- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bacilarrr
nabersiniz nasilsiniz biz iyiyik hamdolsun ramazan heyecani var ama ben malesef tutamicam galiba rabbim affetsin insallah bebis dogduktan sonra kaza edicez burda 18 saat kadar tutulicak herseyden once susuz yapamiyom ben hayirlisi insallah
Bende oruc tutmuyorum bu sene. Kisin baslarim insallah. Topik gene sessiz. Insallah ecem bugun hayirli haberlerle gelir.
Bu arada ne pisiriceksiniz iftara???
benım kocam ıste bugun eger kayınpeder gelırse dolma yaptıydım dunden bıde kofte yogurduydum corba ederım bıde ehh salatada var daha ne olsun :))) tatlı etmem meyva yer zaten ama yarına serbetlı bı tatlı etmem lazım yoksa kocam bık bık bık konusur durur ene gercı ırmık helvasına bayılır o ırmık helvası edem ben ona yarın:))))
sagol canim seninkide ben daha dun sabah bi programda izledim doktor soyluyodu bebekler bazen cok uzun uyur aciksalarda aglamazlar uykuda kan sekerleri duser acliktan aglamaya gucleri olmas uyusada aglasada anne en az iki saatte bir emzirsin diyodu uykudada emermis uyanmasina gerek yokmus emmek refleks oldugu icin ...artik bi fotosunu gorsek artik bu minik cadininCanlarım hepinizin Ramazanı mübarek olsun. Rabbim layıkıyla geçirmeyi nasip etsin.
Bebişim uyuyor şimdi.
Ya bişi sorucam, şimdi bizimki dün çok emdi, bi ara uyumuyor doymuyor diye mamada verdim. Gün içinde uyumadı pek. Sora gece 11de uyudu, 4te bi zorla ben meme verdim, 15-20 dk emdi yine uyudu. Sabahta 8e doğruydu tekrar emzirdim. Gece bu kadar uyuması normalmi? şimdi demeyin bana ne güzel uyuyor işte diye aç kalıyorsa diye korkuyorum. Sıkıntı olurmu? Aç kalsa uyanırdı dimi?
sagol canim seninkide ben daha dun sabah bi programda izledim doktor soyluyodu bebekler bazen cok uzun uyur aciksalarda aglamazlar uykuda kan sekerleri duser acliktan aglamaya gucleri olmas uyusada aglasada anne en az iki saatte bir emzirsin diyodu uykudada emermis uyanmasina gerek yokmus emmek refleks oldugu icin ...artik bi fotosunu gorsek artik bu minik cadinin
Ya bende işte ondan korkuyorum ama ben bizim cadıyı uyandıramıyorum. Yok topuğunu kaşı dediler yaptım uyanmadı. Bu gece 4te uyandım baktım uyuyor. 10dk uğraştım uyansın alsın ağzına zorla ağzını açmaya çalışıyorum olmuyor. Birde gülüyor uyurken biliyomusun. Dalga geçiyor sanki benle Sonra baktım olmuyo yatırdım yerine. 5 dk sora neyse kendisi uyandı. Ama dün bütün gün memedeydi. Ben artık gece kriz geçircektim, süt kalmadı, yemekde yiyemedim diye. Sora 11de oda sızmış bende sızmışım.
Fotoyuda en kısa zamanda atıcam inşallah..
bende 3 saatten fazla emzırmeden durmamak gerekdıgını bılıorum ,muzmutun dedıgı gıbı ,,ya mama verme mıyopı ,,sonucda senın yemenle alakalı bı durum sutun azlıgı zorla kendını ye yemegını walla etme yedırme mama bebege ,,hanı sutun olmasa tamam da ama sutun oluyokende mama verme,,
miyopicim ilk haftalarda iki saatte bir uyandrıp emziriyordumCanlarım hepinizin Ramazanı mübarek olsun. Rabbim layıkıyla geçirmeyi nasip etsin.
Bebişim uyuyor şimdi.
Ya bişi sorucam, şimdi bizimki dün çok emdi, bi ara uyumuyor doymuyor diye mamada verdim. Gün içinde uyumadı pek. Sora gece 11de uyudu, 4te bi zorla ben meme verdim, 15-20 dk emdi yine uyudu. Sabahta 8e doğruydu tekrar emzirdim. Gece bu kadar uyuması normalmi? şimdi demeyin bana ne güzel uyuyor işte diye aç kalıyorsa diye korkuyorum. Sıkıntı olurmu? Aç kalsa uyanırdı dimi?
miyopicim ilk haftalarda iki saatte bir uyandrıp emziriyordum
kan şekeri düşme durumu var
bazı bebekler sızıp kalıyormuş dr demişti
ama kırkı falan çıkınca gece uyandırıp emzirmeye gerek kalmıyor
o zaten acıkınca uyanıyor
yine uyanmıyorsa dr unla bi görüş
o sana bi yol gösterir
ömer geceleri kendi uyanıp emiyor
o yüzden benim pek bi bilgim yok canım
kaşımakla uyanmaz canımDoktor işte 2 saatte bi uyandır dedi. Topuğunu kaşıyın uyanır dedi ama bizimki uyanmıyor. Bende bilemiyorum ama dediğin gibi tekrar sorarım olmazsa.
Doktor işte 2 saatte bi uyandır dedi. Topuğunu kaşıyın uyanır dedi ama bizimki uyanmıyor. Bende bilemiyorum ama dediğin gibi tekrar sorarım olmazsa.
selam bacilar noruyonus bakemm ramazan nasil gidiyo benim yorucu ama guzel hamdolsun