• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kızlar burda eğlencelii bir yazı var. Eslem sen çok başında olduğun için bilinçlenmek için, merys sende gerçekten bunlar oldumu, yorumlarını bekliyorum :9::9:
Hamilelik hakkında doktorunuzun size söylemedikleri… | Blogcu Anne

:1::9::9::9::9::9:
katılıyorum canım heleki şu kilo muhabbeti yok muuuuuuuu
niyeyse herkes kendini senle kıyaslamak zorundaymış gibi davranıyor
benim bu listeye ekleyeceğim bi de şu var
kadının iki kızı varsa
benimki oğlan diye kesiiiinnnnnnn çok gazlı olur,hayatı sana zehir eder
heeee bi de erkekler daha yaramaz olur senin hayatın bitti çocuğun peşinde koşmaktan
vs vs olumsuz tüm yorumlar sizi buluyor
halbuki bi çocuk bakalım gazlı mı yaramaz mı bi kendisi karar versin di mi :1:

kadının iki kızı varsa
heeee bi de erkekler daha yaramaz olur senin hayatın bitti çocuğun peşinde koşmaktan

Haset bunlar anacım..İnsan hayırlı olsun der iyi dileklerde bulunur tamam..

Şimdi benimde hamileliğimi öğrendiklerinde iyi dileklerindn çok tüp tedavi kısmını merak edicekler biliyorum..

Bu ne kızım gebelikten soğutur bu adamı :9: :9:

Şu anda bana en çok uyan mideniz sabah akşam uyanıkken ve uykudayken sürekli bulanabilir kısmı..aynı ben uykuda bile midem bulanıyor yaw ..

İşte gerçekler. Acıdır işte. Kimse sana bu kısımları anlatmamıştı :9::9:

kadının iki kızı varsa

ya zaten bizde herkesin herşeyi sölemeye hakkı var. Yorum yapmaya sana akıl vermeye çok meraklı bu millet. Bilmiyorum bizde yapıyormuyuz, ama bazı şeyleri okudukça kendime mukayet olmaya çalışıyorum o durumlarda. Bana sorulursa akıl veririm, yorum yaparım ama hiç tanımadığım biriyle de o samimiyete girmemeye dikkat ederim oldum olası:9::9:

Üniversitedeyken otobüs teyzeleri böyleydi. İllaki konuşmak zorundalar sanki. yol boyunca mutlaka konuşacakları bişi bulurlar. ayy sıkıntı basardı beni. Allahtan daha yola çıkarken uyuyan bi tiptim de yaşlı teyzelere çekici gelmezdim :9::9:

yoncamel nasılsın canım bebişin nasıl :16: :nazar:allah sana ve bebişine sevdiklerinle güzel ömürler versin inşallah kusum
sarılığıda iyiye gidiyor bitanem şükür ler olsunn bende yorgun ve bitkinimmm banyo yaptım şimdi bebeişi uyandırcaz emmesi yemesi lazımm aminn bitanemm hepimize ve tüm sevdiklerimize inşallahh aminnnn
merhaba kızlar nasılsınız?:):16::16::16:
dr dan geldim nst den sıfır sancı cıktı yani sancılarım baslamamıs, dolayısıyla acılmaya da bakmadı...
23 subat a gelmez gozuyle baktı ve normal istediğim için 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegimizi soyledi...
23 subata doguma değil muayeneye cagırdı...
moralim gercekten iyi sayılmaz, dogurana kadar gelmeyeceğim kendimi iyi hissetmiyorum..
dualarınızı eksik etmeyin, kk de cuma gunu gelio iyice streslendim uzun sure muhatap olacagız,, bizimki doguramıyo olmasa bari..
Allah a emanet olun.. duaya ihtiyacım var..i
ins dr un dediği cıkmaz ve dogururum saglıklıca...

kızlarrrrrrrrrrrrr yapmayın ne olur yapmayınnn bırakın bebeişler erken değilde geç gelsin bakın benimki erken geldi 2870 di ve anne karnında ne kadar kalırsa o kdar iyimiş unutmayınki erken doğumda bebeği geri içeri alamazsınn ama geç doğum olursa zaten riske girmeden günü geçerde yeşil akıntı gelirse oda riskli ama doktorlar alıyolar günü geçmedenn ne olur kızlar sağıkla gelsinlerde boşverin gerisini ;)

sarılığıda iyiye gidiyor bitanem şükür ler olsunn bende yorgun ve bitkinimmm banyo yaptım şimdi bebeişi uyandırcaz emmesi yemesi lazımm aminn bitanemm hepimize ve tüm sevdiklerimize inşallahh aminnnn

kızlarrrrrrrrrrrrr yapmayın ne olur yapmayınnn bırakın bebeişler erken değilde geç gelsin bakın benimki erken geldi 2870 di ve anne karnında ne kadar kalırsa o kdar iyimiş unutmayınki erken doğumda bebeği geri içeri alamazsınn ama geç doğum olursa zaten riske girmeden günü geçerde yeşil akıntı gelirse oda riskli ama doktorlar alıyolar günü geçmedenn ne olur kızlar sağıkla gelsinlerde boşverin gerisini ;)

Canım Rabbim şifa versin sarılık konusunda. Nasıl bişimiş anne olmak? Ben eskiden hamileliği çok merak ederdim, çocuk yetiştirmekten korkmasam hiç korunmazdım hemen hamile kalmak için. Şimdi o safhayı yaşıyorum da doğduktan sonrası nasıl? Lohusa depresyonu diyip duruyorlar, senin sıkıntın varmı bu konuda?

