hehehe iyi bari şekerim öle olsunda ben herkese takarım kızzz :)yok bu ay onlara takarak yatırım yapcan..bıdahakı ay sen hamıle kalcan..9 ay sonrada taktıgın altınlar sana gerı döncek..
zaten soguk iciyodum ama artik resmen inek kokusu geliyo. Yogurdu tercih ederim ben. Dut pekmezine sardim bir de kafama dikip iciyorum onu seviyorum mesela. Yumurta asla yemiyorum adini duyunca bile midem havalarda
yaaa nıye kımse benım bu mubarek ruyamı okumadıııııııııı!!!!
canım senin rüya hayırlı çünkü su görmüşsün! hayır olsun inşallahh ve bebiş göbişinde hıh benden sölemesi.. medyum eylül konustu :)yaaa nıye kımse benım bu mubarek ruyamı okumadıııııııııı!!!!
hayır olmuşşş cnm inşallah hamilesindir amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
yarın damgalatıp,halay cektırcem burda senı..bıde hamıle degılsem buyuk olay cıkar burda valla
ayy bende ıspanak gördüm bi baktım anlamına zenginlik, bereket ve bebek demekmişşş ayyy çok happy oldum doktora falan gitmiorum ben
aynen ama tiksinerekte olsa yiyorum mecburama çok zor geliyo çıkartıcam diye de korkuyorum bi faydası kalmaz boşa tıkınmış olurum diye şükür çıkarmadım daha hiç :)
canım mause un sol tuşuyla listeyi seç mavi oluyor secince. sonra kopyala, yapıştıracağın yere tıkla ve yapıştır. başka birşey yok yanikızlar yardım edin yaaa.... ben mübarek listemizi ilk sayfaya nasıl taşıcam tablo halinde yardım edin. büyük sevaba girersiniz!
hayırdır inşallah senin bebik de geliyo inşallah. test yaptın mı eylül sen, batın geçtikızlar dün akşam bi rüya gördümm. altın var elimde bariz belli ve üzerinde bebek sureti var bende onu bebek isteyenlere dağıtıyorum nedir ki acaba?? hayırdır inşallahhhhh
canım rüyan maşallah herşeyiyle açık. su içmişsin duan kabul olacak denmiş, bebek kyafetleri falan.Rabbim hayra çıkarsın. çok güzel bi rüyayaaa nıye kımse benım bu mubarek ruyamı okumadıııııııııı!!!!
canım senin rüya hayırlı çünkü su görmüşsün! hayır olsun inşallahh ve bebiş göbişinde hıh benden sölemesi.. medyum eylül konustu :)
canım mause un sol tuşuyla listeyi seç mavi oluyor secince. sonra kopyala, yapıştıracağın yere tıkla ve yapıştır. başka birşey yok yani
hayırdır inşallah senin bebik de geliyo inşallah. test yaptın mı eylül sen, batın geçti
canım rüyan maşallah herşeyiyle açık. su içmişsin duan kabul olacak denmiş, bebek kyafetleri falan.Rabbim hayra çıkarsın. çok güzel bi rüya
ben de cok sukur. Yarin nihayet randevu gunum. Adrenalin goklerde valla :)
burda herkesin evi yakin olsaydi, komsu olsaydik valla kres gibi olurdu ortam
canımmm benim bat 19 hazirandı ben 17sinde kırmızı kartı yedim :) neredeyse bitmek üzere :)
Aradim da cikmadin sen canim ya
eylül mesaj kutunu boşaltıver canım
özelden yazın ben sizi ekliym kızlar olmamı :26:
kızlar eylül le francesca ekledi beni face de sizde ekleyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?