selam kızlarrrrr.......
ay hepinizi çok özledim ama bir türlü fırsat bulup gelemiyorum. Aden Duru çok haylaz cadı emiyor çıkarıyor bir daha emmek istiyor nereden baksak meme hep ağzından oyuncak gibi. Birde buna üstelik dikişlerim tam iyileşti derken iltihap kaptı hafifde açılma oldu onunla uğraşıyorum kaç gündür 1 hafta sonra kontrolum war bakalım ne dicek.
Gezmelere başladık kızımla kırkımız çıkmadı ama havayı güzel bulunca kaçıyoruz dışarı hemen bugün de anneannemize gidicez:)
Kızlar Aden de geçen baya zorlandı tuvaletini yapamadı ağlamayada başlayınca kulak çubuğu ile zeytin yağı sürdüm poposuna içinede kaçırmaya çalıştım biraz 1 saat olmadan bezini doldurdu aklınızda bulunsun. Doktorum sorun olmaz demişti. şimdi yanımda yatıyor zilli büyük işleri war:)
kendinize çok iyi bakın sizleri unuttum sanmayın fırsat bulamıyorum var mı yeni havadisler...
onların hepsi öyle sagocum merak etme napsınlar tek uğraşları meme hiç doymayacak sanıyosun.. dikişlerine gerçekten dikkat et çok geçmiş olsun. tekrarlamaz inşallah bi daha