merhaba canımm arkadaşlarım:)))
geldim evime..eğitim falan bitti çok şükür sorun çıkmadı..
sizlerden haber varmı?? hamilelik doğum..
çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiii
Hoşgeldin canım; nasıl geçti bakalım? Doktora gitcektin noldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlarrr ben çok fena grip oldummmm bi hapşırık tutuyor bi öksürük burnumda çeşme gibi zaten çoook hastayımm çoooook
canım rabbim yardımcın olsun, inş senin de bebegin vaktinde gelir bu cok onemliymiş dogunca anladım:) kolay gelsin heycan dorukta desene:)
hadi bakalım allah yardımcın olsun tatlım. rabbim gönlüne göre versin İnşallahhhhhh
geçmiş olsun canımm.. ılık ballı süt içççç azcıkda limon sık :)
Bugün sabah aklıma geldin, acaba evde internetmi yok giremiyor, hergün sabah mutlaka olurdun diye düşündüm, sende çok bekletmeden geldin. Nasıl geçti bu haftan?
Cnm çok geçmiş olsun, masalberranın dediği gibi git bi serum al, toparlar birazcık seni. Birde bırak doktor rapor versin evde yat dinlen. İşyerinide düşünme, değecek insanlar değiller.
canım aramıza hoşgeldin... bende 2 aydır yumoş takiibi yaptırıyom gecen ay yumoşlarım çostugu için dr durdurdu tedaviyi bu ay çok şükür çatlatma iğnesi oldum bakalım beklemedeyim. kısmet inşallah seninde benimde olumlu olurmerhaba arkadaşlar. ben yeni katıldım aranıza. 5 yıllık evliyim çocuk konusu hep ertelendi. geçen ay doktora gittiğimde adetinin 3. gününde gel dedi. klomen adında bi ilacı 5 gün kullandım. 5 gün daha bekleyip bugün doktora gitmem gerekiyordu ama doktor şehir dışındaymış yarın gidicem. kontrole geldiğinde bakarız gerekirse çatlatma iğnesi veririz demişti. ben de sandım ki bu işler böyle kontrollü felan gidiyor. bebeğimiz olur herhalde dedim. burda okuduklarımdan sonra şok oldum. aranızda bu iğnelerle de hamile kalamayanlar olmuş. moralim bozuldu. nasıl bastırmışım duygularımı bunca sene anlamıyorum. yıllarca beklemek zorunda kalırım yada hiç olmazsa diye ödüm kopuyor şimdi.
canım hoşgeldin ecemimmmm bizde özledik seni. muzmut hamiş :)))merhaba canımm arkadaşlarım:)))
Allah razı olsun cnm sağolasın... inşallah öyle olur bu aralar hafif hafif sancım oluo korkuorum gelicek die doğumdan korktuğumdan değil erken gelsin istemiorum hatta zamanını doldursun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah... heyecan ve hazırlıklar tam gaz cnm sorma bu hafta sonu büyük temizlik var anneler gelip yapıcak sağolsunlar bidaha beklemeye başlarız artık hayırlısıyla.. sen nasılsın cnm kuzucuk nasıl?
canım aramıza hoşgeldin... bende 2 aydır yumoş takiibi yaptırıyom gecen ay yumoşlarım çostugu için dr durdurdu tedaviyi bu ay çok şükür çatlatma iğnesi oldum bakalım beklemedeyim. kısmet inşallah seninde benimde olumlu olur
merhaba kızlarrr ben çok fena grip oldummmm bi hapşırık tutuyor bi öksürük burnumda çeşme gibi zaten çoook hastayımm çoooook
bir gün gene toplanacakmıyız ?
bakın ben burda çatlatma iğnesinden sonra beklemedeyim en az 10 gün en fazla 12 gün daha bekliyebilirim :))))
bacımlar gelinde beni dinleyin azcık :)
özledim hepinizi
bende iş yerinde giriyorum sadece neysem inşallah canım amin :)valla ben geceleri giriyorum anca o zaman vakit oluyor. bakıyorum günde 2 sayfa ya yazılıyor ya yazılmıyor. iyice dağıldık
canım inşallah gelir bebişin çok bekletmez seni. hayırlısıyla sende alırsın kucağına
Bugün sabah aklıma geldin, acaba evde internetmi yok giremiyor, hergün sabah mutlaka olurdun diye düşündüm, sende çok bekletmeden geldin. Nasıl geçti bu haftan?
Cnm çok geçmiş olsun, masalberranın dediği gibi git bi serum al, toparlar birazcık seni. Birde bırak doktor rapor versin evde yat dinlen. İşyerinide düşünme, değecek insanlar değiller.
bir gün gene toplanacakmıyız ?
bakın ben burda çatlatma iğnesinden sonra beklemedeyim en az 10 gün en fazla 12 gün daha bekliyebilirim :))))
bacımlar gelinde beni dinleyin azcık :)
özledim hepinizi
merhaba arkadaşlar. ben yeni katıldım aranıza. 5 yıllık evliyim çocuk konusu hep ertelendi. geçen ay doktora gittiğimde adetinin 3. gününde gel dedi. klomen adında bi ilacı 5 gün kullandım. 5 gün daha bekleyip bugün doktora gitmem gerekiyordu ama doktor şehir dışındaymış yarın gidicem. kontrole geldiğinde bakarız gerekirse çatlatma iğnesi veririz demişti. ben de sandım ki bu işler böyle kontrollü felan gidiyor. bebeğimiz olur herhalde dedim. burda okuduklarımdan sonra şok oldum. aranızda bu iğnelerle de hamile kalamayanlar olmuş. moralim bozuldu. nasıl bastırmışım duygularımı bunca sene anlamıyorum. yıllarca beklemek zorunda kalırım yada hiç olmazsa diye ödüm kopuyor şimdi.
geçmiş olsun kuzum bol bol limonlu ıhlamur iç ben öle atlattım hamile olunca grip biraz uzun sürüo inşallah hemencik atlatırsın öksürük grip olmaktan daha kötü karnı acıdıkça korkuo insan onun için de limonlu bal ye cnm ...
geçmiş olsun canım bol c vitamini al portakala kiviye yüklen