• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

amaaaann yayınlıyorum noolcak:27: $DSC_0415.jpg $DSC_0531.jpg $2504201320196.jpg
ilk ikisinde 3bucuk aylıkkenkı halı..
sonuncusunda 2 bucuk aylık..
zaten suanda da 4 bucuk aylık olduk..
gözlerımız hala mavi..bazen mavı yesıl karısımı oluyor..
ve babanesıyle kocama benzıyor..
sadece burnu ben:27::27:
tipte aynı erkek cocugu,kızla hıc alakamız yok:1:
ve de cok kuduruk bıseyız..yerımızde duramıyoruz..
döne döne bı hal oluyoruz..yakında emeklıcek..ıkı ayak ustunde popoyu kaldırıp duruyor.
kendını ıtıklıyor..ve dıslerı cok kasınıyor..elı hep agzında..
hala emıyor falan fılan..
benımse saclarım cok dokuluyor 1 aydır..
kel kalcam herhalde:27:

yaawww ınternetım baglandı ama kocam evde oyuzden gelemıyorum been..poooofff..
bu gece benım annemler bende kalıo..kocamda annesıne gıttı oyuzden gırdım hemen..
bebegın resmını buraya koycam..cunku faceye gıremıom..pc ye format atıldı.facede adres yazınca gorunuyor:S

eylul burdamısın kıııızzzzz..bebegımın resmını sen kopyala..burdan sılcem..sen faceden yayın yaparsın merak edenlere olar mıııı???

canım hoşgeldin kimse girmio dio bende girip hemen çıkıyorum oyüzden esleme yazıp çıktım :D senin internet baglandıysa süper atık gelirim topik toplanıyor inşallah :D
maşallah Nehir'imize çok tatlı yerim onu ben ...
gel artık be sende özledik iyice....

bak ben doğurcam az kaldı :DDDDD sen yoksun:9::9::9: gelde fikir ver bana :D hadi bakalım görüşürüz yarın ben kızlara yazdım faceden girip bakarlar:9::9::9::16::nazar:

oy oyy yerim ben bu kızı ne tatlıymışş:16:maşallahhh.. millan sende bi an önce gelde iki muhabbet edelim ya artık bi gelemedin:33:

eslemcim sende dikkat et cnm benim Allah hayırlısıyla dogumunu kolaylastırsın inşallah :16:

özgem ohh masallah kiloları vermeye baslamışsın nazar degmesin.devam et kuzum..kaynananıda takma herzaman ki hali:27:

benimde su son on gündür mideme dogru vuran bi dayanılmaz agrı vardı doktora gittim ve safra kesesinin içinin taş dolu oldugunu söyledi ameliyat dedi..yarın baska bi doktora daha gidecegim oda ameliyat derse orada olurum heralde yarın veya persembe günü ameliyat olabilirim dualarınızı bekliyorum arkadaslar :16:

oy oyy yerim ben bu kızı ne tatlıymışş:16:maşallahhh.. millan sende bi an önce gelde iki muhabbet edelim ya artık bi gelemedin:33:

eslemcim sende dikkat et cnm benim Allah hayırlısıyla dogumunu kolaylastırsın inşallah :16:

özgem ohh masallah kiloları vermeye baslamışsın nazar degmesin.devam et kuzum..kaynananıda takma herzaman ki hali:27:

benimde su son on gündür mideme dogru vuran bi dayanılmaz agrı vardı doktora gittim ve safra kesesinin içinin taş dolu oldugunu söyledi ameliyat dedi..yarın baska bi doktora daha gidecegim oda ameliyat derse orada olurum heralde yarın veya persembe günü ameliyat olabilirim dualarınızı bekliyorum arkadaslar :16:
Gülgüzeli canım çok geçmiş olsun herseyin hayırlısı inşallah kötü birşey yoktur. sen doktora gidince bizede haber ver canım...

cok sagol eylülcüm :16:inşallah hersey güzel gecer haber veririm sizlere tabi:34:dayanamıyorum agrılara geceleri falan hiç uyuyamıyorum agrıdan.hap yutuyorum biraz uyuşturuyo sonra yine başlıyo falan..Allahım şifasınıda verir inşallah

Milan çok tatlı kızın maşallah subhanallah..
Benim zillim de aynı babası ve babaannesi bu kızlar hep böyle herhalde :)
Rabbim bahtlarını güzel eylesin.

