• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selam bacilarrr :16:
nabersiniz nasilsiniz biz iyiyik hamdolsun ramazan heyecani var ama ben malesef tutamicam galiba rabbim affetsin insallah bebis dogduktan sonra kaza edicez burda 18 saat kadar tutulicak herseyden once susuz yapamiyom ben hayirlisi insallah :1:

selam bacilarrr :16:
nabersiniz nasilsiniz biz iyiyik hamdolsun ramazan heyecani var ama ben malesef tutamicam galiba rabbim affetsin insallah bebis dogduktan sonra kaza edicez burda 18 saat kadar tutulicak herseyden once susuz yapamiyom ben hayirlisi insallah :1:

he bende tutamıom orucu,,gercı doktora sormadım sonucda hamıle oldugumuz ıcın mevlam ızın vermıs bıze,,kocamda zaten hayır deyıp durdu ,aartık kısın bayaaa uzun bı sure oruc tutacam gecen zamandanda var..tembellık edıp bırakdım ,,,neysekı kısın gunler kısa zorlanmam,

Bende oruc tutmuyorum bu sene. Kisin baslarim insallah. Topik gene sessiz. Insallah ecem bugun hayirli haberlerle gelir.

Bu arada ne pisiriceksiniz iftara???

Bende oruc tutmuyorum bu sene. Kisin baslarim insallah. Topik gene sessiz. Insallah ecem bugun hayirli haberlerle gelir.

Bu arada ne pisiriceksiniz iftara???

benım kocam ıste bugun eger kayınpeder gelırse dolma yaptıydım dunden bıde kofte yogurduydum corba ederım bıde ehh salatada var daha ne olsun :))) tatlı etmem meyva yer zaten ama yarına serbetlı bı tatlı etmem lazım yoksa kocam bık bık bık konusur durur ene gercı ırmık helvasına bayılır o ırmık helvası edem ben ona yarın:))))

benım kocam ıste bugun eger kayınpeder gelırse dolma yaptıydım dunden bıde kofte yogurduydum corba ederım bıde ehh salatada var daha ne olsun :))) tatlı etmem meyva yer zaten ama yarına serbetlı bı tatlı etmem lazım yoksa kocam bık bık bık konusur durur ene gercı ırmık helvasına bayılır o ırmık helvası edem ben ona yarın:))))

Ohh miss eline saglik. Bende tavuk verdim firina bulgur plavi tarhana çorbası. Bide ayran yaptim. Tatli yapmadım cok yoruldum:( yarina Allah kerim

Canlarım hepinizin Ramazanı mübarek olsun. Rabbim layıkıyla geçirmeyi nasip etsin.

Bebişim uyuyor şimdi.

Ya bişi sorucam, şimdi bizimki dün çok emdi, bi ara uyumuyor doymuyor diye mamada verdim. Gün içinde uyumadı pek. Sora gece 11de uyudu, 4te bi zorla ben meme verdim, 15-20 dk emdi yine uyudu. Sabahta 8e doğruydu tekrar emzirdim. Gece bu kadar uyuması normalmi? şimdi demeyin bana ne güzel uyuyor işte diye aç kalıyorsa diye korkuyorum. Sıkıntı olurmu? Aç kalsa uyanırdı dimi?

Canlarım hepinizin Ramazanı mübarek olsun. Rabbim layıkıyla geçirmeyi nasip etsin.

Bebişim uyuyor şimdi.

