- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
- 448
Slm bacılar ...
Nabersiniz bakalım ? Ramazan yoğun geçiyor sanırım pek ilerlememiş sayfalar..
Gerçi hamileler olarak tutmuyoruz da diğerleride bebişlerden giremiyor sanırım..
Uff zmn geçmek bilmiyor ..ben şimdiden karnımı taşımakta zorlanıyorum zaten iyice aşağıya indiler hissediyorum rahmim nasıl ağrıyor bazen..kasık ağrıları sancılar giriyor...kaskatı kesiliyorum..nerdeyse yarım saat sürüyor o şekil..
İyiki alışverişlerimi vs. işlerimi hallettm ..yoksa bu saattn sonra mümkün değildi..Artık tek korkum erken doğmaları..
Ben ağrıya sancıya dayanırımda onlar içerde durmuyor mübarekler..fıldır fıldırlar hep..en azndan bi buçuk ay daha dayansalar çok güzel olacak..
Özge zayıflama durumları nasıl gidiyor kıs başladınmı diyete ?
Bu arada millandan da bayadır haber yok..naptı acaba..
Kız eylül maşallah işini gücünü görebilion demek senin hamileliğin güzel geçicek..
Ben bırak iş yapmayı kendi şahsi işlerimi bile göremiyorum başı da böyleydi hamileliğin s0nuda böle oldu neyse en sonu güzel olur inş : )
Canim hosgeldin. Arada geliyosun yazuyosun sende kaciyosun :) topik sakin arada yazisiyoz cikiyoz :) saatlet sonra goruyoruz yazilanlari. Millan 3hafta once internet baglatinca burda olcam diodu daha baglatmadi demekki.
Canim benim suan cok sukur bisey yok sadece sicaktan bunaliyorum uyutmuyor gece sicaklari. Bugun iftara 10 dk kalan titrefi heryerim tansiyonum dustu ssnirim dun yorulmustum baya oructa titmuyorum nie bole oldum bilemedim.
Eslem yatak işini ne yaptin sen? Ben kararsizim 2yatak almayi dusunuyorum bir dolap birde 4cekmeceli o seyden :) 20 haftalik olim insallah baslicam alisverise. Buyukleri alip odiyelim diyorum :) bide dogumu nadil nerde yapacam kararsizim devlette mi yapsam ozeldemi karar veremedim ; (