• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım hiç bilmiyorum ne sardım ne korse giydim kendi kendine gitti valla. dikişlerin nasıl açıldı ya? estetik dikişmiydi? lazer yapıştırma diyorlar ya öyle mi? bende sorun olmadı şükür.

canım yapıştırma yaptılar. bütün suç benim aslına bakarsan kendime dikkat etmedim aylarca yatınca iş güç derken doğru düzgün dikkat etmeyince açıldı birazcık şimdi iyiyim allah'a şükür...

malesef seraycım hala bir değişiklik yok bende nerdeyse hergün araştırıyorum ama en son baharda açıklayacağız dediler sanırım mayıs gibi. alt yapıyı hazırlamaya çalışıyorlarmış. benim bile yetişeceğine umudum yok senin bitiyorsa biraz zor gibi ama inşallah yetişir.

kızlar geçen haberlerde aile bakanı kadın warya o konuştu 2013 sonuna doğru anca yasa çıkarmış daha kurul aşamasındaymış meclise sunulmamış bile. anlaşılan size vurmadı biraz zor olacak.
Zaten bizim devletimiz ne zaman bir işi hemen hallettiki....

nerdeyse hiç ağlatmadık duygu
kucaktan kucağa dolaşıyor ömer
karın iç zarı açık kalmış fındık kadar
RAbbim hiç kimsenin evladına hastalık yüzü göstermesin
dua edin bizim için

canım çok geçmiş olsun. kuzenimde olmuştu bebekken göbek fıtığı ceviz kadar büyümüştü göbeği ama bütün suç yengemle dayımın :)
siz uykuya dalın çocuk geceleri ağlarmış bunlar duymazmış meğersem annem bir gece yanlarında yatınca anlamıştık duymadıklarını. bende bizimki azıcık homurdansa hemen uyanıyorum. Rabbim bütün bebişleri korusun.

inşallah anlar yoksa dönmeye niyetim yok kesinlikle.gece tartıştık kuzey kustu diye bana bebeği hasta ettin senin yüzünden dedi bebek bu kusar diyorum anlamadı işten geliyo hop kahveye 12 de geliyo yatıyo sanki kuzeye bakıyo gibi laf söylüyo ben dedim işten eve gel çıkma dışarı bebeğe bak o zaman bana laf söyle diye defol dedi bana gece 2 de aldım kuzeyi anneme geldim bu saat oldu konuşmadım hiç.bu ilk değil zaten eşim bir anda patlar hep sonra pişman olur herşey düzelecek der ama yıprandım oturaklı olsun istiyorum.ne hamile nede lohusa psikolojisi yaşamadım hiç nazım geçmedi.hakkımızda hayırlısı olsun.kuzey yeter bana kurban olurum onu yaradan allahıma.bana güç veriyo küçüçük yüreği

canım üzme kendini benim odunumda aynısıydı okadar yazdım buraya biliyorsunuz hamileykende çok kavga ettik şimdide ediyoruz. geçen birbirimize girdik yine konuşma benimle bir süre dedi yakında seni bütün dertlerinden kurtarıcam merak etme dedi boşanıcam demek istiyor aklı sıra ama sonradan siniri geçti oda farkına vardı herşeyin. Şimdi o eve gelince çocuğu bir tek emzirip altını değiştiriyorum sen bak ben uzanıcam diyorum. C.tesi geceleri sabaha kadar o ilgileniyor herşeyiyle ben sadece emziriyorum kendime izin günüm c.tesi geceleri.
Eğer biz sorumluluk yüklemezsek onlar kendiliğinden sorumluluğu almıyolar.

