Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kuzum benim canım yaa üzme kendini. inşallah anlar eşinde hatasını gercekten üzüldüm. ne işi var kocanında dışarlarda otursun evinde... hem seni bebeginle nasıl dışarı bırakır o saate Allah yardımcın olsun.

Günaydın kızlar;

Canım Allah kolaylık versin sana; evlilik çok zor, duygunun dediği gibi iki insanın geçinmesi zorluyor insanı. Birde senin eşinde şartlarını zorlamış biraz yani. ama gece gece seni nasıl bıraktı dışarı ben onu anlamadım. Çocuk var, hadi sana sinirlendi sesini çıkarmadı, çocuğu alıp gtmne nasıl bişi demedi.
Rabbim hayırlısını versin. Bİrbirinize inat edipde evliliğinizi harap etmeyin. Seni çok iyi anlıyorum, bazen birçoğumuzda senin gibi, kapıyı çarpıp çıkmak istiyor. ama işte bazen hatta çoğunlukla biz kadınlara daha çok özveri düşüyor, daha çok sabır düşüyor.
Rabbim muhabbetinizi arttırsın, eşine merhamet versin, evine bağlılık versin. Bi an önce inat etmeden senden özür dilesin inşallah.

seraycım bende onu anlamıyorum zaten ne işi var her akşam dışarıda.inan yemek yapmak için bile bazen onu bekliyorum vaktim kalmıyo kuzeyden.oda dışarı nasıl erken çıkarım diye yumurta kır bana yeter diyo sen ne yersen ye yani umrunda değil

duygucum gayet rahat bıraktı insan bi telefon eder sorar en azından gece 2 de çıkmışım yani.sokakta bir insan bile yoktu nefesimi tuttum geldim hem kuzey hem onun çantası nasıl taşıdım bilmiyom hala bileklerim ağrıyo
inşallah anlar eylülcüm dua ediyorum ona dur demem lazımdı o da böyle oldu

çok şeyler yaşadık canım.ve hepsinde tuttum kendimi zor dayanmak.sabırlı olmasam çoktan bırakmıştım.iyi duaların için çok sağol canım aminnn

hayirli sabahlar canlarr
naber nassiniz bakem
mimoza once bi sakin ol emin ol o dersini alacaktir insallah ama simdi sen bunleri dusunup kendinide yavrunuda yipratma allah korusun sutun felan kesilir.erkekler bezan hatta genellikle dusuncesiz olabiliryolar o anlik dusunceyle fevrilesebiliyolar simdilik biraz kafa dinlemek iki tarafada iyi gelir sonrasi daha guzel olur insallah

selam kızlarr
mimozacım üzülme inş düzelir hersey yoluna girer sen biraz kafanı topla oda toplasın inş hersey daha iyi olur cnm

kızlar bende bugün doktora gittim yumoşlarım büyüyor cumartesi yine gidecegim yaklasık 10 tane falan yımırtlamıışımmaşallah bana :))kendimi tavuk gibi hissettim vallla
cumartesi de gittigimde toplama işlemi için gün verecek sanırım :18: biraz ondan tırsıyorum içimde tarifsiz bir mutluluk var inş sonucumuz güzel olur

oh oh masallah size

oooo hadi bakalım, inşallah bi ikiz annesi daha geliyor topiğe hayırlısıyla. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hemen Maşallah senin yumoşlara da

canım maşallahhhhh güzel bir haber duyduk. inşallah seninde bebişin geliyor yolda...

hangi merkezdesin? fiyatlar nasıı? bende araştırmalara başladım da :26:

Mimozacım inan okurken tüylerim diken diken oldu.
Keşke evi terk etmeseydin eşini çıkarsaydın evden hep bunu bilir bunu söylemişimdşir kavga anında sen evini terkedersen heleki ailenın yanına gıdersen yarın bı gun sen eşinle ıyı oldugunda aılenın aklına hep acaba yıne tartısıyorlar mı araları nasıl dıye kafalarını kurtlar kemırır durur.
Keske aılenın degılde baska bırının yanına gıdeydın
Doğumdan sonra nedense erkekler bı tuhaf oluyorlar ne eşlerıne ılgı ne cocuklara.İnsan butun gun o cocugunun kokusu burnunda tüter ya nasıl alır soluğu kahvede
Madem ki gittin annene burnu sürtene kadar dönme.İyice pişman olsun gelsin kapına ayağına.Zaten kuzeyi özler dayanamaz merak etme
Sende bol bol dua et namaz kıl canım rabbım hayırlısını verır meark etme sen içini ferah tut sen huzurlu ol ki bebişinde huzurlu olsun
Allahım bebek olana kadar tepesine çıkar bu erkekler kadınların bebek oluncada unuturlar o günler hey allahım

