çekilen çile kutsaldır deyip devam ediyoruz bakalıminşallah yımırtadırEcem inş benim gibi olmuşsundur canım yaaa.
İnşallah senin bebişte benim ki gibi nazlı çıkar. Madem yumurtlama gibi akıntın var bu günleri boş geçme ekşına dewam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çekilen çile kutsaldır deyip devam ediyoruz bakalıminşallah yımırtadırEcem inş benim gibi olmuşsundur canım yaaa.
İnşallah senin bebişte benim ki gibi nazlı çıkar. Madem yumurtlama gibi akıntın var bu günleri boş geçme ekşına dewam :)
evet dimeh bi ce' ee yaptıgecen gızlıden gelmıstım okumaya burayı..dımeh bıle gelmıstı..ıyıce sınırlerım bozuldu kocam nıye evde dıye
allah yardim etsin canim bi an dogurdum diceksin diye korktumSlm kışlar nabersiniz bakalım ?
Bende durumlar pek iyi değildi..az daha doğuruodum haberiniz yok :18:
Geçen eylülle konuştuğumuzun gecesi acilden hastaneye gittim benim bu kasılmalar falan artınca..bi de işiin garibi sürekli sanki idrar kaçırıyomuşum gibi altım ıslaniodu acaba dedim suyum falan geliyor olmasn diye işkillendim gece kalktık gittik bizim doktor nöbetçiydi bilerek geceden gittik...
Sonra ilk defa nst ye bağladılar beni..sonuçlara göre sancım çıkıyor..doktor bi de ultrasonda bakalım bebeklere dedi..sonra suyunda azalma var dedi.. bende dedim zaten sürekli çamaşırımda ıslaklık hissediyorum..doktor da dedi test yapalım bakalım o gelen su bebeklerin suyumu diye..sonra alttan yapılan bi testle pozitif çıktı yani bebeklerin suyuymuş..suyum gelmeye başlamış..
Doktor dedi ne zamandır beri böylesin ..dedim o ıslaklık bi haftadır var ama kasılma,ağrı 7.aya girdiğimizden beri var son zamnlarda daha çok sıklaştı ..tabi kızdı bana nasıl daha önce gelmezsin dedi ..
Herneyse hemen yatış yapıldı tabi..serumlar,ciğer geliştirici iğneler,kan idrar tahlilleri,sürekli nst..vs iki gün hastanede kaldım..Doktor dedi eğer 8 aylık olsaydın alıcaktm bebekleri ama 7 aylık daha çok küçükler..hastanede uzun bi süre kalabilirsn haberin olsun dedi..yani 8.ayı doldurana kadar orda kalıcaktım..eve gidip eşya falan almama bile izin vermedi..
Sonra bu sabah iki günün raporlarıyla çok şükür (dua üstüne duayla) bebeklerin durumu çok iyi olduğu için ve herhangi bişeyde bi sıkıntı olmadığı için taburcu olmama izin verdi..ama bol su ve istirahat dedi kesinlikle hiç kalkmicaksın diye bastırarak..
Nasıl sevindim anlatamam..hamileliğimde imtihan üstüne imtihan elhamdülillah..evi öylece bırakıp çıkmıştım bi küçük çantayla o da kimliğim ve telefonum var içinde..ama gittiğmde iki ihtimal vardı ya doğurtucaktı beni bebeklerde bi sıkıntı çıksaydı ya da bi ay orda kalcaktım..çok şükür bu da geçti..
Bi de ev taşıncak diye karman çorman aklım evde heryer her yerde...hurçlar,kutular..ben olmadan kim ne bilcek neyi nasıl yapacağını..kabus gibiydi geçti çok şükür ..ama delik deşik oldum iğnelerden tabi..alttan suyuma baktıklarında da çok cnm acımıştı..ama bebişlerim iyi olsunda herşeye dayananrm napim kolay bulmadım onları..
Bu arada bizim ikinci bebiş yine göstermedi teyzeleri ..nasıl bi inat ben anlamadım şaka maka doğumda öğrenicez cinsiyeti..doktor suyum az olduğu için net değil hiç bişe gözükmüyor dedi..haftaya bi daha randevum var ayrıntılı ultrasona giricem yine bakalım artık..
Neyse benm şimdi çıkmam lazım.. uzanıcam yine kasılmalarım başladı..hadi Allaha emanet olun kızlar dualarımdasınız..Sizde beni unutmayın..
masallah masallah bu cimcimede cok guzel allah size bagislasin bu fistigiamaaaann yayınlıyorum noolcakEki Görüntüle 757103 Eki Görüntüle 757104 Eki Görüntüle 757105
ilk ikisinde 3bucuk aylıkkenkı halı..
sonuncusunda 2 bucuk aylık..
zaten suanda da 4 bucuk aylık olduk..
gözlerımız hala mavi..bazen mavı yesıl karısımı oluyor..
ve babanesıyle kocama benzıyor..
sadece burnu ben
tipte aynı erkek cocugu,kızla hıc alakamız yok
ve de cok kuduruk bıseyız..yerımızde duramıyoruz..