gülgüzeli canım çok geçmiş olsun iyiki şimdiden fark edilmiş. Annemin safra kesesi çamurlaşmaya başlamıştı bir gttik acil ameliyat dedi. Hiç korkma eskiden karnı komple yarıyorlardı ama artık laparoskopi ile iki dişişlik bir ameliyat oluyor. Çabuk kalkarsın ayağa. Rabbim şifa versin inş.

eslem canım yazının sonunda doğurdum yazacaksın diye korktum acıkcası...inşallah zamanını beklerler de acele etmez bıddırcık bebeler :))

gülgüzeli canım geçmiş olsun..belki de safra kesen düzelecek ki gebeliğin önünü açacak..hamile olsan vücut daha hassas olduğundan belki de daha fazla acı çekecektin ama ameliyat olamayacaktın..rabbim seni böyle istemiş ki daha az çekesin..

millan o ne tatlı,ne bal börek bişeydir öyleee maşallahh diyorum bisürü:nazar::nazar::nazar:

saolun kızlar..allah hepınıze saglıklı evlatlar nasip etsin insallah..geceleride buraya ugrayanlarınız varmıs ne guzel..
ramazanda dukkan kapalı,oyuzden kocam evde..o evden gıdınce hep buraya damlıcam:27:
ramazandan sonra hep burdayım ınş..
eylul kız mı erkek mı senınkıler nasıl durumların?
yaa uufff hamıle kaldıgın ana rastlıyamadım..neler yasadın,hıc yetısemedım..
keske o zamanlar gırebılseydım nete:((
nerdeyse doguracan ben hala senden bı haberım:S
hep bu kocamın yuzunden:S

ben gun ıcınde cocuktan fırsat buldukca burdayım bugun..
kocam bugunde yok..bunun keyfını cıkarmalıyım:D

saolun kızlar..allah hepınıze saglıklı evlatlar nasip etsin insallah..geceleride buraya ugrayanlarınız varmıs ne guzel..
ramazanda dukkan kapalı,oyuzden kocam evde..o evden gıdınce hep buraya damlıcam:27:

arada bir uğrayıp kaçıyoz canım..biz faceten ekleştik ya oradan mesajlaşıyoruz hep beraber..o yüzden burası biraz öksüz kaldı:43:
eylül gelene kadar ben söyleyeyim,eylül topiğimizin erkek sayısını bir anda yükselişe sokaraktan 2 erkek anası olarak yoluna devam ediyor...:46::nazar:
yine bir ikiz anası olan eslem bir bebesinin kız olduğunu öğrendi,fakat doğuracak zamanı geldi diğer bebe göstermiyor..doğum da öğrenicez inşallah elliriyle şeyini kapatmmazsa:)):52::nazar:
su misali de her ne kadar kız istese de oğluşla devam ediyor:55::nazar:
muzmuş ise dünyanın teeeee öbür tarafında kızıyla topiğimize can veren anaçlardan:17::nazar:

öske ipragaz yapıcak ağıstosta:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
ben de süper gecikmiş bir regl,ama negatif sonuçla beklemedeyim:51::nazar:

canımmm gecmiş olsun rabbim acil sifalar versin kloay b, ameliyat gecirrsin inş, artık hemen herkes safra kesesinden ameliyat oluyor ya

millannnn kızzzzz hosgeldin bes aylık yaptık bebekleri nerledersin bacımm??:))) nehir de cok tatlı masallah pamuk kızmıs seninki benimki hafiften yanık tenli ben kabul etmiyorum babasına benziyo laflarını, benim kızım o bana benziyo:))

ecemmmmmmmmm su ozetin cok iyi oldu canımmmmm ben de baya gerş kalmıstım ozet gecmiş olduk:))

kac gun geciktin sen inş hayırlara ulasır sonucun kuzuu, inş sago nun gibi olur ama degilse de stresten mi oldu acaba?stresli gunler mi geciriyorsun

ecemmmmmmmmm su ozetin cok iyi oldu canımmmmm ben de baya gerş kalmıstım ozet gecmiş olduk:))

kac gun geciktin sen inş hayırlara ulasır sonucun kuzuu, inş sago nun gibi olur ama degilse de stresten mi oldu acaba?stresli gunler mi geciriyorsun

canım 9 10 gün geciktim..ama dün karnım ağrıdı..ama adet ağrısı gibi değildi..akşam bi baktım afedersiniz şu yumurtlama akıntısı oluyor ya yumurta akı gibi aynı ondan var...bilemiyorum ama geçmi yumurtladım acaba..stres yok diyemem ama hiç bu kadar gecikmemişti..kürtajdan sonra bile:37:

