• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

poff kızlar ya dış gebelik olabilirmi??yarına randevu alıp gidicem doktora...sağ kasığımda batmalar var..dış gebelikte hcg yüksek mi çkıyodu

böle şeyler düşünme tatlım betahcg yüksek çıkar onda da ben hamile kaldığımda dr şüphelenmiş deger 3 kat artınca ve tek kese görünce dış gebelik olabilir dedi. 5 gün sonra gittiğimde ikiz dedi.

böle şeyler düşünme tatlım betahcg yüksek çıkar onda da ben hamile kaldığımda dr şüphelenmiş deger 3 kat artınca ve tek kese görünce dış gebelik olabilir dedi. 5 gün sonra gittiğimde ikiz dedi.
evet en azından ortada düzensiz bir hcg olması lazım ben de 0.1 çıkmıştı...yine de yarın doktora gitsem mi?

evet en azından ortada düzensiz bir hcg olması lazım ben de 0.1 çıkmıştı...yine de yarın doktora gitsem mi?

Canım kaç gün gecikti adetin? Doktora git mutlaka bence. Sonuçta korunmuyorsun başka bir sıkıntı olmasın. Buarada inşallah hamilesindir, sagonunda geç çıkmıştı belki seninde öledir. Benimde adet günümde değer çok düşüktü. 1 hafta boyunca karın ağrım olmuştu 1 hafta sonunda idrar testinde çıkmıştı. Sen bi an önce doktora git bence. Ama söktürücü falan verirse kullanma.

Eylülüm iyiyim ben Allaha şükür. Bebişe alışmaya çalışıyoruz. Uykusu daha düzene binmediği için gelemiyorum. Birde eşim gün içinde gelebiliyor eve o yüzdende girmiyorum pek.
Hareketlerini hissetmen için erken ama daha ben 20.haftalarda hissetmiştim. 22 falandı yani. 20.haftadan önce biraz zor yani. Takma kafana ;)

herseyı okudum kızzlar begen yapamıyorum..kız kucagımda dellendı suan:)
kendımle ılgılıde hıcbıse anlatamıom..teyzekızı bende bugun.o habure nette..
halbukı anlatcak cok seyım var:)..poof bı gelemedım suraya adam akıllı..
faceyede gıremıom..ben gıremıom sız hep ordasınız dımek:((

eylul durdun durdun..turnayı gözunden vurdun..ıkız annesı olmak nası bıse acaba yaaa:))

Canım kaç gün gecikti adetin? Doktora git mutlaka bence. Sonuçta korunmuyorsun başka bir sıkıntı olmasın. Buarada inşallah hamilesindir, sagonunda geç çıkmıştı belki seninde öledir. Benimde adet günümde değer çok düşüktü. 1 hafta boyunca karın ağrım olmuştu 1 hafta sonunda idrar testinde çıkmıştı. Sen bi an önce doktora git bence. Ama söktürücü falan verirse kullanma.

Eylülüm iyiyim ben Allaha şükür. Bebişe alışmaya çalışıyoruz. Uykusu daha düzene binmediği için gelemiyorum. Birde eşim gün içinde gelebiliyor eve o yüzdende girmiyorum pek.
Hareketlerini hissetmen için erken ama daha ben 20.haftalarda hissetmiştim. 22 falandı yani. 20.haftadan önce biraz zor yani. Takma kafana ;)
10 gün kadar geçmiştr..doktorumun randevu saatlerine baktım 22 sınde boş yer var..2 gündür batma var ve 2 gündür yumurta akı akıntısı oluyorum..bu kadar geç yumurtlanmaz heralde dimi..:51:

muhtesem 3luyle de bebıslerın gelısımını paylasmak ıstıyodum ben yaa..herseyden eksık kaldım:(((
kımsenın bebısını goremedım:((
burayada gelın daaa..hep facede olmayın..

allah iyilik versin tatlım. uykusu düzene girer 40ı çıksın inşallah. sabırsızlanıyorum yarın inşallah 18ci haftaya gircem

muhtesem 3luyle de bebıslerın gelısımını paylasmak ıstıyodum ben yaa..herseyden eksık kaldım:(((
kımsenın bebısını goremedım:((
burayada gelın daaa..hep facede olmayın..

gelirler tatlım merak etme sen burda olda :D onlarda seni merak ediyorlar ben şimdi faceden yazarım :D

allah iyilik versin tatlım. uykusu düzene girer 40ı çıksın inşallah. sabırsızlanıyorum yarın inşallah 18ci haftaya gircem
eylül seninkiler öyle tekmeliycek ki uyutmycak bence..1 bebek 2 tekme,,2 bebek 4 tekme eder:)) tekme manyağı eder senin bebekler..bizim arkadaşın ikizleri vardı içim de kavga ediyolar sanki derdi:16:

eylül seninkiler öyle tekmeliycek ki uyutmycak bence..1 bebek 2 tekme,,2 bebek 4 tekme eder:)) tekme manyağı eder senin bebekler..bizim arkadaşın ikizleri vardı içim de kavga ediyolar sanki derdi:16:

kıpırdasınlar ya ben tekme yemek istiyorummmmmmmmmmmm

burası face ten daha bi datlı oluyo nedense:)) orada fotoları görsem de burada isimleri görmek daha yakın geliyo bana:30:

herseyı okudum kızzlar begen yapamıyorum..kız kucagımda dellendı suan:)
kendımle ılgılıde hıcbıse anlatamıom..teyzekızı bende bugun.o habure nette..
halbukı anlatcak cok seyım var:)..poof bı gelemedım suraya adam akıllı..
faceyede gıremıom..ben gıremıom sız hep ordasınız dımek:((

eylul durdun durdun..turnayı gözunden vurdun..ıkız annesı olmak nası bıse acaba yaaa:))

kız seni bunca zaman bekledik az daha bekleriz napalım sen gelde... evet Allahıma çok şükür geldi meleklerim birde sağ sağlim kucagıma alırım inşallah:16::nazar:

kıpırdasınlar ya ben tekme yemek istiyorummmmmmmmmmmm

karnın az büyüsün görücem ben seni canım. O tekmeler acı vermeye başlayacak zamanla.
Ama en güzeli tamamen büyüdüklerinde elleri kolları göbeğinde beliriyor ya o olacak.
Kız senin iki tane birde biri bir yerden belli olacak biri bir yerden ehehehe :):):1::1::1::1:

Ecem inş benim gibi olmuşsundur canım yaaa.
İnşallah senin bebişte benim ki gibi nazlı çıkar. Madem yumurtlama gibi akıntın var bu günleri boş geçme ekşına dewam :)

Back