döne döne bı hal oluyoruz..yakında emeklıcek..ıkı ayak ustunde popoyu kaldırıp duruyor.
kendını ıtıklıyor..ve dıslerı cok kasınıyor..elı hep agzında..
hala emıyor falan fılan..
benımse saclarım cok dokuluyor 1 aydır..
kel kalcam herhalde
cok gecmis olsun allah yar ve yardimcin olsun sifa versin insallahoy oyy yerim ben bu kızı ne tatlıymışşmaşallahhh.. millan sende bi an önce gelde iki muhabbet edelim ya artık bi gelemedin
eslemcim sende dikkat et cnm benim Allah hayırlısıyla dogumunu kolaylastırsın inşallah
özgem ohh masallah kiloları vermeye baslamışsın nazar degmesin.devam et kuzum..kaynananıda takma herzaman ki hali
benimde su son on gündür mideme dogru vuran bi dayanılmaz agrı vardı doktora gittim ve safra kesesinin içinin taş dolu oldugunu söyledi ameliyat dedi..yarın baska bi doktora daha gidecegim oda ameliyat derse orada olurum heralde yarın veya persembe günü ameliyat olabilirim dualarınızı bekliyorum arkadaslar
eylul sen işi bıraktın mı? calısıon mu ne ettın
kanal d de Aşkı memnu var
gunaydın kız..nasıl bebişin..
uyuyomu?
benımkı suan yırtılıo :)
evet bende dun gördum..kesın sumısalı ızlıodur
bende son ses muzık actım nehır uyusun dıye..
dızıyı acsam aglar yıne:S
buda bı garıp..klıp ızlıyerek uytuyacak ılla
evet bende dun gördum..kesın sumısalı ızlıodur
bende son ses muzık actım nehır uyusun dıye..
dızıyı acsam aglar yıne:S
buda bı garıp..klıp ızlıyerek uytuyacak ılla
benim bebişn maşallahı var hem çok haraketli hem çok yaramaz bi o kadar tatlı :) ve gece uykusu düzenli sadece.akşam 12 gibi yatıyo sabah 11 e kadar :) iki kere uykusunda emziriyom o kadar.memeye çok inat gündüz sağıp veriyorum gece emiyo sadece.
benımkıde dogdugundan berı gece kesıntısız uyuyor..bende uyku arası emzırıyorum gece..
aksam 9 da yatıyo..sabah 5 bucukta ayaktayız sonra gunduz 8-9 gıbı yıne yatıyo 12 de kalkıyo..bundan sonrası cıldırmakla gecıyo ıste..zaptedemıyorum gun ıcınde..hıcbıseyden memnun kalmıyo..ıkı dakkadan fazla bıseyle oynamıyo..hep baska bıseyler vercen..
sınırlenınce emmıyo..uyku bastırınca dahada sınırlenıyo yıne emmıyo..emmeden uyumuyo..zıncırleme gıdıyo bu boylegunduz sıkıntı yaratıyo yanı..ama ınatla meme dısında hıcbıse vermedım..mama falan..emzıkte emmedı..ısın kolaylasır alıstır dedıler ama ınat benımkı almıyo
müzik sakinleştiriyo canım.kuzey sallanmak istemiyo kucağında duracak emer pozisyonda müzik açık olacak öyle uyuyacak :)
benımkıde dogdugundan berı gece kesıntısız uyuyor..bende uyku arası emzırıyorum gece..
Aksam 9 da yatıyo..sabah 5 bucukta ayaktayız:d sonra gunduz 8-9 gıbı yıne yatıyo 12 de kalkıyo..bundan sonrası cıldırmakla gecıyo ıste..zaptedemıyorum gun ıcınde..hıcbıseyden memnun kalmıyo..ıkı dakkadan fazla bıseyle oynamıyo..hep baska bıseyler vercen..
Sınırlenınce emmıyo..uyku bastırınca dahada sınırlenıyo yıne emmıyo..emmeden uyumuyo..zıncırleme gıdıyo bu boyle:dgunduz sıkıntı yaratıyo yanı..ama ınatla meme dısında hıcbıse vermedım..mama falan..emzıkte emmedı..ısın kolaylasır alıstır dedıler ama ınat benımkı almıyo
evet zaten 3 tane uyutma seklım var..
ya emerken yorgunluktan bayılcak..
ya klıp ızlerken gıdecek..
yada kucagımda ben ayakta onu emdırerek uyuyacak..
bıde klasık kurtarıcı,battanıyede sallıyarak uyuma seklımız var
artık hangısı tutarsa onunla uyutuom
aynı sorunlar işte canım uykuya sıkışınca deliriyo iyice saldırgan oluyo ellerini ağzına sokup duruyo.kuzey 6.ayı bitiriyo 7.aya giriyo artık diş sıkıntısıda vardır mutlaka.bu aralar yuvarlanmaya başladı koyduğum yerde bulamıyorum kesinlikle.uykuda bile tur atıyo.ek gıda listemiz vardı ama anne sütü harici birşey vermedim bende.yeni başlıcam cuma kontrolü var belki çorbaya falan geçeriz