sumısalı az daha sıkarsam senın doguma kadar bıle beklerım ben gıbıme gelıyor
kızzzz belkim hamişsindir.... ben 8 gün önce oldum :) yarın kocam tekrar spermiogram vercek!!günaydııııııııııııııııııııııın
benim bugün adet olmam lazım ama hiç sanmıyorum kıslarinşallah çok bekletmez
gelmiş millan kızzzzzzzzzz :)kızlarr millann nerdee??????????????? masallbera ve merys :))) aklım sizdee
yoncameeeell bu nasıl bı guzel dogum hıkayesı yaaaa..bende bundan ıstıyoruuuuuuuummm..mumkunse yarına kadar olsun hemde
kız sumısalı en son ben mı duydum bu haberı sımdı
anaaaa testı yaptım negatıf cıktı dıyınce ben hııııııııcc umıt etmemıstım valla şok oldum
ama cooook sevındım bu habere yaaaaa
eslemede arkadas geldıdıger kızlardan da boyle bomba haberler beklıyoruzzzz..
ama benım agzım acık kaldı yaaa bu habereeeeeeeeeeeeeeeeeee
allahım ınsallaaaaaaaaaaaaaaahhh saglıcakla tamamına erdırır kucagına alırsın ınsaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
kız nereye dogurcam ben yaaaa..
kocam 11 de gıttı,dun gece mutfagı savas alanı gıbı bırakmıstım orayı duzenlemeye calıstım bu saate kadar..
ben dogurmuyorum arkadaş vazgectım..
demıstım sıze sankı hep hamıle kalcam,hıc dogmıcakmıs gıbı gelıyor dıye..
aha bu lafımda gercek oluyor
yarın son..yarında dogmazsa daha gözume görunmesın
yok eylülüm ateş ölçüyorum bu ay yumurtlamadım ben sanırım o yüzden hiç heveslenmiyorumkızzzz belkim hamişsindir.... ben 8 gün önce oldum :) yarın kocam tekrar spermiogram vercek!!
yoncamel nasılsın canım bebişin nasılkızlar şimdi gördüm sanırımm eslmemmmmmmmmm ve sumisalide hamileee :) çok çok sev,ndimm Rabbimm sağlık sıhatle hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin ve hamiş adayı canlarımada bi an önce nasip etsinn aminnnnn seviyor sizleri ve öpüyorumm
yok eylülüm ateş ölçüyorum bu ay yumurtlamadım ben sanırım o yüzden hiç heveslenmiyorumokudum yazdıklarını hayırlısı olsun canım en azından tedavin başladı inşallah 2 ay sonra güzel haberlerini alırız. millanında dediği gibi yaza karnında bebişinle girersin seneye bu vakitler sende gün sayarsın burda bende o günleri görürmüyüm acaba hiç umudum kalmadı sanki burda yazılanları okuyorum cevap bile yazasım gelmiyor o kadar sıkıldım ki herşeyden ne konuşmak istiyorum ne yazmak ne de bişeyler yapmak ne bilim uyusluğum üstümde bu aralar ikide bi kocama da alınıp duruyorum nolcaz biz böyle bilmiyorum
aynen dediğin gibi canım bi sıkıntı işte insanı karamsarlığa sürüklüyorCanım insanın belli dönemlerinde böyle oluyor. Umudu yitirmek değilde bir yürek sıkıntısı musallat oluyor sanki. Bebeğin de zamanını bekliyor. Rabbim hayırlısıyla verecek hepinize tek tek. Eşinle beraber gidecektin doktora, gitmediniz sanırım. Birde çalışan bayanlar olarak mı bilemiyorum da ben yetememe hissini çok fazla yaşıyorum. Bişiler yapmak istiyorum yoruluyorum. Gezmek istiyorum haftasonu ev işlerine-gezmeye yetmiyor. Birde haftasonu heryer çok kalabalık oluyor ondan da sıkılıyorum. Belki seninde böyle üstüste gelmiştir, bunalmışsındır.
Yaşadığın şehrin imkanlarını değerlendir yağmurcum. Denizi severmisin bilmiyorumda ben mesela yakın olup gidebileceğim bi su kenarının olduğu bir şehirde yaşamak isterdim. Sen bu açıdan çok şanslısın. Kafanı dağıtmak için git deniz kenarına havası yeter ya.
aynen dediğin gibi canım bi sıkıntı işte insanı karamsarlığa sürüklüyorsanki herşey üstüme geliyor. durduğum yerde duramıyorum. çalışıyor olmam ve yetememe hissi bende de çok oluyor. özellikle 2-3 haftadır hafta sonlarım da hep doluydu..yatılı misafir falan.. evle de ilgilenemedim hiç zaten haftada bi gün tatilim var ondada ya anneme ya kayanama gidiyoruz ya da yatılı misafirimiz oluyor (abla-enişte,anne-babba falan)..(inan denz kenarına gidip hava almaya bile vaktim olmuyor.. keşke iş yerim sahile yakın olsa yine arada fırsat yaratırdım belki...) tüm bunların yanında üstüne bi de eşimin vurdum duymazlığı, çevreden bebek yok mu muhabbeti kendimi çok yorulmuş hissediyorum.. inşallah hiç birimizi fazla bekletmez bu bebişler eşimle beraber bi adet olabilirsem gidicez inşallah. o yüzden şimdi dört gözle kırmızıları bekliyorum canım.
merhaba kızlar nasılsınız?
dr dan geldim nst den sıfır sancı cıktı yani sancılarım baslamamıs, dolayısıyla acılmaya da bakmadı...
23 subat a gelmez gozuyle baktı ve normal istediğim için 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegimizi soyledi...
23 subata doguma değil muayeneye cagırdı...
moralim gercekten iyi sayılmaz, dogurana kadar gelmeyeceğim kendimi iyi hissetmiyorum..
dualarınızı eksik etmeyin, kk de cuma gunu gelio iyice streslendim uzun sure muhatap olacagız,, bizimki doguramıyo olmasa bari..
Allah a emanet olun.. duaya ihtiyacım var..i
ins dr un dediği cıkmaz ve dogururum saglıklıca...
günaydııııııııııııııııııııııın
benim bugün adet olmam lazım ama hiç sanmıyorum kıslarinşallah çok bekletmez
merhaba kızlar nasılsınız?
dr dan geldim nst den sıfır sancı cıktı yani sancılarım baslamamıs, dolayısıyla acılmaya da bakmadı...
23 subat a gelmez gozuyle baktı ve normal istediğim için 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegimizi soyledi...
23 subata doguma değil muayeneye cagırdı...
moralim gercekten iyi sayılmaz, dogurana kadar gelmeyeceğim kendimi iyi hissetmiyorum..
dualarınızı eksik etmeyin, kk de cuma gunu gelio iyice streslendim uzun sure muhatap olacagız,, bizimki doguramıyo olmasa bari..
Allah a emanet olun.. duaya ihtiyacım var..i
ins dr un dediği cıkmaz ve dogururum saglıklıca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?