yaawww ınternetım baglandı ama kocam evde oyuzden gelemıyorum been..poooofff..
bu gece benım annemler bende kalıo..kocamda annesıne gıttı oyuzden gırdım hemen..
bebegın resmını buraya koycam..cunku faceye gıremıom..pc ye format atıldı.facede adres yazınca gorunuyor:S
eylul burdamısın kıııızzzzz..bebegımın resmını sen kopyala..burdan sılcem..sen faceden yayın yaparsın merak edenlere olar mıııı???
Gülgüzeli canım çok geçmiş olsun herseyin hayırlısı inşallah kötü birşey yoktur. sen doktora gidince bizede haber ver canım...oy oyy yerim ben bu kızı ne tatlıymışşmaşallahhh.. millan sende bi an önce gelde iki muhabbet edelim ya artık bi gelemedin
eslemcim sende dikkat et cnm benim Allah hayırlısıyla dogumunu kolaylastırsın inşallah
özgem ohh masallah kiloları vermeye baslamışsın nazar degmesin.devam et kuzum..kaynananıda takma herzaman ki hali
benimde su son on gündür mideme dogru vuran bi dayanılmaz agrı vardı doktora gittim ve safra kesesinin içinin taş dolu oldugunu söyledi ameliyat dedi..yarın baska bi doktora daha gidecegim oda ameliyat derse orada olurum heralde yarın veya persembe günü ameliyat olabilirim dualarınızı bekliyorum arkadaslar
arada bir uğrayıp kaçıyoz canım..biz faceten ekleştik ya oradan mesajlaşıyoruz hep beraber..o yüzden burası biraz öksüz kaldısaolun kızlar..allah hepınıze saglıklı evlatlar nasip etsin insallah..geceleride buraya ugrayanlarınız varmıs ne guzel..
ramazanda dukkan kapalı,oyuzden kocam evde..o evden gıdınce hep buraya damlıcam
ramazandan sonra hep burdayım ınş..
eylul kız mı erkek mı senınkıler nasıl durumların?
yaa uufff hamıle kaldıgın ana rastlıyamadım..neler yasadın,hıc yetısemedım..
keske o zamanlar gırebılseydım nete(
nerdeyse doguracan ben hala senden bı haberım:S
hep bu kocamın yuzunden:S
ben gun ıcınde cocuktan fırsat buldukca burdayım bugun..
kocam bugunde yok..bunun keyfını cıkarmalıyım
oy oyy yerim ben bu kızı ne tatlıymışşmaşallahhh.. millan sende bi an önce gelde iki muhabbet edelim ya artık bi gelemedin
eslemcim sende dikkat et cnm benim Allah hayırlısıyla dogumunu kolaylastırsın inşallah
özgem ohh masallah kiloları vermeye baslamışsın nazar degmesin.devam et kuzum..kaynananıda takma herzaman ki hali
benimde su son on gündür mideme dogru vuran bi dayanılmaz agrı vardı doktora gittim ve safra kesesinin içinin taş dolu oldugunu söyledi ameliyat dedi..yarın baska bi doktora daha gidecegim oda ameliyat derse orada olurum heralde yarın veya persembe günü ameliyat olabilirim dualarınızı bekliyorum arkadaslar
ecemmmmmmmmm su ozetin cok iyi oldu canımmmmm ben de baya gerş kalmıstım ozet gecmiş olduk:))
kac gun geciktin sen inş hayırlara ulasır sonucun kuzuu, inş sago nun gibi olur ama degilse de stresten mi oldu acaba?stresli gunler mi geciriyorsun
saolun kızlar..allah hepınıze saglıklı evlatlar nasip etsin insallah..geceleride buraya ugrayanlarınız varmıs ne guzel..
ramazanda dukkan kapalı,oyuzden kocam evde..o evden gıdınce hep buraya damlıcam
ramazandan sonra hep burdayım ınş..
eylul kız mı erkek mı senınkıler nasıl durumların?
yaa uufff hamıle kaldıgın ana rastlıyamadım..neler yasadın,hıc yetısemedım..
keske o zamanlar gırebılseydım nete(
nerdeyse doguracan ben hala senden bı haberım:S
hep bu kocamın yuzunden:S
ben gun ıcınde cocuktan fırsat buldukca burdayım bugun..
kocam bugunde yok..bunun keyfını cıkarmalıyım
arada bir uğrayıp kaçıyoz canım..biz faceten ekleştik ya oradan mesajlaşıyoruz hep beraber..o yüzden burası biraz öksüz kaldı
eylül gelene kadar ben söyleyeyim,eylül topiğimizin erkek sayısını bir anda yükselişe sokaraktan 2 erkek anası olarak yoluna devam ediyor...
yine bir ikiz anası olan eslem bir bebesinin kız olduğunu öğrendi,fakat doğuracak zamanı geldi diğer bebe göstermiyor..doğum da öğrenicez inşallah elliriyle şeyini kapatmmazsa:))
su misali de her ne kadar kız istese de oğluşla devam ediyor
muzmuş ise dünyanın teeeee öbür tarafında kızıyla topiğimize can veren anaçlardan
öske ipragaz yapıcak ağıstosta
ben de süper gecikmiş bir regl,ama negatif sonuçla beklemedeyim
cok sagol eylülcüminşallah hersey güzel gecer haber veririm sizlere tabi dayanamıyorum agrılara geceleri falan hiç uyuyamıyorum agrıdan.hap yutuyorum biraz uyuşturuyo sonra yine başlıyo falan..Allahım şifasınıda verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?