poff kızlar ya dış gebelik olabilirmi??yarına randevu alıp gidicem doktora...sağ kasığımda batmalar var..dış gebelikte hcg yüksek mi çkıyodu
evet en azından ortada düzensiz bir hcg olması lazım ben de 0.1 çıkmıştı...yine de yarın doktora gitsem mi?böle şeyler düşünme tatlım betahcg yüksek çıkar onda da ben hamile kaldığımda dr şüphelenmiş deger 3 kat artınca ve tek kese görünce dış gebelik olabilir dedi. 5 gün sonra gittiğimde ikiz dedi.
evet en azından ortada düzensiz bir hcg olması lazım ben de 0.1 çıkmıştı...yine de yarın doktora gitsem mi?
evet en azından ortada düzensiz bir hcg olması lazım ben de 0.1 çıkmıştı...yine de yarın doktora gitsem mi?
10 gün kadar geçmiştr..doktorumun randevu saatlerine baktım 22 sınde boş yer var..2 gündür batma var ve 2 gündür yumurta akı akıntısı oluyorum..bu kadar geç yumurtlanmaz heralde dimi..Canım kaç gün gecikti adetin? Doktora git mutlaka bence. Sonuçta korunmuyorsun başka bir sıkıntı olmasın. Buarada inşallah hamilesindir, sagonunda geç çıkmıştı belki seninde öledir. Benimde adet günümde değer çok düşüktü. 1 hafta boyunca karın ağrım olmuştu 1 hafta sonunda idrar testinde çıkmıştı. Sen bi an önce doktora git bence. Ama söktürücü falan verirse kullanma.
Eylülüm iyiyim ben Allaha şükür. Bebişe alışmaya çalışıyoruz. Uykusu daha düzene binmediği için gelemiyorum. Birde eşim gün içinde gelebiliyor eve o yüzdende girmiyorum pek.
Hareketlerini hissetmen için erken ama daha ben 20.haftalarda hissetmiştim. 22 falandı yani. 20.haftadan önce biraz zor yani. Takma kafana
Canım kaç gün gecikti adetin? Doktora git mutlaka bence. Sonuçta korunmuyorsun başka bir sıkıntı olmasın. Buarada inşallah hamilesindir, sagonunda geç çıkmıştı belki seninde öledir. Benimde adet günümde değer çok düşüktü. 1 hafta boyunca karın ağrım olmuştu 1 hafta sonunda idrar testinde çıkmıştı. Sen bi an önce doktora git bence. Ama söktürücü falan verirse kullanma.
Eylülüm iyiyim ben Allaha şükür. Bebişe alışmaya çalışıyoruz. Uykusu daha düzene binmediği için gelemiyorum. Birde eşim gün içinde gelebiliyor eve o yüzdende girmiyorum pek.
Hareketlerini hissetmen için erken ama daha ben 20.haftalarda hissetmiştim. 22 falandı yani. 20.haftadan önce biraz zor yani. Takma kafana
muhtesem 3luyle de bebıslerın gelısımını paylasmak ıstıyodum ben yaa..herseyden eksık kaldım((
kımsenın bebısını goremedım(
burayada gelın daaa..hep facede olmayın..
eylül seninkiler öyle tekmeliycek ki uyutmycak bence..1 bebek 2 tekme,,2 bebek 4 tekme eder:)) tekme manyağı eder senin bebekler..bizim arkadaşın ikizleri vardı içim de kavga ediyolar sanki derdiallah iyilik versin tatlım. uykusu düzene girer 40ı çıksın inşallah. sabırsızlanıyorum yarın inşallah 18ci haftaya gircem
eylül seninkiler öyle tekmeliycek ki uyutmycak bence..1 bebek 2 tekme,,2 bebek 4 tekme eder:)) tekme manyağı eder senin bebekler..bizim arkadaşın ikizleri vardı içim de kavga ediyolar sanki derdi
yazdım gelirler birazdan :)
burası face ten daha bi datlı oluyo nedense:)) orada fotoları görsem de burada isimleri görmek daha yakın geliyo bana
herseyı okudum kızzlar begen yapamıyorum..kız kucagımda dellendı suan:)
kendımle ılgılıde hıcbıse anlatamıom..teyzekızı bende bugun.o habure nette..
halbukı anlatcak cok seyım var:)..poof bı gelemedım suraya adam akıllı..
faceyede gıremıom..ben gıremıom sız hep ordasınız dımek(
eylul durdun durdun..turnayı gözunden vurdun..ıkız annesı olmak nası bıse acaba yaaa:))
kıpırdasınlar ya ben tekme yemek istiyorummmmmmmmmmmm
kız gelselerde ben burda olamıyorum kı bugun..
hep boluk borcuk burdayım..teyze kızı telde dıye geldım sımdı:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?