Dilerim herşey istediğin gibi olur. Rabbim hepimize ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin inş.

hayirli sabahlar canlarrr:16::16:
nabersiz ben biraz soguk almisim gibi ama sukur bugun daha iyiyim safak 4 allahim sana geliyorumm:17:

günaydın kızlarr nasılsınızz? son hazırlıkları yapıoruz artık ama korkuorum bu aralar gelicek die inş tam zamanında gelir bebişim :16:

merhaba kızlarrr ben çok fena grip oldummmm bi hapşırık tutuyor bi öksürük burnumda çeşme gibi zaten :( çoook hastayımm çoooook

merhaba kızlarrr ben çok fena grip oldummmm bi hapşırık tutuyor bi öksürük burnumda çeşme gibi zaten :( çoook hastayımm çoooook

canımm cok gecmiş olsun bende grip olmustum acile gittim serum verdıler cok rahatladm ıstersen git kadın dogumcunun oldugu hastann aciline kadın dogumcun yazar serumları

günaydın kızlarr nasılsınızz? son hazırlıkları yapıoruz artık ama korkuorum bu aralar gelicek die inş tam zamanında gelir bebişim :16:

hadi bakalım allah yardımcın olsun tatlım. rabbim gönlüne göre versin İnşallahhhhhh

geçmiş olsun canımm.. ılık ballı süt içççç azcıkda limon sık :)

canımm cok gecmiş olsun bende grip olmustum acile gittim serum verdıler cok rahatladm ıstersen git kadın dogumcunun oldugu hastann aciline kadın dogumcun yazar serumları

sağol berracım gideyim valla çok fenayım kulaklarım ağrıyor damaklarım kaşınıyor gözlerim bile şakır şakır akıyor.

Bugün sabah aklıma geldin, acaba evde internetmi yok giremiyor, hergün sabah mutlaka olurdun diye düşündüm, sende çok bekletmeden geldin. Nasıl geçti bu haftan?

Cnm çok geçmiş olsun, masalberranın dediği gibi git bi serum al, toparlar birazcık seni. Birde bırak doktor rapor versin evde yat dinlen. İşyerinide düşünme, değecek insanlar değiller.

bir gün gene toplanacakmıyız ?:5:

bakın ben burda çatlatma iğnesinden sonra beklemedeyim :( en az 10 gün en fazla 12 gün daha bekliyebilirim :))))

bacımlar gelinde beni dinleyin azcık :)
özledim hepinizi:16:

Son düzenleme:
bir gün gene toplanacakmıyız ?:5:

bakın ben burda çatlatma iğnesinden sonra beklemedeyim :( en az 10 gün en fazla 12 gün daha bekliyebilirim :))))

bacımlar gelinde beni dinleyin azcık :)
özledim hepinizi:16:

Canım hadi bakalım 10 günmü kaldı yani bekleyeceğimiz?

Ben bugün doğum kursuma gittim öğle arasında, ayy bana endorfin masajı yaptı, okadar rahatladımki eylül, hamile kalınca bu tür kursları mutlaka araştır, eğer bütçene de uyarsa mutlaka git. Değişiklik oluyor, ben çok tavsiye ederim, iş arasında okadar dinlendimki.

merhaba arkadaşlar. ben yeni katıldım aranıza. 5 yıllık evliyim çocuk konusu hep ertelendi. geçen ay doktora gittiğimde adetinin 3. gününde gel dedi. klomen adında bi ilacı 5 gün kullandım. 5 gün daha bekleyip bugün doktora gitmem gerekiyordu ama doktor şehir dışındaymış yarın gidicem. kontrole geldiğinde bakarız gerekirse çatlatma iğnesi veririz demişti. ben de sandım ki bu işler böyle kontrollü felan gidiyor. bebeğimiz olur herhalde dedim. burda okuduklarımdan sonra şok oldum. aranızda bu iğnelerle de hamile kalamayanlar olmuş. moralim bozuldu. nasıl bastırmışım duygularımı bunca sene anlamıyorum. yıllarca beklemek zorunda kalırım yada hiç olmazsa diye ödüm kopuyor şimdi.

merhaba canımm arkadaşlarım:)))
geldim evime..eğitim falan bitti çok şükür sorun çıkmadı..
sizlerden haber varmı?? hamilelik doğum..
çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiii:46::46::46:

Back