• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selam kızlarrrrr.......
ay hepinizi çok özledim ama bir türlü fırsat bulup gelemiyorum. Aden Duru çok haylaz cadı emiyor çıkarıyor bir daha emmek istiyor nereden baksak meme hep ağzından oyuncak gibi. Birde buna üstelik dikişlerim tam iyileşti derken iltihap kaptı hafifde açılma oldu onunla uğraşıyorum kaç gündür 1 hafta sonra kontrolum war bakalım ne dicek.

Gezmelere başladık kızımla kırkımız çıkmadı ama havayı güzel bulunca kaçıyoruz dışarı hemen bugün de anneannemize gidicez:)

Kızlar Aden de geçen baya zorlandı tuvaletini yapamadı ağlamayada başlayınca kulak çubuğu ile zeytin yağı sürdüm poposuna içinede kaçırmaya çalıştım biraz 1 saat olmadan bezini doldurdu aklınızda bulunsun. Doktorum sorun olmaz demişti. şimdi yanımda yatıyor zilli büyük işleri war:)

kendinize çok iyi bakın sizleri unuttum sanmayın fırsat bulamıyorum var mı yeni havadisler...

onların hepsi öyle sagocum merak etme napsınlar tek uğraşları meme hiç doymayacak sanıyosun.. dikişlerine gerçekten dikkat et çok geçmiş olsun. tekrarlamaz inşallah bi daha

cnm 32. haftamda bende resmi olmayan ve 37. haftama kadar geçerli olan çalışabilir raporu almıştım. 37.haftamda bitti işte doktor başhekim imzalı tahmini doğum süreme kadar olan 28 mart - 18 nisan arası rapor yazdı diğer dört aylık rapor doğum sonrası oluyormuş hepsini birden vermio..

banada doktorun sekreteri bi bunu vercez bi daha gelmiycen bize rapor için dedi daha rapor vermiycez sana 1 mayısa kadar çalışabilir verdi elime bi kağıt verdi. işyerine mail atmış. artık istirahatler falan mail yoluyla bildiriliyor işyerlerine. muhasebeci dediki onda 1 mayıs diye bişey yazmıyomuş açıkmış. sadece 28 mart başlangıcı varmış bende elimdeki kağıdı gösterdim. neyse bugün mali müşavir gelecekmiş sorsunlar öğrensinler. birde senin çalışırken doktora gittiğin günleri kesiyorlarmıydı. kanunda çalışan hamile kadının aylık rutin kontrolleri ücretli izin sayılır diyor. ama bizimkiler bezdirmeyemi çalışıyor ne. napsak nasıl kessek diye uğraşıyor. doktora gitcem diye izin istiyorum ilk sorduğu soru bunu maaşındanmı kescez yıllık iznindenmi :( ben yıllarca bayram seyran pazar mesaisiz bir kere itiraz etmeden çalıştım diyorum biliyorum biliyorum sayıyorum ben diyor 10 senedir bayağı alacağım birikmiştir heralde saydığına göre :) Allaha havale ediyorum artıkk. ay ne çok dolmuşum be ya

kızlar esaretım yarın sona erıyor..
yenı eve yarın tasınıyoruz..
1 haftaya anca yerlesırım ama onemlı degıl,onemlı olan kendı evıme gecıyor olusum..
bu seferkı evde kendı anneme yakın..1 dakıkalık mesafede:1:
guzel ev bulduk allahtan bu sefer..4yıllık bı apartman..ınsallah bu sefer evden yana sansımız yaver gıder..
sızde ne var ne yok dıcem ama cevap okuyamıcam..
bı yerleselım,ayrılmıcam burdan:1:

hadi gözün aydın milancım yeni evin hayır getirir inşallah sana. hala bebişin fotoğrafını bekliyoruz !!!

canım dr müdahale etmeyin dedi
bağırsak tembelliği yapıyormuş fitil,sabun yada zeytinyağlı cubukla vs. uyarmak
o yüzden pek müdahale etmiyorum kakasına
çok çaresiz kalınca bi fitil var bitkisel miydi neydi
onu koyuyorum

napalım canım dr bir haftaya kdar normal dedi
bağırsak tembelliği olur diye müdahle de etmyoruz
kendi düzenini oluşturacakmış zamanla
bi de fıtık çıktı durduk yere
aman kızlar dikkat edin
yeni doğanlarda kasık yada göbek fıtığı çok görülüyormuş
ömerde kasık fıtığı çıktı
bebek için hayati önem taşıyor
altını falan açtığınızda muhakkak kontrol edin

geçmiş olsun meryscim. erkek bebeklerde maalesef olabiliyor fıtık. çok ağlayınca falan oluyor diyorlar ama.

kızlar ya şu doğum izni uzamadı dimi bilgisi olan var mı? benim rapor bitiyorda. gerçi ben çalışmıcam ama 2 aylık fazla para almış olcam :1:

malesef seraycım hala bir değişiklik yok bende nerdeyse hergün araştırıyorum ama en son baharda açıklayacağız dediler sanırım mayıs gibi. alt yapıyı hazırlamaya çalışıyorlarmış. benim bile yetişeceğine umudum yok senin bitiyorsa biraz zor gibi ama inşallah yetişir.

