canım hiç bilmiyorum ne sardım ne korse giydim kendi kendine gitti valla. dikişlerin nasıl açıldı ya? estetik dikişmiydi? lazer yapıştırma diyorlar ya öyle mi? bende sorun olmadı şükür.
malesef seraycım hala bir değişiklik yok bende nerdeyse hergün araştırıyorum ama en son baharda açıklayacağız dediler sanırım mayıs gibi. alt yapıyı hazırlamaya çalışıyorlarmış. benim bile yetişeceğine umudum yok senin bitiyorsa biraz zor gibi ama inşallah yetişir.
nerdeyse hiç ağlatmadık duygu
kucaktan kucağa dolaşıyor ömer
karın iç zarı açık kalmış fındık kadar
RAbbim hiç kimsenin evladına hastalık yüzü göstermesin
dua edin bizim için
inşallah anlar yoksa dönmeye niyetim yok kesinlikle.gece tartıştık kuzey kustu diye bana bebeği hasta ettin senin yüzünden dedi bebek bu kusar diyorum anlamadı işten geliyo hop kahveye 12 de geliyo yatıyo sanki kuzeye bakıyo gibi laf söylüyo ben dedim işten eve gel çıkma dışarı bebeğe bak o zaman bana laf söyle diye defol dedi bana gece 2 de aldım kuzeyi anneme geldim bu saat oldu konuşmadım hiç.bu ilk değil zaten eşim bir anda patlar hep sonra pişman olur herşey düzelecek der ama yıprandım oturaklı olsun istiyorum.ne hamile nede lohusa psikolojisi yaşamadım hiç nazım geçmedi.hakkımızda hayırlısı olsun.kuzey yeter bana kurban olurum onu yaradan allahıma.bana güç veriyo küçüçük yüreği
günaydın kızlarr nasılsınızz? son hazırlıkları yapıoruz artık ama korkuorum bu aralar gelicek die inş tam zamanında gelir bebişim
merhaba kızlarrr ben çok fena grip oldummmm bi hapşırık tutuyor bi öksürük burnumda çeşme gibi zatençoook hastayımm çoooook
günaydın kızlarr nasılsınızz? son hazırlıkları yapıoruz artık ama korkuorum bu aralar gelicek die inş tam zamanında gelir bebişim
merhaba kızlarrr ben çok fena grip oldummmm bi hapşırık tutuyor bi öksürük burnumda çeşme gibi zatençoook hastayımm çoooook
canımm cok gecmiş olsun bende grip olmustum acile gittim serum verdıler cok rahatladm ıstersen git kadın dogumcunun oldugu hastann aciline kadın dogumcun yazar serumları
hadi bakalım allah yardımcın olsun tatlım. rabbim gönlüne göre versin İnşallahhhhhh
geçmiş olsun canımm.. ılık ballı süt içççç azcıkda limon sık :)
bir gün gene toplanacakmıyız ?
bakın ben burda çatlatma iğnesinden sonra beklemedeyimen az 10 gün en fazla 12 gün daha bekliyebilirim :))))
bacımlar gelinde beni dinleyin azcık :)
özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?