• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

merhaba kızlarrr ben çok fena grip oldummmm bi hapşırık tutuyor bi öksürük burnumda çeşme gibi zaten :( çoook hastayımm çoooook

geçmiş olsun kuzum bol bol limonlu ıhlamur iç ben öle atlattım hamile olunca grip biraz uzun sürüo inşallah hemencik atlatırsın öksürük grip olmaktan daha kötü karnı acıdıkça korkuo insan onun için de limonlu bal ye cnm ...

canım rabbim yardımcın olsun, inş senin de bebegin vaktinde gelir bu cok onemliymiş dogunca anladım:) kolay gelsin heycan dorukta desene:):16:

Allah razı olsun cnm sağolasın... inşallah öyle olur bu aralar hafif hafif sancım oluo korkuorum gelicek die doğumdan korktuğumdan değil erken gelsin istemiorum hatta zamanını doldursun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah... heyecan ve hazırlıklar tam gaz cnm sorma bu hafta sonu büyük temizlik var anneler gelip yapıcak sağolsunlar bidaha beklemeye başlarız artık hayırlısıyla.. sen nasılsın cnm kuzucuk nasıl?

Bugün sabah aklıma geldin, acaba evde internetmi yok giremiyor, hergün sabah mutlaka olurdun diye düşündüm, sende çok bekletmeden geldin. Nasıl geçti bu haftan?

Cnm çok geçmiş olsun, masalberranın dediği gibi git bi serum al, toparlar birazcık seni. Birde bırak doktor rapor versin evde yat dinlen. İşyerinide düşünme, değecek insanlar değiller.

cnm var ewde internetim de fırsat bulup giremedim eşimin vardiyası 4-12 olunca hep bilgisiyarı zaptetmiş oluo ee bende hazırlıklarımı yapıorum ufak tefek sonra yoruluorum hemen dewriliorum bu hafta hep böyle geçti alışveriş,temizlik,hazırlık, dinlenme bu hafta sonuda büyük temizlik var inşallah ondan sonra hazırım hayırlısıyla... sen nasılsın kuzum iyisin dimi yok bi şikayetin?

merhaba arkadaşlar. ben yeni katıldım aranıza. 5 yıllık evliyim çocuk konusu hep ertelendi. geçen ay doktora gittiğimde adetinin 3. gününde gel dedi. klomen adında bi ilacı 5 gün kullandım. 5 gün daha bekleyip bugün doktora gitmem gerekiyordu ama doktor şehir dışındaymış yarın gidicem. kontrole geldiğinde bakarız gerekirse çatlatma iğnesi veririz demişti. ben de sandım ki bu işler böyle kontrollü felan gidiyor. bebeğimiz olur herhalde dedim. burda okuduklarımdan sonra şok oldum. aranızda bu iğnelerle de hamile kalamayanlar olmuş. moralim bozuldu. nasıl bastırmışım duygularımı bunca sene anlamıyorum. yıllarca beklemek zorunda kalırım yada hiç olmazsa diye ödüm kopuyor şimdi.
canım aramıza hoşgeldin... bende 2 aydır yumoş takiibi yaptırıyom gecen ay yumoşlarım çostugu için dr durdurdu tedaviyi bu ay çok şükür çatlatma iğnesi oldum bakalım beklemedeyim. kısmet inşallah seninde benimde olumlu olur

merhaba canımm arkadaşlarım:)))
geldim evime..eğitim falan bitti çok şükür sorun çıkmadı..
sizlerden haber varmı?? hamilelik doğum..
çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiii:46::46::46:
canım hoşgeldin ecemimmmm bizde özledik seni. muzmut hamiş :)))

Allah razı olsun cnm sağolasın... inşallah öyle olur bu aralar hafif hafif sancım oluo korkuorum gelicek die doğumdan korktuğumdan değil erken gelsin istemiorum hatta zamanını doldursun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah... heyecan ve hazırlıklar tam gaz cnm sorma bu hafta sonu büyük temizlik var anneler gelip yapıcak sağolsunlar bidaha beklemeye başlarız artık hayırlısıyla.. sen nasılsın cnm kuzucuk nasıl?

canım 38 den itibaren artık yavas yavas bekleyeblirsin ama inş vaktinde gelir emme refleksi daha gelişmiş oluyomus ama erken gelirse de sıkma canını cunku artık erken de sayılmaz:) canım bol bol penye battaniye al bence cunku kusuyo bebekler devamlı en cok ona ihtiyac duyduk, Allah yardımcınz olsun hem temizlk hem de hazırlıklar konusunda,

en zor zamanların bence ozellikle sondan bi onceki hafta zor oluyo. bu arada şişliklerin varsa ve bunlar inmeye basladıktan bi kac gun sonra dogum gercekleşiyor aklında bulunsun bir de dogumdan onceki gun acayip enerji oluyor hiç yorulmuyosun ve agrıların azalıyor ayyyyyy cok heyecanlı omrum boyunca unutmam sanırım bu gunleri:)

benim bebişim de iyi cok sukur alıstık birbirimize beni pek cok insan içinde tanıyo ben aldıgımda kucagıma anında susuyo yawrumm:)) sen de saglıkla al kucagına inş:)

canım aramıza hoşgeldin... bende 2 aydır yumoş takiibi yaptırıyom gecen ay yumoşlarım çostugu için dr durdurdu tedaviyi bu ay çok şükür çatlatma iğnesi oldum bakalım beklemedeyim. kısmet inşallah seninde benimde olumlu olur

hoşbuldum :) umarım benimde yumoşlar uslu durmuşlardır. çok zormuş böyle beklemek. Allah bebek isteyen tüm annelerin yardımcısı olsun.