Günaydın kızlar;

aynen cnm her güne bölücm bu hata işlerimi ufak ufak önümüzde ki haftasonuda aneyler gelir ewi temizlerler kısmetse... ayy o verdikleri glikozu zor içmştim öğüre öğüre çok iğrenç inşş normal çıkar değerler cnm haberlerini bekliyorum...

Bana bir bardak verdiler canım, diktim kafaya hemen. Çok sıkıntım olmadı, 1 saatde bekledik, annemle gitmiştim muhabbet ettik doldurduk 1 saati. Sorada sonuç için bi saat bekledik, doktora gittik. 1 kiloyu geçmişiz, koca kafalıymışız biraz :1::1: boyumuzda 40cm olmuş, öle dedi sanırım. Sıkıntımız yok Allaha şükür. Nisan sonunda 32 haftayı bitiriyoruz, Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin. Sanada son zamanlarında kolaylıklar versin.

günaydın kızlar mimozacım kuzey bebegi Allah sana bagıslasın ne güzelde anlatmıssın güzel duaların içinde sagol cnm benim.:16:
eslemcim sanada cok gecmiş olsun Rabbim korusun meleklerini inş iyi olursun midende düzelir cnm annen iyi bakar sana cnm:16:

bende dün hastanedeydim ignelere basladım bile .bugün 2.günüm :))
salı günü randevum var yine gidecegim kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin kollarını boş bırakmasın:16:

Canım hadi hayırlı olsun, inşallah kaç gün sonra güzel haberleri vericeksin bize. habersiz bırakma bizleri.

vee sonundada günaydınnnnnn herkeseee
Canım sanada günaydın :3::3:

hayirli gunlerrr canlarrr:16::16:
miypi masallah size saglikla hep bole devam edin insallah...
eylul haklisin valla ama sen bole bisey olursa yinede yaz gelen tebrik edip gidiyo:1:tecrube konusuyo :52:

ya ben burdayım hep bakıyorum ama ben yazıyorum sonra kimse yazmıyor. Yoksa bendemi bişi var acaba; ben yazınca bıçak gibi kesiliyor:43::43:
Eylülüm ben burdayım yaz, ilk duyan okuyan ben olurum inşallah:16::16:

hayirli gunlerrr canlarrr:16::16:
miypi masallah size saglikla hep bole devam edin insallah...
eylul haklisin valla ama sen bole bisey olursa yinede yaz gelen tebrik edip gidiyo:1:tecrube konusuyo :52:

hadi bakalım :) inşallah hamile kalırımda yazmayı nasip eder rabbim.

ya ben burdayım hep bakıyorum ama ben yazıyorum sonra kimse yazmıyor. Yoksa bendemi bişi var acaba; ben yazınca bıçak gibi kesiliyor:43::43:
Eylülüm ben burdayım yaz, ilk duyan okuyan ben olurum inşallah:16::16:

canım benim biliyorum sen burdasın :))) topiğimiizn gülü :)

14ü adet günüm 28inde çatlatma iğnesi oldum yani 11-12 nisan aslında adet günüm oluyor :) ayy kafam karıştı :)))

hadi bakalım :) inşallah hamile kalırımda yazmayı nasip eder rabbim.

canım benim biliyorum sen burdasın :))) topiğimiizn gülü :)

14ü adet günüm 28inde çatlatma iğnesi oldum yani 11-12 nisan aslında adet günüm oluyor :) ayy kafam karıştı :)))

dualarımız seninle eylülcüm hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah bu ay

geçmiş olsun meryscim. erkek bebeklerde maalesef olabiliyor fıtık. çok ağlayınca falan oluyor diyorlar ama.
nerdeyse hiç ağlatmadık duygu
kucaktan kucağa dolaşıyor ömer
karın iç zarı açık kalmış fındık kadar
RAbbim hiç kimsenin evladına hastalık yüzü göstermesin
dua edin bizim için

nerdeyse hiç ağlatmadık duygu
kucaktan kucağa dolaşıyor ömer
karın iç zarı açık kalmış fındık kadar
RAbbim hiç kimsenin evladına hastalık yüzü göstermesin
dua edin bizim için