Gülgüzeli canım çok sevındım adına hadı bakalım rabbım tamamına erdırır ınsallah.Topiğimiz bebişle dolsun tüp kervanından da dolsun ben de gelecem peşinden merak etme :)))))
Bacılarım hepınızı opuyorum giremıyorum pek bugunlerde kan degerlerım dahadamı düştü ne uyuyom uyuyom sanki uyumamısım gibi bilmesem 3 aylık hamıleyım dıcem heeeanam benım hamılelık cekılmez o zaman
Hepiniz allaha emanet olun hamıleler allah yardımcınız olsun bebiş anneleri sizede sağlıklı büyütmek nasıp etsın rabbım bebeklerınızı
Benım gıbı bebiş isteyen canlarda rabbımde duysun sesimizi inşallahhhhhh

sağol canımmm.sanada hayırlısı olsun inşallah sorunsuz bir transfer olur sağlıklı bebişler dünyaya getirirsin.gelişmelerden haberdar et mutlaka

canım ya istemezdim evden gitmeyi çok direndim ama o an öyle gerekti.benim yine gelebilecek annemin evi var ona git desem gidecek yeri yok annesine gitmez sokakta kalır kötü olur

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben evime geldiiiiiiim nasılsınız ne var yok görüşmeyeli ben hala işsizim gelirken annemi de getirdim bi kaç gün daha kalacak bizde eşimde gece çalışıyor, tam yumurtlama dönemim yani bizim bu ay karavana gibi eşimi de bi görseniz gece işe gidiyor gündüz annem var patlamak üzere adam siz naptınız sizler nasılsınız var mı yeni haberler telefondan okuyabildiğim kadarıyla gülgüzeli aşılamayı deniyor rabbim yardımcın olsun gülüm allah yavrularını sana bağışlasın inşallah allahın izniyle kaç tane olur bilemem artık
eylülüm senimde tedavin hayırlı olsun kusum inşallah bu ay sende güzel haberler verirsin bizeeee

eslem biraz sıkıntılı bi dönemdesin sende sanırın kuzum allah yardımcın olsun rabbim kuzularna ve sana sağlık sıhhat versin canım dikkat et kendine

canım inan okuyunca çok üzüldüm. rabbim akıl fikir versin eşine.. sanada sabır tabi.. evlilik gerçekten çok zor. bu erkeker neden hep böyle bilmiyorum. bende şimdiden eşimin çok yanlışını görüyorum ve inan çokk korkuyorum bebek olurssa nasıl olur diye. ama işin içinde sevgi olunca atamıyorsunda katlanıyorsun. inşallah eşin senin değerini anlar ve kendine çeki düzen verir canım dualarım seninle.. üzme kendini nolur dikkat et kuzeye ve kendine

Tatlım kusura bakma ama sende de suç var yani. Bu kendini dışarı atma bir olur iki olur zaten üçüncüde patlaman lazımdı. ona göre önlem almalıydın. ne demek yumurta kır ben yerim. sen atcaktın kuzeyi onun kucağına tut bakayım ben ütü yapcam, gitcem başka odada uyucam sen oğlanı tut ağlarsa beni uyandır dicektin. ya insan yoruluyor bütün gün biraz yükünü hafifletmesi lazım. ben emziriyorum veriyorum kucağına gazınıda sen çıkar diyorum. bunları yapmak lazım o çocuğu tek başımıza yapmadık ki. yavaş yavaş yüklüceksin sorumluluğu. ben emziriyorum git bana su getir, şu yastığı ver kolumun altına koy eyvah boynum tutuldu masaj yap hatta yemeği yapıyorum tam eve girceği zaman oğlanı emziriyorum o da sofrayı hazırlıyor. yoksa yemekten kaldırıyor illaki beni velet. demem o ki canım benim herşey senin elinde erkekler bir odun bizde marangozuz yontarsan bişeyler çıkar ortaya yontmazsan odun gelirrrr odun giderrrrr. bak bizde oğlan anasıyız. bir kadının geleceği bizim elimizde şimdiden. daha 5 yaşında yüklücen sorumluluğu yatağını düzelt bakayım pijamanı katla kirli çorabını git kirli sepetine at dicez. öyle alışcak. ben evlendim kaynanam bana sende çalışıyorsun sakın bütün sorumluluğu üzerine alma yemekte yapsın temizlikte dedi. ki kız gibi oğlan yetiştirmiş iki tane. her işte yardımcıdır sağ olsun. çalıştığım sürece eve geldim yemek hazırdı. benden bir saat önce eve geliyordu. yapmasa ben 8 de gelcem bi de 9 a kadar yemek beklerdi. ben cumartesi çalışıyordum o evdeydi temizlikte yaptı çamaşırda astı. olay sende biter madem gittin az biraz naza çek kendini ne istiyorsan söyle ona ne şikayetin varsa konuş çözün.

