merhaba kızlar nasılsınız?
dr dan geldim nst den sıfır sancı cıktı yani sancılarım baslamamıs, dolayısıyla acılmaya da bakmadı...
23 subat a gelmez gozuyle baktı ve normal istediğim için 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegimizi soyledi...
23 subata doguma değil muayeneye cagırdı...
moralim gercekten iyi sayılmaz, dogurana kadar gelmeyeceğim kendimi iyi hissetmiyorum..
dualarınızı eksik etmeyin, kk de cuma gunu gelio iyice streslendim uzun sure muhatap olacagız,, bizimki doguramıyo olmasa bari..
Allah a emanet olun.. duaya ihtiyacım var..i
ins dr un dediği cıkmaz ve dogururum saglıklıca...
merhaba kızlar nasılsınız?
dr dan geldim nst den sıfır sancı cıktı yani sancılarım baslamamıs, dolayısıyla acılmaya da bakmadı...
23 subat a gelmez gozuyle baktı ve normal istediğim için 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegimizi soyledi...
23 subata doguma değil muayeneye cagırdı...
moralim gercekten iyi sayılmaz, dogurana kadar gelmeyeceğim kendimi iyi hissetmiyorum..
dualarınızı eksik etmeyin, kk de cuma gunu gelio iyice streslendim uzun sure muhatap olacagız,, bizimki doguramıyo olmasa bari..
Allah a emanet olun.. duaya ihtiyacım var..i
ins dr un dediği cıkmaz ve dogururum saglıklıca...
evet duygu sosyal hizmetler de çalışıyorummeryscim sen sosyal hizmetlerdemi çalışıyordun
kızlar bugun bı gelemedım..
sabah d-smart baglattı kocam,dıgıturktekı maclar kesmedı onu
neyse sonrada annem geldı..
gercı annem hala var,bı gelım bakım dedım..
dun dedım gögus pompası almalıyım dıye,bugun kuzenım annemle gögus pompasını yollamıs..
keske allahtan baska bıse ısteseydım
herkesin işi var demekki eslemNolii yaa nerde bu devlet nerde bu millet
Selam millett.....
anca gelebildim hastaneden herşeyimiz normal görünüyor şuan zillimin saçlarınıda gördük bugün kirpim benim :)
suyum falan gayet normalmiş yanlız kordonu boynuna dolanmış sıpamın okadar tepinmeye geçirdi boynuna kordonu zilli.
burun kanamalarım oluyordu benm artık pıhtı şeklinde gelmeye başladı dedim doktora tahlil yazdı yine bir dünya.
pazartesi aç karna gidip yaptırıcam tahlilleri hazırlıklı gel p.tesi sabah sezeryana alabilirim. artık içtiğin ilaçların bir faydası yok dedi.
yani p.tesi zillime kavuşabilirim çok büyük ihtimallede alacak o gün sezeryana zaten.
3kilo 210 grm olmuş biraz yukarıya çıkmış dedi eskisi gibi okadar aşağıda değil dedi.
herkesin işi var demekki eslem
bende arada bi uğruyorum kimse olmayınca
sen naptın bulantılar nasıl biraz azaldı mı bari
Canım bak korktuğun gibi olmuyor inşallah. Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin hepimize.
Selam millett.....
anca gelebildim hastaneden herşeyimiz normal görünüyor şuan zillimin saçlarınıda gördük bugün kirpim benim :)
suyum falan gayet normalmiş yanlız kordonu boynuna dolanmış sıpamın okadar tepinmeye geçirdi boynuna kordonu zilli.
burun kanamalarım oluyordu benm artık pıhtı şeklinde gelmeye başladı dedim doktora tahlil yazdı yine bir dünya.
pazartesi aç karna gidip yaptırıcam tahlilleri hazırlıklı gel p.tesi sabah sezeryana alabilirim. artık içtiğin ilaçların bir faydası yok dedi.
yani p.tesi zillime kavuşabilirim çok büyük ihtimallede alacak o gün sezeryana zaten.
3kilo 210 grm olmuş biraz yukarıya çıkmış dedi eskisi gibi okadar aşağıda değil dedi.
Selam millett.....
ahh ahhh o çubuk ağacıııııı
Yok be yavru..yatıyorum sürekli..
Yemek,temizlk hiçbişey yapamıyorum..
Eşim bugn çalışıyor..akşamdan herşeyimi hazırladı sadece ısıtıp yiorum..
Onun dışında ütüler falan almış başını gidiyor..Ama ne halim ne midem iş yapmaya elvermiyor..
Perşembe doktor randevum var..Sanırım ondan sonra artık annemlere söylicez belki gelir yardıma..
Çubuk kraker yemekten içimde çubuk ağacı çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?