Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım yapmayın böyle ne güzel 15 gün bekleyecek seni. Benimki 1 hafta beklerim dedi benim moralim bozulmuştu ama takılacak bi durum yok. Rabbim onun geleceği zamanı biliyor, bebişin de biliyor birtek biz bilmiyoruz. Kafanı yorma, moralini de bozma. Sağlıklı Allaha şükür bebişin. Neden bukadar takılıyorsunuzki, içinizde kalacak hali yok, öle yada böle çıkacak o bebişler.

Biraz yürüyüş yapın, takılmayın, bozmayın moralinizi. Bizide habersiz bırakmayın ama

Ya masalberra yavru iyimisin yaa şaka maka ne kadar taktınız siz bu konuya ciddi ciddi ..

Ya tamam dedik son günlerde bekleyiş daha stresli oluyo doğrudur dedik ama ksra bakmayın da siz abarttınız yani..

Rabbimin işine ne karışıyorsnz ? Onu veren o hayırlı zamanınıda bilen o..

Şu halinizde olmak isteyen milyonlarca insan varken sizin yaptığınıza bakın..utanmasanız oturup ağlicanız..

Tamam eğer size iyi gelicekse foruma da girmeyin gidin kafanızı dağıtın ..ama böyle yapmayın nolur..

Başa döndük sanki..niye hamile kalamiyoz derdi gibi oldu bu da ..şimdi de niye doğuramiyoz..herkes normal doğum ister ama sezeryan olacaksanızda vardır bunda bi hayır bu kadar kafaya takmayın..

(ksra bakmayın biraz sert olmuş olabilir ama kendinize gelin diye söylüyorum)

masalberra niye bu kadar takıyorsunuz milan da sende
hayırlısıyla gelsinler de gerisi teferruat
ha senin kv gelecek diye ayrıca bi stresin var
o konuda haklısın ama bu kadar karamsar olma
ben martın 10 una kadar bekleyecem
41 haftayı da bitirecem yani dr öyle dedi
ama tansiyonum daha da yükselmeye devam ederse acil sezeryana alınacam dün yazmıştım
o kadar sezeryandan korkmama rağmen yine de hayırlısı diyorum
yeterki sağlıcakla gelsin paşam
keyfi ne zaman isterse artık

meryscim sen sosyal hizmetlerdemi çalışıyordun
evet duygu sosyal hizmetler de çalışıyorum

kızlar bugun bı gelemedım..
sabah d-smart baglattı kocam,dıgıturktekı maclar kesmedı onu
neyse sonrada annem geldı..
gercı annem hala var,bı gelım bakım dedım..
dun dedım gögus pompası almalıyım dıye,bugun kuzenım annemle gögus pompasını yollamıs..
keske allahtan baska bıse ısteseydım

Son düzenleme:

eşref saatiymiş demekki
ne güzel yaa keşke bende istediğimde biri alıp gönderseydi
ama kaç haftadır kimseden ses seda yok :)))

Selam millett.....
anca gelebildim hastaneden herşeyimiz normal görünüyor şuan zillimin saçlarınıda gördük bugün kirpim benim :)
suyum falan gayet normalmiş yanlız kordonu boynuna dolanmış sıpamın okadar tepinmeye geçirdi boynuna kordonu zilli.
burun kanamalarım oluyordu benm artık pıhtı şeklinde gelmeye başladı dedim doktora tahlil yazdı yine bir dünya.
pazartesi aç karna gidip yaptırıcam tahlilleri hazırlıklı gel p.tesi sabah sezeryana alabilirim. artık içtiğin ilaçların bir faydası yok dedi.
yani p.tesi zillime kavuşabilirim çok büyük ihtimallede alacak o gün sezeryana zaten.
3kilo 210 grm olmuş biraz yukarıya çıkmış dedi eskisi gibi okadar aşağıda değil dedi.

Ben buralardayım canım. Doğumla ilgili makalelere bakıyordum da muhteşem üçlü için bir ifade buldum onu yazayım dedim.

Beklenen doğum tarihinin tespitinde ultrasonografi yanıltıcıdır. Ultrasonografinin 20 haftalık hamilelikten önce 7 gün, 20-30 haftalık dönemde 14 gün yanılma payı vardır. Hatta son haftalara girildiğinde bu yanılma payı 21 güne kadar uzar. Yani 38 haftalıkken planlı olarak doğurtulmak istenen bir kadının bebeğinin 36 haftalık olma ihtimali her zaman vardır.

Canım bak korktuğun gibi olmuyor inşallah. Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin hepimize.

herkesin işi var demekki eslem
bende arada bi uğruyorum kimse olmayınca
sen naptın bulantılar nasıl biraz azaldı mı bari

Yok be yavru..yatıyorum sürekli..

Yemek,temizlk hiçbişey yapamıyorum..

Eşim bugn çalışıyor..akşamdan herşeyimi hazırladı sadece ısıtıp yiorum..

Onun dışında ütüler falan almış başını gidiyor..Ama ne halim ne midem iş yapmaya elvermiyor..

Perşembe doktor randevum var..Sanırım ondan sonra artık annemlere söylicez belki gelir yardıma..

Çubuk kraker yemekten içimde çubuk ağacı çıkacak

Son düzenleme:
Canım bak korktuğun gibi olmuyor inşallah. Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin hepimize.

amin cnm amin walla ben tahmin ediyrdum haftaya alacağını ama böyle açık açık söyleyince stres yaptım. gerçi kesin değil ama baqalım kısmet artık erken oluyor biraz 38 haftaya girince alınacak ama ilaçları artık kullanamazsın apar topar gelirsin acil sezeryana almak daha kötü olur dedi.

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun cnm..Artık sezeryansada sezeryan napalım sıkmayın canınızı artık bakın herşey olacağına varıyor..

Hadi bakalım pztsi bi bebişimiz daha oluyır hayırlısıyla :emir_bebek
:

Off çok güzel hareketleri izlemekten canım sıkıldı

Sumisalide uykudan kalkıp gelemez artık : )

KIza bak hamile kaldı daha yüzünü göremez olduk..

aşkımız buraya kadardı demek

hayırlısı olsun sago
bak senin kız baya erkenci
oğlum 39 uncu haftasında 3200 gr oldu sonunda :))
seninki kaç hafta önceden bu kiloda
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ahh ahhh o çubuk ağacıııııı
tüm hamile kadınların çubuk ağacıyla ilgili bi yorumu vardır kesin
persembeden sonra söylerseniz iyi olur annenin yardıma gelmesi
beşikler de çok güzelmiş bayıldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…