Günaydın kızlar,

Canım çok güzel anlatmışsın da işte, herkes bir olmuyor. Sende şanslısın aslında böyle bir kaynanan var, böyle yetiştirmiş. Ha demekle olmuyor, mayasında olması lazım, yoksa yıllar alıyor öğretmek. Ama çocuğa bakma ve o varken yardım etme konularında çok haklısın.
Mesela benim kocamda akşamları çok yemek istemez, evlendiğimden beri yemek yaptığım sayılıdır ayıptır sölemesi
ama benimkide benden 1 saat evvel çıktığı halde, işyerinde oyalanır arkadaşlarıyla takılır, ben çıkarken beni alır eve gideriz beraber, yani gidim biraz eşime yardım edim, yemek yapimi geçtim, dağınıklığımı toplayım demez. çünkü anası afedersin g.tnden çıkan donuna kadar toplamış, hiç oğlum şunlarını topla dememiş. şimdi bendende onu bekliyor. Ama bakıyorum benim görümcemde öle. kaldıki evlendi artık, hala geldiği zaman arkasını anası topluyor. Bana geldi, Allahtan bi gün kaldıda abisi yetmezken birde hanımın arkasını topladık kaldıki bunları anlatınca bende çok titiz derli toplu biri değilim normalde. Annem banada çok kızar bazen, bende evlenmeden önce çok iş yapan biri deildim, ama annemde hep arkamızı toplamazdı, hani ev dağınık kalırdı kimi zaman, ama bize yaptırırdı, akıl edemiyosak söylerdi.

Evden gitme meselesine gelince, bazen insan öle bi doluyorki, kapıyı çarpıp çıkmak istiyor. Ben yapamadım hiç, çok gittim kapıya, ama yaşadığımız yer inan dedikodu yuvası, bigün akşam erken saatte çıkıp yürüdüm diye ne dedikodular çıktı, o durumda da adamın aklı başına gelmiyor işte, dahada beter oluyor, elaleme rezil etmişim diye ama daha rahat bi yerde yaşasam bilmiyorum belkide bi çok kavgada çıkar giderdim. Belkide böyle bi yerde yaşamam daha hayırlıymış diyorum, kapıyı çarpıp çarpıp gitsem bu evlilik nolurdu bilmiyorum.

mimozanın durumunda napardım bilmiyorum ama gece gece çıkamazdım ben. Dedikoduyu geçtim o saatte korkuma çıkmazdım. Yatardım sabahta nasıl olsa gidecek o adam, salim kafayla düşünüp ona göre karar verirdim, ama demekki onun o an öle yapması gerekti.
Erkekler gerçekten çok bencil yaratıklar. Yaptıklarının 10da birini sen yaptığın zaman ne kıyametler koparıyorlar ama sen dayanamayıp evden çıktığın zaman bırakıp gittin oluyor.
Bazen çok doluyorum bu konularda neden kadınların daha özverili olması gerekiyor, neden mesela bizde çalıştığımız halde ne kadar yardım etselerde evin birçok işi bizim üstümüzde. Çalışırken, kazandığımız parayı yerken hiç ev işlerini düşünmüyorlar. ne bilim ya Rabbim ıslah etsin, yada bize onları ıslah edecek sabrı versin. Belkide o sabrı öğrenelim diye böyle adamlar düşüyor bize.

oh oh masallah size
evet bayagı güzel büyümüş cumartesi gidince bakalım ne diyecek oraya giderken cok heyecanlanıyorum

oooo hadi bakalım, inşallah bi ikiz annesi daha geliyor topiğe hayırlısıyla. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hemen Maşallah senin yumoşlara da
inş cnm doktora dedim zaten bişey söylicem dedim :) 2 tane embriyo koyunmu diyeceksin dedi :)) herkes öyle istiyor heralde :) yumurtalarına bakarız ondan sonra konuşuruz dedi :)

canım maşallahhhhh güzel bir haber duyduk. inşallah seninde bebişin geliyor yolda...

hangi merkezdesin? fiyatlar nasıı? bende araştırmalara başladım da :26:

cnm hersey merkeze dahilse 6.100 lira ilaçlar ve hastanenin aldıgı..diger anestezi 1 yıl ücretsiz yumoşları dondurmada var içinde..ilacsız 4.750 falan ama ilaçlar zaten 2-2.500 tutuyo..o yüzden biz merkez dahil fiyatı tercih ettik.inş olur cnm :)
inş senin tedavinde olumlu sonuc verir birlikte gebeligimizi sürdürürüz cnm seninde tedavin hayırlı olsun

inş cnm Rabbim hiç birimizin kucagını boş bırakmasın cok heyecanlı bi sürec :) dün merkezdeydim kıkırdayıp duruyodum :)) inş olumlu olurda bende kavuşurum ..sende hayırlısıyla başla cnm sende kavus bebişine inş

yagmurcum hoşgeldin yoktun bu aralar ben tüp bebek yaptırıyorum kuzum asılama degil :) Rabbim nasip etsin inş cümlemize

saol canım amin seninde tedavin hayırlı olsun. fiyatları verdiğin için saol aklımda fikir olur mani biriktirmeye başlim bende :)
hamiş olalım hayırlısıyla inşallah

nassı yoruldum nassı yoruldum yaa..........

bu nedir arkadaş yoğunluktan ölcem

millaaaaaaaaan kız nerdesinnnnnnn taşınamadın mı?
nagelda bir gitti pir gitti gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…