amin canım inşallahhhh... bende burda olarım konusuruz. kız ben tedaviye başlamıştım biliosun çatlatma iğnesi oldum işte sonra dr bize bıraktı 15 gün sonra dayanamadım kan testi yaptırdım sabahın köründe sonuc yüksek çıktı masallah doktor 2 gün sonra tekrar yaptır 2 katına çıkması gerek dedi. tırsa tırsa yaptırdım 3 katına çıktı. 5 gün sonra gel muayene edim dedi. gittim tek kese doktor şüphelenmiş ikizden bana kese var ama dış gebelik falan olabilir dedi. bende üzüldüm sonra 5 gün sonra tekrar gittim 2 keseyide gördü ikiz dedi ben tabi şaşkoloz :D 1 ay atlatamadım heycanı :D tabi miyopi ve muzmut vardı onlarla konuştum hep saolsunlar.

sonra öle işte :D ikiside erkek inşallah. ayy birde sağ sağlim kucagımıza alırsak benden mutlusu olmaz heralde :D

sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?? anlat anlat haberler sende??

arada bir uğrayıp kaçıyoz canım..biz faceten ekleştik ya oradan mesajlaşıyoruz hep beraber..o yüzden burası biraz öksüz kaldı:43:
eylül gelene kadar ben söyleyeyim,eylül topiğimizin erkek sayısını bir anda yükselişe sokaraktan 2 erkek anası olarak yoluna devam ediyor...:46::nazar:
yine bir ikiz anası olan eslem bir bebesinin kız olduğunu öğrendi,fakat doğuracak zamanı geldi diğer bebe göstermiyor..doğum da öğrenicez inşallah elliriyle şeyini kapatmmazsa:)):52::nazar:
su misali de her ne kadar kız istese de oğluşla devam ediyor:55::nazar:
muzmuş ise dünyanın teeeee öbür tarafında kızıyla topiğimize can veren anaçlardan:17::nazar:

öske ipragaz yapıcak ağıstosta:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
ben de süper gecikmiş bir regl,ama negatif sonuçla beklemedeyim:51::nazar:

hehehu ecem özetlemiş :D tBİ Ben yazdıktan sonra gördüm. kız ben esleme 2 kız yazdım onları düzeltim bari :D

Selam kızlar;

Benim kocada bugün evde yok, dün hiç uyumayan bebişim şuan uyuyor inşallah. Toplanmışız baya maşallah. Böyle devam etsin inşallah.

Millan ne tatlı bir kızdır öyle. Allahım bahtınıda güzel hayırlı eylesin. Analı babalı mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah. Nasılsın peki? Bende doğurdum bugün 3 haftalık oldu benim zeynebimde :)

Eslemcim geçmiş olsun, inşallah zamanına kadar beklerler. Beklemezlersede Rabbim hayırlısını verir elbet. Sağlıkla sıhhatle gelsinlerde erken olsun geç olsun önemli değil.

Gülgüzeli sanada geçmiş olsun. Benim annemde olmuştu safra kesesinden ameliyat. Laparoskopik yapıyorlar sagonun dediği gibi. Genç olduğun içinde hemen iyileşirsin. Rabbim hamileliğinden önce olmasını istemişki şimdi çıktı yoksa hamile olsaydın çok zorlanırdın. Annemden biliyorum ağrısı çok sıkıntı oluyordu onada.

Benim kızıda doğduğunda babasına benzetiyorlardı ama şimdi dönüyor sanki. Ayrıca masalberra demişti sanırım o benim kızım bana benzicek tabiki diye :1::1: bende aynı fikirdeyim o benim kızım:9::9:

cok sagol eylülcüm :16:inşallah hersey güzel gecer haber veririm sizlere tabi:34:dayanamıyorum agrılara geceleri falan hiç uyuyamıyorum agrıdan.hap yutuyorum biraz uyuşturuyo sonra yine başlıyo falan..Allahım şifasınıda verir inşallah

canım annemde ameliyat oldu maşllah hemen ayaga kalktı. lazerle kırdırdı taşları.

poff kızlar ya dış gebelik olabilirmi??yarına randevu alıp gidicem doktora...sağ kasığımda batmalar var..dış gebelikte hcg yüksek mi çkıyodu

miyopicim nasılsınız bakalım? özledik sizide hergün burda görmeye alışınca özlettin kendini...
ben bebekleri hala hisetmiyom ya??? tırsıyom nie hala hisetmiyom ya :(

Back