bir gün gene toplanacakmıyız ?:5:

bakın ben burda çatlatma iğnesinden sonra beklemedeyim :( en az 10 gün en fazla 12 gün daha bekliyebilirim :))))

bacımlar gelinde beni dinleyin azcık :)
özledim hepinizi:16:

valla ben geceleri giriyorum anca o zaman vakit oluyor. bakıyorum günde 2 sayfa ya yazılıyor ya yazılmıyor. iyice dağıldık :(
canım inşallah gelir bebişin çok bekletmez seni. hayırlısıyla sende alırsın kucağına

valla ben geceleri giriyorum anca o zaman vakit oluyor. bakıyorum günde 2 sayfa ya yazılıyor ya yazılmıyor. iyice dağıldık :(
canım inşallah gelir bebişin çok bekletmez seni. hayırlısıyla sende alırsın kucağına
bende iş yerinde giriyorum sadece :( neysem inşallah canım amin :)
toplancaz bir gün inanıyorummm:16:

Bugün sabah aklıma geldin, acaba evde internetmi yok giremiyor, hergün sabah mutlaka olurdun diye düşündüm, sende çok bekletmeden geldin. Nasıl geçti bu haftan?

Cnm çok geçmiş olsun, masalberranın dediği gibi git bi serum al, toparlar birazcık seni. Birde bırak doktor rapor versin evde yat dinlen. İşyerinide düşünme, değecek insanlar değiller.

tşk ederim miyopicim gittim doktora grip için ilaç veremem minoset alabilirsin yalnız dedi. acaba enfeksiyonmu var diye kan idrar tahlili yaptırdım bişey yokmuş grip yani. dinlencen,beslencen dikkat edeceksin kendine. dünden beri bebeğinde hareketleri azaldı gece fıldır fıldır dönerdi sabaha kadarda hiç hareket etmedi sabah gittim acile ultrasonla baktı kalbi atıyor artık yeri daraldı dedi. bende endişelendim bıçak gibi kesildi sanki şimdi uyandı heralde hanfendi bal falan yedim sabah kıpırdanmaya başladı hafif hafif. ay hayırlısıyla bi doğsalarda inşallah.

bir gün gene toplanacakmıyız ?:5:

bakın ben burda çatlatma iğnesinden sonra beklemedeyim :( en az 10 gün en fazla 12 gün daha bekliyebilirim :))))

bacımlar gelinde beni dinleyin azcık :)
özledim hepinizi:16:

pek yazamıyorum eylülcüm yeni kız aldılar yerime iş devirleri falan birde diğer arkadaşın bilgisayarda çok işi oluyor bu aralar. tek bilgisayar var bizde ondan gelemiyorum ama sen yaz ben fırsat buldukça gelirim okurum canım yazarımda tabi.

merhaba arkadaşlar. ben yeni katıldım aranıza. 5 yıllık evliyim çocuk konusu hep ertelendi. geçen ay doktora gittiğimde adetinin 3. gününde gel dedi. klomen adında bi ilacı 5 gün kullandım. 5 gün daha bekleyip bugün doktora gitmem gerekiyordu ama doktor şehir dışındaymış yarın gidicem. kontrole geldiğinde bakarız gerekirse çatlatma iğnesi veririz demişti. ben de sandım ki bu işler böyle kontrollü felan gidiyor. bebeğimiz olur herhalde dedim. burda okuduklarımdan sonra şok oldum. aranızda bu iğnelerle de hamile kalamayanlar olmuş. moralim bozuldu. nasıl bastırmışım duygularımı bunca sene anlamıyorum. yıllarca beklemek zorunda kalırım yada hiç olmazsa diye ödüm kopuyor şimdi.

hoşgeldin. dur bakalım endişelenme hemen Rabbim herşeyin dermanını veriyor. keşke bu kadar ertelemeseydiniz bence çocuk olayını ama olsun hayırlısıyla sonuçlanır inşallah tedavin

geçmiş olsun kuzum bol bol limonlu ıhlamur iç ben öle atlattım hamile olunca grip biraz uzun sürüo inşallah hemencik atlatırsın öksürük grip olmaktan daha kötü karnı acıdıkça korkuo insan onun için de limonlu bal ye cnm ...

evet canım ya öksürünce safrada geliyor ağzımdan içim sökülüyor sanki sabah akşam bal yiyorum ıhlamur limon bugün daha iyi gibiyim sanki. hafta sonuda bursada amcamın kızının düğünü var. gecede haber geldi teyzem ağırlaşmış tekirdağda ikisinede gitmem lazım ama ikisinede gitcek halim yok ikiside zıt tarafta napcam bakım :(

Back