• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yok tatlım yaaa idrarda baktım bir kaç kere negatif çıktı hep :( o yüzden bekliyorum şimdi bakalım belki bugün dayanamaz yaptırırım tatile gidecez ona göre hazırlık yaparım en azndan :) :1:

bızde 1 hafta sonra gıtcez tatıle..hamılelıgın ılk 3 ayında fazla gunes ısıgı vucuttakı folıc asıdı yok edıyormus..ve cılt lekelenmeye yatkın oldugu ıcın bu dönemde derın gunes lekelerı olusabılıyormus yüzde:S 11-16 arası cıkmıcam bende dırek gunese..sabahtan guneslenırım ne ediiiim..bıde cok su ıccekmıssın,su kaybı fazla oluyormus..bebek ıcın cok tehlıkelıymıs..bende sımdı bunları okuyordum:S

zaten suan normalde 6 gun gecmıs durumda..benım genc kızlıgımdan berı döngum hiiiiç şaşmamıstır..puuuff bende sımdı paranoyak olmaya baslıyorum..yaa kımyasal gebelıkse:S yada dıs gebelık falan olursa:S daha cıft cızgıyı görmeden paçaları sıvadım:1::1:
bu kadar bekledım ee artık cızgıde sılık falan cıkmaz umarım aaaaaaaaaaaa!!!:27:

Canım dış gebelik falan olmaz inş. bizim doktorda ondan şüphelendi ama kısmet.

bızde 1 hafta sonra gıtcez tatıle..hamılelıgın ılk 3 ayında fazla gunes ısıgı vucuttakı folıc asıdı yok edıyormus..ve cılt lekelenmeye yatkın oldugu ıcın bu dönemde derın gunes lekelerı olusabılıyormus yüzde:S 11-16 arası cıkmıcam bende dırek gunese..sabahtan guneslenırım ne ediiiim..bıde cok su ıccekmıssın,su kaybı fazla oluyormus..bebek ıcın cok tehlıkelıymıs..bende sımdı bunları okuyordum:S
anammm gercekten mi kız.. hiç bilmiodum yaaaa :( bende cumartesi günü yayıldım güneşe 5-6 saat rahat güneş altında kaldım :( ayyyy artık hayatta güneşe çıkmam :( :44:

aynen tatlım bizde bir hafta sonra çıkıcaz :) beraber çıkıyoruz desene. Bu arada afiyet olsun tatlım :):56:

sonunda buldum sizi :52::52::52::52::52:

iki gündür yanlış yere bakıyormuşum yaaa ne safım :1:

aynı başlıkta iki konu var birini bırakıp buna geçmişiniz bi yerinizde durun ayol :9::9::9:

neyse bende geldim işte nasılsınız ??

oyle mi??umre icin mi geleceksin??gerci bu aylar coookkk sicak olur allah kolaylik versin
evet canım nasipse temmuz un ilk haftası umre için orda olacağız :16: Rabbim kolaylaştırır inşallah.

Merhaba canım;

Yeni topiğiniz hayırlı olsun. Bi bakim bakalım neler var dedim, kaçmadı gözünden :16:
oooo miyopi gelmiş. özlettin kendini miyopi ya kısa zamanda aramızda görmek istyoruz seni :16:

yaww noliiiii banaaaaaaa..artık uykusuzluktan okadar ölüyorumki akşam hemen devrilip,sabahın körunde dikiliyorum ayaga..
nerde o eski 10 bucukta kalkmalarım..
topigin kapısını bugun ben acmıs oldum..
herkese günaaaaaaaaaaaaayyydın..:16::16::16:
bu arada bende gecmıse dönim,dün kacırdıklarımı bi okiiiimm:27::27::27:

hala ve hala adet olmadııım bu arada:49::49::49::49:
günaydın millan :3: bugün topiki sen açmışsın maşallah. barış artık eşinle de alsın şu testi yaa, yoksa çocuk ağzından çıkıp anne ben burdayım diyecek :9:

dün akşam fazlasıyla üzüldükten sonra bu sabah şu saat itibariyle kırmızıya boyandım:(((
üzülme owner herşeyin bi zamanı var inşallah senin bebeğin de gelecek yeter ki stres yapma

sonunda buldum sizi :52::52::52::52::52:

iki gündür yanlış yere bakıyormuşum yaaa ne safım :1:

aynı başlıkta iki konu var birini bırakıp buna geçmişiniz bi yerinizde durun ayol :9::9::9:

neyse bende geldim işte nasılsınız ??

eylulun işleri sag gösterip sol vuruyor:1:
acaba bızı takıp edenlere,çekemeyenlere karsı bı hedef sasırtma yöntemı mıydı bu eylul..:1::1:
bız ıyıyız tam kadro burdan devam edıyoruz..yenı sayfamızda cok huzurluyuz..kımse bıze kışt demıyor cok şükür:1:

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile:nazar::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile:nazar::32::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]18 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile:nazar: :32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kemre
gülgüzeli
[/TD]
[TD] hamile:nazar:
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım
ecem5885
[/TD]
[TD] hamile:nazar:
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
lemannnn
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
20 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eylulun işleri sag gösterip sol vuruyor:1:
acaba bızı takıp edenlere,çekemeyenlere karsı bı hedef sasırtma yöntemı mıydı bu eylul..:1::1:
bız ıyıyız tam kadro burdan devam edıyoruz..yenı sayfamızda cok huzurluyuz..kımse bıze kışt demıyor cok şükür:1:

yanlışlıkla oldu ama bundada bir hayır vardır sanırım :))) biz zor bulduk birbirimizi bizi çekemeyenler hiç bulamaz inşallah :):27:

merys barıstık barıstık:1::1:
bugun işe gıderken dıcem,aksam gelırken test al dıye..
yarın sabahkı tuvaletımle yaparım artık testı..

zaten suan normalde 6 gun gecmıs durumda..benım genc kızlıgımdan berı döngum hiiiiç şaşmamıstır..puuuff bende sımdı paranoyak olmaya baslıyorum..yaa kımyasal gebelıkse:S yada dıs gebelık falan olursa:S daha cıft cızgıyı görmeden paçaları sıvadım:1::1:
bu kadar bekledım ee artık cızgıde sılık falan cıkmaz umarım aaaaaaaaaaaa!!!:27:

Aynen benim paranoyalarim :) cift cizgiyi gorunce, ya dis gebelikse, ya kimyasalsa diye kendimi yemistim keseyi gorene dek. Bak simdi onumuzdeki hafta allah kismet ederse 3.ay dolacak. Yok kizim bir sorun olmayacak bak gorursun :)

Aynen benim paranoyalarim :) cift cizgiyi gorunce, ya dis gebelikse, ya kimyasalsa diye kendimi yemistim keseyi gorene dek. Bak simdi onumuzdeki hafta allah kismet ederse 3.ay dolacak. Yok kizim bir sorun olmayacak bak gorursun :)

valla kımyasal mı dıs gebelık mı dıye ıcım ıcımı yıyecek ama kocama bunu caktırmıcam..onun zaten oyle seylerden haberı yoktur..dersemkı öyle mı,böyle mı..kesın o benden fazla ınanmaya baslar kımyasal yada dıs gebelık olduguna..cunku adam hamıle kalabılme ıhtımalıme bıle hala tam ınanmıs degıl:1::1: tatıl dönusu doktora gıtcektık ıkımızde,masraftan kurtulmus oldu ıste daha ne ıstıyor:27::27: tabı hamıleysem:1::1::1:

Back
X