Ya bişi sorucam, şimdi bizimki dün çok emdi, bi ara uyumuyor doymuyor diye mamada verdim. Gün içinde uyumadı pek. Sora gece 11de uyudu, 4te bi zorla ben meme verdim, 15-20 dk emdi yine uyudu. Sabahta 8e doğruydu tekrar emzirdim. Gece bu kadar uyuması normalmi? şimdi demeyin bana ne güzel uyuyor işte diye aç kalıyorsa diye korkuyorum. Sıkıntı olurmu? Aç kalsa uyanırdı dimi?
sagol canim seninkide :16:ben daha dun sabah bi programda izledim doktor soyluyodu bebekler bazen cok uzun uyur aciksalarda aglamazlar uykuda kan sekerleri duser acliktan aglamaya gucleri olmas uyusada aglasada anne en az iki saatte bir emzirsin diyodu uykudada emermis uyanmasina gerek yokmus emmek refleks oldugu icin ...artik bi fotosunu gorsek artik bu minik cadinin :1:

sagol canim seninkide :16:ben daha dun sabah bi programda izledim doktor soyluyodu bebekler bazen cok uzun uyur aciksalarda aglamazlar uykuda kan sekerleri duser acliktan aglamaya gucleri olmas uyusada aglasada anne en az iki saatte bir emzirsin diyodu uykudada emermis uyanmasina gerek yokmus emmek refleks oldugu icin ...artik bi fotosunu gorsek artik bu minik cadinin :1:

Ya bende işte ondan korkuyorum ama ben bizim cadıyı uyandıramıyorum. Yok topuğunu kaşı dediler yaptım uyanmadı. Bu gece 4te uyandım baktım uyuyor. 10dk uğraştım uyansın alsın ağzına zorla ağzını açmaya çalışıyorum olmuyor. Birde gülüyor uyurken biliyomusun. Dalga geçiyor sanki benle :1::1: Sonra baktım olmuyo yatırdım yerine. 5 dk sora neyse kendisi uyandı. Ama dün bütün gün memedeydi. Ben artık gece kriz geçircektim, süt kalmadı, yemekde yiyemedim diye. Sora 11de oda sızmış bende sızmışım.

Fotoyuda en kısa zamanda atıcam inşallah..:16::16:

Ya bende işte ondan korkuyorum ama ben bizim cadıyı uyandıramıyorum. Yok topuğunu kaşı dediler yaptım uyanmadı. Bu gece 4te uyandım baktım uyuyor. 10dk uğraştım uyansın alsın ağzına zorla ağzını açmaya çalışıyorum olmuyor. Birde gülüyor uyurken biliyomusun. Dalga geçiyor sanki benle :1::1: Sonra baktım olmuyo yatırdım yerine. 5 dk sora neyse kendisi uyandı. Ama dün bütün gün memedeydi. Ben artık gece kriz geçircektim, süt kalmadı, yemekde yiyemedim diye. Sora 11de oda sızmış bende sızmışım.

Fotoyuda en kısa zamanda atıcam inşallah..:16::16:

bende 3 saatten fazla emzırmeden durmamak gerekdıgını bılıorum ,muzmutun dedıgı gıbı ,,ya mama verme mıyopı ,,sonucda senın yemenle alakalı bı durum sutun azlıgı zorla kendını ye yemegını walla etme yedırme mama bebege ,,hanı sutun olmasa tamam da ama sutun oluyokende mama verme,,

bende 3 saatten fazla emzırmeden durmamak gerekdıgını bılıorum ,muzmutun dedıgı gıbı ,,ya mama verme mıyopı ,,sonucda senın yemenle alakalı bı durum sutun azlıgı zorla kendını ye yemegını walla etme yedırme mama bebege ,,hanı sutun olmasa tamam da ama sutun oluyokende mama verme,,

Bende hiç vermek istemiyorum canım ya. Nasıl kötü oluyorum verirken ama uyumuyor hiç. Sürekli emmek istiyor. E hep memede durunca ne bişi yiyebiliyorum nede dinlenebiliyorum o zamanda süt olmuyor. Hani uyusun biraz dinlensin bendede süt olsun diye mama vermek durumunda kalıyorum. Ama hergün vermiyorum zaten, çok ağlayıp emmek istedikçe veriyorum. 2-3 güne bir ancak oluyor. Yememe dikkat ediyorum. Aç kalmamaya çalışıyorum, bol bol yeşillik yiyorum. Acaip derecede su içiyorum. Hoşaf içiyorum Süt arttırıcı çay içiyorum. Rezene içiyorum. Ne duyuyorsam yapmaya çalışıyorum. Artacak bi kaç güne dahada fazla inşallah. Ozaman mamayada ihtiyaç kalmayacak inşallah.

