• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gecen gızlıden gelmıstım okumaya burayı..dımeh bıle gelmıstı..ıyıce sınırlerım bozuldu kocam nıye evde dıye:D

ooooooo masallah masallah ruyadayim sandim bi an hepimiz toplasmisiz bakiyom aferim kiz sizee :16:
Slm kışlar nabersiniz bakalım ?

Bende durumlar pek iyi değildi..az daha doğuruodum haberiniz yok :18:

Geçen eylülle konuştuğumuzun gecesi acilden hastaneye gittim benim bu kasılmalar falan artınca..bi de işiin garibi sürekli sanki idrar kaçırıyomuşum gibi altım ıslaniodu acaba dedim suyum falan geliyor olmasn diye işkillendim gece kalktık gittik bizim doktor nöbetçiydi bilerek geceden gittik...

Sonra ilk defa nst ye bağladılar beni..sonuçlara göre sancım çıkıyor..doktor bi de ultrasonda bakalım bebeklere dedi..sonra suyunda azalma var dedi.. bende dedim zaten sürekli çamaşırımda ıslaklık hissediyorum..doktor da dedi test yapalım bakalım o gelen su bebeklerin suyumu diye..sonra alttan yapılan bi testle pozitif çıktı yani bebeklerin suyuymuş..suyum gelmeye başlamış..

Doktor dedi ne zamandır beri böylesin ..dedim o ıslaklık bi haftadır var ama kasılma,ağrı 7.aya girdiğimizden beri var son zamnlarda daha çok sıklaştı ..tabi kızdı bana nasıl daha önce gelmezsin dedi ..

Herneyse hemen yatış yapıldı tabi..serumlar,ciğer geliştirici iğneler,kan idrar tahlilleri,sürekli nst..vs iki gün hastanede kaldım..Doktor dedi eğer 8 aylık olsaydın alıcaktm bebekleri ama 7 aylık daha çok küçükler..hastanede uzun bi süre kalabilirsn haberin olsun dedi..yani 8.ayı doldurana kadar orda kalıcaktım..eve gidip eşya falan almama bile izin vermedi..

Sonra bu sabah iki günün raporlarıyla çok şükür (dua üstüne duayla) bebeklerin durumu çok iyi olduğu için ve herhangi bişeyde bi sıkıntı olmadığı için taburcu olmama izin verdi..ama bol su ve istirahat dedi kesinlikle hiç kalkmicaksın diye bastırarak..

Nasıl sevindim anlatamam..hamileliğimde imtihan üstüne imtihan elhamdülillah..evi öylece bırakıp çıkmıştım bi küçük çantayla o da kimliğim ve telefonum var içinde..ama gittiğmde iki ihtimal vardı ya doğurtucaktı beni bebeklerde bi sıkıntı çıksaydı ya da bi ay orda kalcaktım..çok şükür bu da geçti..

Bi de ev taşıncak diye karman çorman aklım evde heryer her yerde...hurçlar,kutular..ben olmadan kim ne bilcek neyi nasıl yapacağını..kabus gibiydi geçti çok şükür ..ama delik deşik oldum iğnelerden tabi..alttan suyuma baktıklarında da çok cnm acımıştı..ama bebişlerim iyi olsunda herşeye dayananrm napim kolay bulmadım onları..

Bu arada bizim ikinci bebiş yine göstermedi teyzeleri ..nasıl bi inat ben anlamadım şaka maka doğumda öğrenicez cinsiyeti..doktor suyum az olduğu için net değil hiç bişe gözükmüyor dedi..haftaya bi daha randevum var ayrıntılı ultrasona giricem yine bakalım artık..

Neyse benm şimdi çıkmam lazım.. uzanıcam yine kasılmalarım başladı..hadi Allaha emanet olun kızlar dualarımdasınız..Sizde beni unutmayın..
allah yardim etsin canim bi an dogurdum diceksin diye korktum :1:

amaaaann yayınlıyorum noolcak:27:Eki Görüntüle 757103 Eki Görüntüle 757104 Eki Görüntüle 757105
ilk ikisinde 3bucuk aylıkkenkı halı..
sonuncusunda 2 bucuk aylık..
zaten suanda da 4 bucuk aylık olduk..
gözlerımız hala mavi..bazen mavı yesıl karısımı oluyor..
ve babanesıyle kocama benzıyor..
sadece burnu ben:27::27:
tipte aynı erkek cocugu,kızla hıc alakamız yok:1:
ve de cok kuduruk bıseyız..yerımızde duramıyoruz..
döne döne bı hal oluyoruz..yakında emeklıcek..ıkı ayak ustunde popoyu kaldırıp duruyor.
kendını ıtıklıyor..ve dıslerı cok kasınıyor..elı hep agzında..
hala emıyor falan fılan..
benımse saclarım cok dokuluyor 1 aydır..
kel kalcam herhalde:27:
masallah masallah bu cimcimede cok guzel :1:allah size bagislasin bu fistigi :16:

