millan inşallah hamilesiiiiiiiiiiiin canım
bu erkekler hep mi aynı yaabenim eşimde her ay kendimi hamile sanınca yok be aşkım diyor.. sanki hiç hamile kalmayacam ben. adam da hiç bi umut olmuyo ben kırmızıları görene kadar kendi kendimi yiyorum:18: neymiş o kesin olunca yaşayacakmış mutluluğunu hayal kırıklığına uğramak istemiyomuş
ama icten seviniyordur yaaa :26:
Kizlar ben kimle arkadas oldum? Bas harfi Z..
Ayy cok komiiikk :))
Benimkine telefonla haber vermek zorunda kaldim bekleyemedim. Ne dedi biliyor musunuz?
Ben de arabayi servise verdim oradayim su an.
1 senedir beynini yedim be adam bu ne demekkk? Meger soka girmis ve doktora gitmeden kesinlesmeden o heyecani yasamak istememis uzulmemek icin. Cok alemler valla :)
hayra yoraydın bari kız :) bebişsiz mi kalcam bencevrendekı hamıleler doguracak,sende onlara bebek altını takacan..hadı gecmıs olsun
hayra yoralım hayır olsun tatlım
günaydın hanımlar ve bebişler :) nasılsınız bugün
kizlar ben kimle arkadas oldum? Bas harfi z..
evet canım seviniyor aslında hayali bile mutlu ediyor onu ama yine de ne bilim erkekler kesin öğrenene kadar ihtimel vermiyorbizim gibi meraklı değiller ondan sanırım relax - rahat insanlar onlar
beni de ekleyin faceden size özel açtım yağmur yak
yarın yapcam tamammmmmmmmm..ustume gelme sıteyı terkederım valla
Canim naber? Sut karsimda icemiyorum. Ondan da nefret ettim cunku. Nefes almadan icmem lazim konsante olmaya calisiyorum :)
benim eşimde şoka girmişti hiç tepki vermedi :) eline aldı işediğim testi baktı durdu şimdi bu ne demek böyle mi hamile olunuyo sen bu testi nasıl yaptın üstüne mi işedin fala :) sonra kendine geldi garibim dün mesaj atmış ikinizide çok seviyorum diye ağlattı beni valla canım kocam benim
evet canım seviniyor aslında hayali bile mutlu ediyor onu ama yine de ne bilim erkekler kesin öğrenene kadar ihtimel vermiyorbizim gibi meraklı değiller ondan sanırım relax - rahat insanlar onlar
beni de ekleyin faceden size özel açtım yağmur yak
hayra yoraydın bari kız :) bebişsiz mi kalcam ben
canım z olan bir bn varım diye biliyorum ama profil resminde nikah resmi varsa benim :)
millan inşallah hamilesiiiiiiiiiiiin canım
Bu erkekler hep mi aynı yaaBenim eşimde her ay kendimi hamile sanınca yok be aşkım diyor.. Sanki hiç hamile kalmayacam ben. Adam da hiç bi umut olmuyo ben kırmızıları görene kadar kendi kendimi yiyorum:18: Neymiş o kesin olunca yaşayacakmış mutluluğunu hayal kırıklığına uğramak istemiyomuş
Tamam tamam sensin o zaman:) memnun oldum :))
keeeeeeees beni tehdit etme burayı terk etsen facede varsın orda yakalarım seni kızm hamilesin yapta biran önce onaylı kaşeli sevinelim die sölüyorum beeee
günaydın canım kendimi bildim bileli hiç süt içmedim ben nefret ediyorum ama bebeğime yarasın diye içiyorum dolaba koy soğuk oldu mu kokusu çok kalmıyo öyle içiliyo.şimdi de peynirden tiksindim hiç yiyesim gelmiyoakşam yoğurta pekmez karıştırıp yedim hem kan yapar hemde yoğurdun kokusunu alıyo yoksa inek kokuyo diye yiyemem onu da :)
ben hııc bu konuyla ılgılı ruya görmuyorum bu aralar yaaa..
en son gördugum ruya zaten cok etkıleyıcıydı..bundan 2 ay önce görmustum..
ruyamda kaynanamın annesı(yasamıyor) bana bı bardak ıcınde su verıyor..kızım bunu ıc,gönlunden gecen neyse o olacak,bu okunmus su dıyor..
bende oyle seylerden korkarım,ıcmek ıstemeye ıstemeye ıctım..sonra esımle gıttık bebek magazalarından bebgımıze kıyfet bakmaya..
derken ogun ben uyandım,kaynanam bende kalıyordu..ruyamı ona anlattım,cok mutlu oldu..
kaynanamı yol edınce nette gezmeye basladım..
kadın sıtelerı arasında dolanırken bu sıtede..'sogan kürüyle hamıle kaldım' baslıgını okudum..
hemen konuyu okumaya basladım,sogan kürünün ne oldugunu ögrenmeye basladım..
aynı gunun aksamı sımdıkı topıgımızı okumaya basladım..ordada sogan kürü adı gecıyordu..
ve gecen ay ılk kez sogan kurunu uyguladım..
bu aykı uygulamayı yaparken 3.gunu kuru bıraktım,içimden bı ses..hamılesın daha ıcme dedı,anında kestım..
anaa sımdıde gunum gectı ıyıce..
ınanılmaz olaylar olmaya basladı..tabı bu ay haddınden fazla dua ettım..hem burdakı kızlara hem kendıme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?