Canım geçmiş olsun; Rabbim acil şifalar versin ama çok canını sıkma, inşallah bi sıkıntı olmaz.
Bizim bi yakının 3-4 yaşındaki çocuğunda olmuştu, ameliyat oldu, düzeldi, ameliytta da Allaha şükür bi sıkıntı yaşamadık diyordu.
İnşallah sizinde sıkıntınız olmaz.
Kendini üzüpde harap etme, sütünde kesilmesin Allah korusun. erkek çocuklarda daha sık görülüyomuş.
Rabbim şifa versin :16::16:

merhaba kızlar.rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese.ben dün gece evi terk ettim annemdeyim şimdi.gece 2 de aldım yavrumu düştüm sokağa moralim çok bozuk ben böyle olsun diye evlenmedim.hala çok seviyorum eşimi ama kararlıyım düzelmeden gelip özür dilemeden dönmem.izmirde oturuyorum ablam bitliste görev yapıyo öğretmen.onun yanına gitmeyi düşünüyorum bir ay falan.işe dönmem lazım rapor biteli 10 gün oldu gidemedim şimdide bu olaylar çıktı ne yaparım bilmem.çok rahat bi işim var kaybetmek istemiyorum.eylülcüm yağmurcum ne olur sıkmayın kendinizi önce ev düzeniniz olsun mutlu olun rabbim nasip eder mutlaka.benim durumumda olmak daha kötü.

merhaba kızlar.rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese.ben dün gece evi terk ettim annemdeyim şimdi.gece 2 de aldım yavrumu düştüm sokağa moralim çok bozuk ben böyle olsun diye evlenmedim.hala çok seviyorum eşimi ama kararlıyım düzelmeden gelip özür dilemeden dönmem.izmirde oturuyorum ablam bitliste görev yapıyo öğretmen.onun yanına gitmeyi düşünüyorum bir ay falan.işe dönmem lazım rapor biteli 10 gün oldu gidemedim şimdide bu olaylar çıktı ne yaparım bilmem.çok rahat bi işim var kaybetmek istemiyorum.eylülcüm yağmurcum ne olur sıkmayın kendinizi önce ev düzeniniz olsun mutlu olun rabbim nasip eder mutlaka.benim durumumda olmak daha kötü.

Canim arkkadasim hayirdir ne oldu ? Uzme kendini neolur bebegini dusun. Esin hatasini anlar duzene girer hersey fevri davranma lutfennn

Canim arkkadasim hayirdir ne oldu ? Uzme kendini neolur bebegini dusun. Esin hatasini anlar duzene girer hersey fevri davranma lutfennn

inşallah anlar yoksa dönmeye niyetim yok kesinlikle.gece tartıştık kuzey kustu diye bana bebeği hasta ettin senin yüzünden dedi bebek bu kusar diyorum anlamadı işten geliyo hop kahveye 12 de geliyo yatıyo sanki kuzeye bakıyo gibi laf söylüyo ben dedim işten eve gel çıkma dışarı bebeğe bak o zaman bana laf söyle diye defol dedi bana gece 2 de aldım kuzeyi anneme geldim bu saat oldu konuşmadım hiç.bu ilk değil zaten eşim bir anda patlar hep sonra pişman olur herşey düzelecek der ama yıprandım oturaklı olsun istiyorum.ne hamile nede lohusa psikolojisi yaşamadım hiç nazım geçmedi.hakkımızda hayırlısı olsun.kuzey yeter bana kurban olurum onu yaradan allahıma.bana güç veriyo küçüçük yüreği

inşallah anlar yoksa dönmeye niyetim yok kesinlikle.gece tartıştık kuzey kustu diye bana bebeği hasta ettin senin yüzünden dedi bebek bu kusar diyorum anlamadı işten geliyo hop kahveye 12 de geliyo yatıyo sanki kuzeye bakıyo gibi laf söylüyo ben dedim işten eve gel çıkma dışarı bebeğe bak o zaman bana laf söyle diye defol dedi bana gece 2 de aldım kuzeyi anneme geldim bu saat oldu konuşmadım hiç.bu ilk değil zaten eşim bir anda patlar hep sonra pişman olur herşey düzelecek der ama yıprandım oturaklı olsun istiyorum.ne hamile nede lohusa psikolojisi yaşamadım hiç nazım geçmedi.hakkımızda hayırlısı olsun.kuzey yeter bana kurban olurum onu yaradan allahıma.bana güç veriyo küçüçük yüreği

canım ya kıyamam sana. umarım düzelir herşey. evli adam niye eve geldikten sonra dışarı çıkıyor anlamadım öyle saçma şey mi olur? zaten bütün gün seni çocuğunu görmüyor. otursun birkaç saat çocukla ilgilensinde sende dinlen bi işin varsa hallet. bunları iyice konuş anlat. tabi pişman olur gelir. sen sıkma canını.

canım çok üzüldüm ama evlilikte oluyor bazen böyle sorunlar ne desen haklısın eşinin yaptığı haksızlık .kolay değil işte iki farklı insan bir ömür boyu aynı evde ama bak daha kötü şeyler yaşayan insanlar var. soğutma sakın kendini çok öfkelenerek. gece 2 de bebekle nasıl bıraktı seni

Back