oy oyy yerim ben bu kızı ne tatlıymışş:16:maşallahhh.. millan sende bi an önce gelde iki muhabbet edelim ya artık bi gelemedin:33:

eslemcim sende dikkat et cnm benim Allah hayırlısıyla dogumunu kolaylastırsın inşallah :16:

özgem ohh masallah kiloları vermeye baslamışsın nazar degmesin.devam et kuzum..kaynananıda takma herzaman ki hali:27:

benimde su son on gündür mideme dogru vuran bi dayanılmaz agrı vardı doktora gittim ve safra kesesinin içinin taş dolu oldugunu söyledi ameliyat dedi..yarın baska bi doktora daha gidecegim oda ameliyat derse orada olurum heralde yarın veya persembe günü ameliyat olabilirim dualarınızı bekliyorum arkadaslar :16:
cok gecmis olsun allah yar ve yardimcin olsun sifa versin insallah :16:

eeee kizlar bizimde bugun aksam ustu konrtrolumuz var bizim cimcimeyi gorcezz insallah:16:

gunaydın kız..nasıl bebişin..
uyuyomu?
benımkı suan yırtılıo :)

eylul sen işi bıraktın mı? calısıon mu ne ettın

30 haziranda bıraktım cNIM :d az önce sağlık ocagına gittimde site atmış beni. kan degerim düşmüş. ilactan 2 tane iç dedi. doktoruma sorup içcem :D o hapta kapız yapıo ya pembe bi demir hapı

gunaydın kız..nasıl bebişin..
uyuyomu?
benımkı suan yırtılıo :)

benim bebişn maşallahı var hem çok haraketli hem çok yaramaz bi o kadar tatlı :) ve gece uykusu düzenli sadece.akşam 12 gibi yatıyo sabah 11 e kadar :) iki kere uykusunda emziriyom o kadar.memeye çok inat gündüz sağıp veriyorum gece emiyo sadece.

evet bende dun gördum..kesın sumısalı ızlıodur:D
bende son ses muzık actım nehır uyusun dıye..
dızıyı acsam aglar yıne:S
buda bı garıp..klıp ızlıyerek uytuyacak ılla:D

müzik sakinleştiriyo canım.kuzey sallanmak istemiyo kucağında duracak emer pozisyonda müzik açık olacak öyle uyuyacak :)

benim bebişn maşallahı var hem çok haraketli hem çok yaramaz bi o kadar tatlı :) ve gece uykusu düzenli sadece.akşam 12 gibi yatıyo sabah 11 e kadar :) iki kere uykusunda emziriyom o kadar.memeye çok inat gündüz sağıp veriyorum gece emiyo sadece.

benımkıde dogdugundan berı gece kesıntısız uyuyor..bende uyku arası emzırıyorum gece..
aksam 9 da yatıyo..sabah 5 bucukta ayaktayız:D sonra gunduz 8-9 gıbı yıne yatıyo 12 de kalkıyo..bundan sonrası cıldırmakla gecıyo ıste..zaptedemıyorum gun ıcınde..hıcbıseyden memnun kalmıyo..ıkı dakkadan fazla bıseyle oynamıyo..hep baska bıseyler vercen..
sınırlenınce emmıyo..uyku bastırınca dahada sınırlenıyo yıne emmıyo..emmeden uyumuyo..zıncırleme gıdıyo bu boyle:Dgunduz sıkıntı yaratıyo yanı..ama ınatla meme dısında hıcbıse vermedım..mama falan..emzıkte emmedı..ısın kolaylasır alıstır dedıler ama ınat benımkı almıyo

benımkıde dogdugundan berı gece kesıntısız uyuyor..bende uyku arası emzırıyorum gece..
aksam 9 da yatıyo..sabah 5 bucukta ayaktayız:D sonra gunduz 8-9 gıbı yıne yatıyo 12 de kalkıyo..bundan sonrası cıldırmakla gecıyo ıste..zaptedemıyorum gun ıcınde..hıcbıseyden memnun kalmıyo..ıkı dakkadan fazla bıseyle oynamıyo..hep baska bıseyler vercen..
sınırlenınce emmıyo..uyku bastırınca dahada sınırlenıyo yıne emmıyo..emmeden uyumuyo..zıncırleme gıdıyo bu boyle:Dgunduz sıkıntı yaratıyo yanı..ama ınatla meme dısında hıcbıse vermedım..mama falan..emzıkte emmedı..ısın kolaylasır alıstır dedıler ama ınat benımkı almıyo

