selam kızlarrrrr.......
ay hepinizi çok özledim ama bir türlü fırsat bulup gelemiyorum. Aden Duru çok haylaz cadı emiyor çıkarıyor bir daha emmek istiyor nereden baksak meme hep ağzından oyuncak gibi. Birde buna üstelik dikişlerim tam iyileşti derken iltihap kaptı hafifde açılma oldu onunla uğraşıyorum kaç gündür 1 hafta sonra kontrolum war bakalım ne dicek.
Gezmelere başladık kızımla kırkımız çıkmadı ama havayı güzel bulunca kaçıyoruz dışarı hemen bugün de anneannemize gidicez:)
Kızlar Aden de geçen baya zorlandı tuvaletini yapamadı ağlamayada başlayınca kulak çubuğu ile zeytin yağı sürdüm poposuna içinede kaçırmaya çalıştım biraz 1 saat olmadan bezini doldurdu aklınızda bulunsun. Doktorum sorun olmaz demişti. şimdi yanımda yatıyor zilli büyük işleri war:)
kendinize çok iyi bakın sizleri unuttum sanmayın fırsat bulamıyorum var mı yeni havadisler...
cnm 32. haftamda bende resmi olmayan ve 37. haftama kadar geçerli olan çalışabilir raporu almıştım. 37.haftamda bitti işte doktor başhekim imzalı tahmini doğum süreme kadar olan 28 mart - 18 nisan arası rapor yazdı diğer dört aylık rapor doğum sonrası oluyormuş hepsini birden vermio..
kızlar esaretım yarın sona erıyor..
yenı eve yarın tasınıyoruz..
1 haftaya anca yerlesırım ama onemlı degıl,onemlı olan kendı evıme gecıyor olusum..
bu seferkı evde kendı anneme yakın..1 dakıkalık mesafede
guzel ev bulduk allahtan bu sefer..4yıllık bı apartman..ınsallah bu sefer evden yana sansımız yaver gıder..
sızde ne var ne yok dıcem ama cevap okuyamıcam..
bı yerleselım,ayrılmıcam burdan
canım dr müdahale etmeyin dedi
bağırsak tembelliği yapıyormuş fitil,sabun yada zeytinyağlı cubukla vs. uyarmak
o yüzden pek müdahale etmiyorum kakasına
çok çaresiz kalınca bi fitil var bitkisel miydi neydi
onu koyuyorum
napalım canım dr bir haftaya kdar normal dedi
bağırsak tembelliği olur diye müdahle de etmyoruz
kendi düzenini oluşturacakmış zamanla
bi de fıtık çıktı durduk yere
aman kızlar dikkat edin
yeni doğanlarda kasık yada göbek fıtığı çok görülüyormuş
ömerde kasık fıtığı çıktı
bebek için hayati önem taşıyor
altını falan açtığınızda muhakkak kontrol edin
kızlar ya şu doğum izni uzamadı dimi bilgisi olan var mı? benim rapor bitiyorda. gerçi ben çalışmıcam ama 2 aylık fazla para almış olcam
aynen cnm her güne bölücm bu hata işlerimi ufak ufak önümüzde ki haftasonuda aneyler gelir ewi temizlerler kısmetse... ayy o verdikleri glikozu zor içmştim öğüre öğüre çok iğrenç inşş normal çıkar değerler cnm haberlerini bekliyorum...
günaydın kızlar mimozacım kuzey bebegi Allah sana bagıslasın ne güzelde anlatmıssın güzel duaların içinde sagol cnm benim.
eslemcim sanada cok gecmiş olsun Rabbim korusun meleklerini inş iyi olursun midende düzelir cnm annen iyi bakar sana cnm
bende dün hastanedeydim ignelere basladım bile .bugün 2.günüm :))
salı günü randevum var yine gidecegim kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin kollarını boş bırakmasın
Canım sanada günaydınvee sonundada günaydınnnnnn herkeseee
hayirli gunlerrr canlarrr
miypi masallah size saglikla hep bole devam edin insallah...
