- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
canım artık düzene girer benimkide öyleydi şimdi günde 1-2 kez yapıyor. normal yani.
çatlakları hiç sorma göbeğim harita gibi. sadece 3 kg. fazlam kaldı göbeğim hiç kalmadı gibi bişey ama çatlaklar çok kötü. son günlerde tv.de bio oil reklamı takılıyor gözüme alıp bi deneyelim bari fiyatıda çok uygun 26 lira ne kaybederiz :)
doğum kilosunu bende verdim dediğin gibi 3 kilo falan fazlam var 23 kilo almıştım doğumda :) ödem çoktu doğum sonrası 3 gün 14 kilo gitmişti git gide düştü ki sütüm olsun diye çok yiyorum acıkıyorum da zaten :) ama bebişler koşturtuyo insanı daha küçük olmalarına rağmen.kuzeyin gazı çok onu rahatlatana kadar yapmadığım haraket kalmıyo daha şimdiden danslar ediyoruz :) elma yağı denedim alerji yaptı , şurup verdim kustu , damlayı tiksinerek yalıyo ağlıyo sonra az kaldı ama 3 aylık olunca geçer gazı diyorlar :) çatlak göbeğimde yoktu ama karnım çok gergindi doğum sonrası bi baktım karnım mayın tarlası :) bacaklarımın üst kısımlarında 7.ayda olmuştu zaten o kadar yağ kullandım halbuki.o bio oil i denicem bende canım duymuştum doğum sonrası çatlaklar için diyodu.daha kırmızı ya çatlaklar belki etkisi olur sonra fayda etmez zaten