre için orda olacağız Rabbim kolaylaştırır inşallah.

Merhaba canım;

Yeni topiğiniz hayırlı olsun. Bi bakim bakalım neler var dedim, kaçmadı gözünden
oooo miyopi gelmiş. özlettin kendini miyopi ya kısa zamanda aramızda görmek istyoruz seni

günaydın millan bugün topiki sen açmışsın maşallah. barış artık eşinle de alsın şu testi yaa, yoksa çocuk ağzından çıkıp anne ben burdayım diyecek

dün akşam fazlasıyla üzüldükten sonra bu sabah şu saat itibariyle kırmızıya boyandım((
üzülme owner herşeyin bi zamanı var inşallah senin bebeğin de gelecek yeter ki stres yapma

eylulun işleri sag gösterip sol vuruyor
acaba bızı takıp edenlere,çekemeyenlere karsı bı hedef sasırtma yöntemı mıydı bu eylul..
bız ıyıyız tam kadro burdan devam edıyoruz..yenı sayfamızda cok huzurluyuz..kımse bıze kışt demıyor cok şükür

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]18 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kemre
gülgüzeli
[/TD]
[TD] hamile
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım
ecem5885
[/TD]
[TD] hamile
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
lemannnn
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
20 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yanlışlıkla oldu ama bundada bir hayır vardır sanırım :))) biz zor bulduk birbirimizi bizi çekemeyenler hiç bulamaz inşallah :)

merys barıstık barıstık
bugun işe gıderken dıcem,aksam gelırken test al dıye..
yarın sabahkı tuvaletımle yaparım artık testı..

Aynen benim paranoyalarim :) cift cizgiyi gorunce, ya dis gebelikse, ya kimyasalsa diye kendimi yemistim keseyi gorene dek. Bak simdi onumuzdeki hafta allah kismet ederse 3.ay dolacak. Yok kizim bir sorun olmayacak bak gorursun :)

Aynen benim paranoyalarim :) cift cizgiyi gorunce, ya dis gebelikse, ya kimyasalsa diye kendimi yemistim keseyi gorene dek. Bak simdi onumuzdeki hafta allah kismet ederse 3.ay dolacak. Yok kizim bir sorun olmayacak bak gorursun :)

valla kımyasal mı dıs gebelık mı dıye ıcım ıcımı yıyecek ama kocama bunu caktırmıcam..onun zaten oyle seylerden haberı yoktur..dersemkı öyle mı,böyle mı..kesın o benden fazla ınanmaya baslar kımyasal yada dıs gebelık olduguna..cunku adam hamıle kalabılme ıhtımalıme bıle hala tam ınanmıs degıl tatıl dönusu doktora gıtcektık ıkımızde,masraftan kurtulmus oldu ıste daha ne ıstıyor tabı hamıleysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…