Dualarınızı eksik etmeyin bol bol sütüm olsun inşallah...

Bebişim uyuyor şimdi.

miyopicim ilk haftalarda iki saatte bir uyandrıp emziriyordum
kan şekeri düşme durumu var
bazı bebekler sızıp kalıyormuş dr demişti
ama kırkı falan çıkınca gece uyandırıp emzirmeye gerek kalmıyor
o zaten acıkınca uyanıyor
yine uyanmıyorsa dr unla bi görüş
o sana bi yol gösterir
ömer geceleri kendi uyanıp emiyor
o yüzden benim pek bi bilgim yok canım

miyopicim ilk haftalarda iki saatte bir uyandrıp emziriyordum
kan şekeri düşme durumu var
bazı bebekler sızıp kalıyormuş dr demişti
ama kırkı falan çıkınca gece uyandırıp emzirmeye gerek kalmıyor
o zaten acıkınca uyanıyor
yine uyanmıyorsa dr unla bi görüş
o sana bi yol gösterir
ömer geceleri kendi uyanıp emiyor
o yüzden benim pek bi bilgim yok canım

Doktor işte 2 saatte bi uyandır dedi. Topuğunu kaşıyın uyanır dedi ama bizimki uyanmıyor. Bende bilemiyorum ama dediğin gibi tekrar sorarım olmazsa.

Doktor işte 2 saatte bi uyandır dedi. Topuğunu kaşıyın uyanır dedi ama bizimki uyanmıyor. Bende bilemiyorum ama dediğin gibi tekrar sorarım olmazsa.
kaşımakla uyanmaz canım
ben fiske atıyordum ebe öyle demişti
bana mısın demiyordu gerçi ömere
burnunu sık o zaman uyanır :34:

annemde bebegı uyandırmak ıcın elını suyun altına tutardı sonra hemen kurulayıp bebegın ensesıne boynuna dokunurdu sureklı bebek hemen uyanırdı:)) dene bakalım belkı ıse yarar :))
ama varya uyanmak ıstemeyıpde uyandırılınca o bı yuz hareketlerı yapıo ya bebekler suratı eksıtıo falan allahım o sırada opup opup durcan :16::16::16::16::16:

selam bacilar noruyonus bakemm :1: ramazan nasil gidiyo benim yorucu ama guzel hamdolsun:16:

Slm bacılar ...

Nabersiniz bakalım ? Ramazan yoğun geçiyor sanırım pek ilerlememiş sayfalar..

Gerçi hamileler olarak tutmuyoruz da diğerleride bebişlerden giremiyor sanırım..

Uff zmn geçmek bilmiyor ..ben şimdiden karnımı taşımakta zorlanıyorum zaten iyice aşağıya indiler hissediyorum rahmim nasıl ağrıyor bazen..kasık ağrıları sancılar giriyor...kaskatı kesiliyorum..nerdeyse yarım saat sürüyor o şekil..

İyiki alışverişlerimi vs. işlerimi hallettm ..yoksa bu saattn sonra mümkün değildi..Artık tek korkum erken doğmaları..

Ben ağrıya sancıya dayanırımda onlar içerde durmuyor mübarekler..fıldır fıldırlar hep..en azndan bi buçuk ay daha dayansalar çok güzel olacak..

Özge zayıflama durumları nasıl gidiyor kıs başladınmı diyete ?

Bu arada millandan da bayadır haber yok..naptı acaba..

Kız eylül maşallah işini gücünü görebilion demek senin hamileliğin güzel geçicek..

Ben bırak iş yapmayı kendi şahsi işlerimi bile göremiyorum başı da böyleydi hamileliğin s0nuda böle oldu neyse en sonu güzel olur inş : )

Back