Gece uyuması güzel canım maşallah... gündüz huzursuzlanıosa naz yapıodur annesine:16: :D

müzik sakinleştiriyo canım.kuzey sallanmak istemiyo kucağında duracak emer pozisyonda müzik açık olacak öyle uyuyacak :)

evet zaten 3 tane uyutma seklım var..
ya emerken yorgunluktan bayılcak..
ya klıp ızlerken gıdecek..
yada kucagımda ben ayakta onu emdırerek uyuyacak..
bıde klasık kurtarıcı,battanıyede sallıyarak uyuma seklımız var:D
artık hangısı tutarsa onunla uyutuom

Aksam 9 da yatıyo..sabah 5 bucukta ayaktayız:d sonra gunduz 8-9 gıbı yıne yatıyo 12 de kalkıyo..bundan sonrası cıldırmakla gecıyo ıste..zaptedemıyorum gun ıcınde..hıcbıseyden memnun kalmıyo..ıkı dakkadan fazla bıseyle oynamıyo..hep baska bıseyler vercen..
Sınırlenınce emmıyo..uyku bastırınca dahada sınırlenıyo yıne emmıyo..emmeden uyumuyo..zıncırleme gıdıyo bu boyle:dgunduz sıkıntı yaratıyo yanı..ama ınatla meme dısında hıcbıse vermedım..mama falan..emzıkte emmedı..ısın kolaylasır alıstır dedıler ama ınat benımkı almıyo

aynı sorunlar işte canım uykuya sıkışınca deliriyo iyice saldırgan oluyo ellerini ağzına sokup duruyo.kuzey 6.ayı bitiriyo 7.aya giriyo artık diş sıkıntısıda vardır mutlaka.bu aralar yuvarlanmaya başladı koyduğum yerde bulamıyorum kesinlikle.uykuda bile tur atıyo.ek gıda listemiz vardı ama anne sütü harici birşey vermedim bende.yeni başlıcam cuma kontrolü var belki çorbaya falan geçeriz

evet zaten 3 tane uyutma seklım var..
ya emerken yorgunluktan bayılcak..
ya klıp ızlerken gıdecek..
yada kucagımda ben ayakta onu emdırerek uyuyacak..
bıde klasık kurtarıcı,battanıyede sallıyarak uyuma seklımız var:D
artık hangısı tutarsa onunla uyutuom

battaniye en zor olanı canım çabuk uyutuyo ama iki kişi lazım :) ben gaz sıkıntısı varken sadece öyle uyutabiliyodum.allahtan çabuk unuttu o günleri :D

kızlar kan oranım düşük çıkmış. kan hapıda kullanıyorum ama işe yaramamış. ac karnına içiyorum 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. peynir falan yiyorum sıfırlıyormuş ilacı. meyve ile ye dedi doktor işe yarar dimi ya? sınıra gelmiş kanım.:18:

aynı sorunlar işte canım uykuya sıkışınca deliriyo iyice saldırgan oluyo ellerini ağzına sokup duruyo.kuzey 6.ayı bitiriyo 7.aya giriyo artık diş sıkıntısıda vardır mutlaka.bu aralar yuvarlanmaya başladı koyduğum yerde bulamıyorum kesinlikle.uykuda bile tur atıyo.ek gıda listemiz vardı ama anne sütü harici birşey vermedim bende.yeni başlıcam cuma kontrolü var belki çorbaya falan geçeriz

benımkınınde hep elı agzında..ne bulsa agzına sokmaya calısıyo..
heryer tukuruk:D
bızımkı yuvarlanamaya gecen ay basladı..altını bıle zor degısıyorum sureklı donme derdınde..
koltuga bırakamıyorum..hıcbıyere koyamıyorum duscek dıye..
bızım yatagın ortasına koyup uyutuyordum.10 gun once döne döne ordanda dusmeyı basardı:S
kafa mosmor gezdı 3 gun:1:
ama nasıl içim acıdı onu yerde o sekılde görunce:((
sımdı heryerı yastıkla cevreleyıp yatırıyorum..onuda kafasıyla ıtmeye calısıyor:S
en sonunda yer yatagı yapacam buna..kendı besıgınıde ıstemıyor rahat rahat dönemıyo dıye.

Back