• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

millan inşallah hamilesiiiiiiiiiiiin canım :52::52::52::52:

bu erkekler hep mi aynı yaa :1: benim eşimde her ay kendimi hamile sanınca yok be aşkım diyor.. :9: sanki hiç hamile kalmayacam ben. adam da hiç bi umut olmuyo ben kırmızıları görene kadar kendi kendimi yiyorum:18: neymiş o kesin olunca yaşayacakmış mutluluğunu hayal kırıklığına uğramak istemiyomuş :9:

Ayy cok komiiikk :))
Benimkine telefonla haber vermek zorunda kaldim bekleyemedim. Ne dedi biliyor musunuz?
Ben de arabayi servise verdim oradayim su an.
1 senedir beynini yedim be adam bu ne demekkk? Meger soka girmis ve doktora gitmeden kesinlesmeden o heyecani yasamak istememis uzulmemek icin. Cok alemler valla :)

ama icten seviniyordur yaaa :26:

evet canım seviniyor aslında hayali bile mutlu ediyor onu ama yine de ne bilim erkekler kesin öğrenene kadar ihtimel vermiyor :1: bizim gibi meraklı değiller ondan sanırım :1: relax - rahat insanlar onlar :9::9:

Kizlar ben kimle arkadas oldum? Bas harfi Z..

beni de ekleyin faceden size özel açtım yağmur yak :31:

Ayy cok komiiikk :))
Benimkine telefonla haber vermek zorunda kaldim bekleyemedim. Ne dedi biliyor musunuz?
Ben de arabayi servise verdim oradayim su an.
1 senedir beynini yedim be adam bu ne demekkk? Meger soka girmis ve doktora gitmeden kesinlesmeden o heyecani yasamak istememis uzulmemek icin. Cok alemler valla :)

benim eşimde şoka girmişti hiç tepki vermedi :) eline aldı işediğim testi baktı durdu şimdi bu ne demek böyle mi hamile olunuyo sen bu testi nasıl yaptın üstüne mi işedin fala :) sonra kendine geldi garibim dün mesaj atmış ikinizide çok seviyorum diye ağlattı beni valla canım kocam benim

evet canım seviniyor aslında hayali bile mutlu ediyor onu ama yine de ne bilim erkekler kesin öğrenene kadar ihtimel vermiyor :1: bizim gibi meraklı değiller ondan sanırım :1: relax - rahat insanlar onlar :9::9:

:1: alem bu erkekler yaaa nasilda dayaniyorlar sevinmeden bilemiyorum :1:

Canim naber? Sut karsimda icemiyorum. Ondan da nefret ettim cunku. Nefes almadan icmem lazim konsante olmaya calisiyorum :)

günaydın canım kendimi bildim bileli hiç süt içmedim ben nefret ediyorum ama bebeğime yarasın diye içiyorum dolaba koy soğuk oldu mu kokusu çok kalmıyo öyle içiliyo.şimdi de peynirden tiksindim hiç yiyesim gelmiyo :( akşam yoğurta pekmez karıştırıp yedim hem kan yapar hemde yoğurdun kokusunu alıyo yoksa inek kokuyo diye yiyemem onu da :)

benim eşimde şoka girmişti hiç tepki vermedi :) eline aldı işediğim testi baktı durdu şimdi bu ne demek böyle mi hamile olunuyo sen bu testi nasıl yaptın üstüne mi işedin fala :) sonra kendine geldi garibim dün mesaj atmış ikinizide çok seviyorum diye ağlattı beni valla canım kocam benim

aaayyy öldum gulmekteen ahahhahhahahaaa:1::1:
kocam evdeyken testı yapsam aynen bende bunları yasardım..
oda testi ınceler dururdu:1:

Aradim da cikmadin sen canim ya

millan inşallah hamilesiiiiiiiiiiiin canım :52::52::52::52:

Bu erkekler hep mi aynı yaa :1: Benim eşimde her ay kendimi hamile sanınca yok be aşkım diyor.. :9: Sanki hiç hamile kalmayacam ben. Adam da hiç bi umut olmuyo ben kırmızıları görene kadar kendi kendimi yiyorum:18: Neymiş o kesin olunca yaşayacakmış mutluluğunu hayal kırıklığına uğramak istemiyomuş :9:

aynen tatlım walla bizimkide aynısı ben attığım tohumu biliyor tarla hasat vermez diyo birde dalga geçiyor benimle :) :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

keeeeeeees beni tehdit etme burayı terk etsen facede varsın orda yakalarım seni kızm hamilesin yapta biran önce onaylı kaşeli sevinelim die sölüyorum beeee:47:

yarın damgalatıp,halay cektırcem burda senı..bıde hamıle degılsem buyuk olay cıkar burda valla:1:

günaydın canım kendimi bildim bileli hiç süt içmedim ben nefret ediyorum ama bebeğime yarasın diye içiyorum dolaba koy soğuk oldu mu kokusu çok kalmıyo öyle içiliyo.şimdi de peynirden tiksindim hiç yiyesim gelmiyo :( akşam yoğurta pekmez karıştırıp yedim hem kan yapar hemde yoğurdun kokusunu alıyo yoksa inek kokuyo diye yiyemem onu da :)

Zaten soguk iciyodum ama artik resmen inek kokusu geliyo. Yogurdu tercih ederim ben. Dut pekmezine sardim bir de kafama dikip iciyorum onu seviyorum mesela. Yumurta asla yemiyorum adini duyunca bile midem havalarda :(

ben hııc bu konuyla ılgılı ruya görmuyorum bu aralar yaaa..
en son gördugum ruya zaten cok etkıleyıcıydı..bundan 2 ay önce görmustum..
ruyamda kaynanamın annesı(yasamıyor) bana bı bardak ıcınde su verıyor..kızım bunu ıc,gönlunden gecen neyse o olacak,bu okunmus su dıyor..
bende oyle seylerden korkarım,ıcmek ıstemeye ıstemeye ıctım..sonra esımle gıttık bebek magazalarından bebgımıze kıyfet bakmaya..
derken ogun ben uyandım,kaynanam bende kalıyordu..ruyamı ona anlattım,cok mutlu oldu..
kaynanamı yol edınce nette gezmeye basladım..
kadın sıtelerı arasında dolanırken bu sıtede..'sogan kürüyle hamıle kaldım' baslıgını okudum..
hemen konuyu okumaya basladım,sogan kürünün ne oldugunu ögrenmeye basladım..
aynı gunun aksamı sımdıkı topıgımızı okumaya basladım..ordada sogan kürü adı gecıyordu..
ve gecen ay ılk kez sogan kurunu uyguladım..
bu aykı uygulamayı yaparken 3.gunu kuru bıraktım,içimden bı ses..hamılesın daha ıcme dedı,anında kestım..
anaa sımdıde gunum gectı ıyıce..
ınanılmaz olaylar olmaya basladı..tabı bu ay haddınden fazla dua ettım..hem burdakı kızlara hem kendıme..

yaaa nıye kımse benım bu mubarek ruyamı okumadıııııııııı!!!!:1:

Back
X