eylul haklisin valla ama sen bole bisey olursa yinede yaz gelen tebrik edip gidiyotecrube konusuyo
ya ben burdayım hep bakıyorum ama ben yazıyorum sonra kimse yazmıyor. Yoksa bendemi bişi var acaba; ben yazınca bıçak gibi kesiliyor
Eylülüm ben burdayım yaz, ilk duyan okuyan ben olurum inşallah
hadi bakalım :) inşallah hamile kalırımda yazmayı nasip eder rabbim.
canım benim biliyorum sen burdasın :))) topiğimiizn gülü :)
14ü adet günüm 28inde çatlatma iğnesi oldum yani 11-12 nisan aslında adet günüm oluyor :) ayy kafam karıştı :)))
nerdeyse hiç ağlatmadık duygugeçmiş olsun meryscim. erkek bebeklerde maalesef olabiliyor fıtık. çok ağlayınca falan oluyor diyorlar ama.
nerdeyse hiç ağlatmadık duygu
kucaktan kucağa dolaşıyor ömer
karın iç zarı açık kalmış fındık kadar
RAbbim hiç kimsenin evladına hastalık yüzü göstermesin
dua edin bizim için
merhaba kızlar.rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese.ben dün gece evi terk ettim annemdeyim şimdi.gece 2 de aldım yavrumu düştüm sokağa moralim çok bozuk ben böyle olsun diye evlenmedim.hala çok seviyorum eşimi ama kararlıyım düzelmeden gelip özür dilemeden dönmem.izmirde oturuyorum ablam bitliste görev yapıyo öğretmen.onun yanına gitmeyi düşünüyorum bir ay falan.işe dönmem lazım rapor biteli 10 gün oldu gidemedim şimdide bu olaylar çıktı ne yaparım bilmem.çok rahat bi işim var kaybetmek istemiyorum.eylülcüm yağmurcum ne olur sıkmayın kendinizi önce ev düzeniniz olsun mutlu olun rabbim nasip eder mutlaka.benim durumumda olmak daha kötü.
dualarımız seninle eylülcüm hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah bu ay
Canim arkkadasim hayirdir ne oldu ? Uzme kendini neolur bebegini dusun. Esin hatasini anlar duzene girer hersey fevri davranma lutfennn
inşallah anlar yoksa dönmeye niyetim yok kesinlikle.gece tartıştık kuzey kustu diye bana bebeği hasta ettin senin yüzünden dedi bebek bu kusar diyorum anlamadı işten geliyo hop kahveye 12 de geliyo yatıyo sanki kuzeye bakıyo gibi laf söylüyo ben dedim işten eve gel çıkma dışarı bebeğe bak o zaman bana laf söyle diye defol dedi bana gece 2 de aldım kuzeyi anneme geldim bu saat oldu konuşmadım hiç.bu ilk değil zaten eşim bir anda patlar hep sonra pişman olur herşey düzelecek der ama yıprandım oturaklı olsun istiyorum.ne hamile nede lohusa psikolojisi yaşamadım hiç nazım geçmedi.hakkımızda hayırlısı olsun.kuzey yeter bana kurban olurum onu yaradan allahıma.bana güç veriyo küçüçük yüreği
merhaba kızlar.rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese.ben dün gece evi terk ettim annemdeyim şimdi.gece 2 de aldım yavrumu düştüm sokağa moralim çok bozuk ben böyle olsun diye evlenmedim.hala çok seviyorum eşimi ama kararlıyım düzelmeden gelip özür dilemeden dönmem.izmirde oturuyorum ablam bitliste görev yapıyo öğretmen.onun yanına gitmeyi düşünüyorum bir ay falan.işe dönmem lazım rapor biteli 10 gün oldu gidemedim şimdide bu olaylar çıktı ne yaparım bilmem.çok rahat bi işim var kaybetmek istemiyorum.eylülcüm yağmurcum ne olur sıkmayın kendinizi önce ev düzeniniz olsun mutlu olun rabbim nasip eder mutlaka.benim durumumda olmak daha kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?