Söylediklerini muhteşem üçlüye anlatmaya çalışıyoruz ama çok takmış durumdalar. Sanırım çevreleri de bu konuda etken. Bende korkuyorum, zamanının geçmesinden ve sırf bu sebeple sezaryen olmaktan ama Rabbim hayırlısını versin.
Muhteşem üçlümüzü de sabır versin :16::16:

kızlar geldım ama gecmısı okuyasım var:1:
belım kopuyor bugun agrıdan..
kaynanam hastaneye yatmıstı,kocamla aksam ona gıtcektık..
ama pkk lılar samsuna gelmıs..ortalık karısmıs..herkes dıyor dısarı cıkmayın sakın..
kaynanamın hastanesıde tam olayların oldugu ıstıkamette..gıdemıcez sanırım:1:

kızlar geldım ama gecmısı okuyasım var:1:
belım kopuyor bugun agrıdan..
kaynanam hastaneye yatmıstı,kocamla aksam ona gıtcektık..
ama pkk lılar samsuna gelmıs..ortalık karısmıs..herkes dıyor dısarı cıkmayın sakın..
kaynanamın hastanesıde tam olayların oldugu ıstıkamette..gıdemıcez sanırım:1:

Sanırım sende çok üzüldüm bu duruma :9::9: Buarada belinin ağrısı bi işaretmi yoksa doğuma giden? Buarada geçmişi okuyasan yazdığım ultrason hesabıyla ilgili yazıyı da okursun inşallah da sizlerde bi sıkıntı olmadığını idrak edersin :9::9:

Benim mesaim bitti, haydin size öpücükler :3::3: :54::54:

Sanırım sende çok üzüldüm bu duruma :9::9: Buarada belinin ağrısı bi işaretmi yoksa doğuma giden? Buarada geçmişi okuyasan yazdığım ultrason hesabıyla ilgili yazıyı da okursun inşallah da sizlerde bi sıkıntı olmadığını idrak edersin :9::9:

Benim mesaim bitti, haydin size öpücükler :3::3: :54::54:

çookk uzuldum cooook:14::14: ama ben kaynanamı görmeden duramam kı:14::27:

aaayy bılmıyorum ama dunden berı cok agrıyor belım..
ama ayaktayken agrıyor,oturunca bıse yok:S
sanırım yukum agır gelıyor ondan,oturuncada koltugun belı agrıyordur kesın:1:
okudum yazdıgın yazıyı,ultrason tam tarıhı veremeyebılıyormus..
benım ıcın tarıh degıl zaten doktorun ne dıyecegı onemlı..
yanı bebegın durumu nasıl o onemlı:34:
beklemenın ona bı sıkıntısı olcaksa ben sezeryana hazırlıklıyım artık..
okadar bunalıma gırmıcem ınsallah sezeryana sokarlarsa benı:S

bi umutla geldim millan ama bugünde fire vermişsin..olsun napalım hayırlısı olsun cnm:16: hayırlısıyla dogurunda bi kaç gün on gün farketmez..ayrıca miyopinin paylasımı da cok mantıklı :16: ona göre belkide daha gününüz arkadan geliyor olabiler :34:hayırlısı cnm:55::52::21:

slm kızlar,,
ya benım akıntım gıttıkce artıo be :(( bıde beyaz degıs sankı sarımtrak mı yesılımtrak gıbı ,,
adet olma hıssı az da olsa mevcut,,ama belım cok agrımaya basladı accuk ıs edıom kasıgıma sancı gırıo sankı yumurtlıcakmısım gıbı,,,
ama onun dısında ıyım cok sukur bebem saglıkla olsunda razıyım ben sancı cekmeye,,doktora 2 hafta sonra gıtcem konusduk,,
bugun kotu bıse oldu dedıydım ya yengem hamıle dıe,,bu mart gıbı bırakcam korunmayı dıodu sımdık dusunmuyom falan dıodu hep bıze,
bugun aradı bebek ölmüş karnında doktor cumaya kadar dusmezse kurtaj olcan demıs,,cokk uzuldum ,,sımdık bılmıolar ya benım hamıle oldugumu
dıorum hanı ben onun hamıle oldugu ogrenınce mevlam dedım benım zamanım hıc gelmıcek dıe ,,acaba hanı ben uzuldum ya bılmıodum hamıle oldugumu
acaba benden sebep bebegını kaybetmemısdır dıme hanı dusunmez dıme hanı benım bebem yok ya hanı nazar falan ettım sanmaz dıme
yanı sonucda ıstedım bende bebem olsun dıe ama wallah nazar etmedım,,ne bılım boyle bı moralım bozuldu ,,,

slm kızlar,,
ya benım akıntım gıttıkce artıo be :(( bıde beyaz degıs sankı sarımtrak mı yesılımtrak gıbı ,,
adet olma hıssı az da olsa mevcut,,ama belım cok agrımaya basladı accuk ıs edıom kasıgıma sancı gırıo sankı yumurtlıcakmısım gıbı,,,
ama onun dısında ıyım cok sukur bebem saglıkla olsunda razıyım ben sancı cekmeye,,doktora 2 hafta sonra gıtcem konusduk,,
bugun kotu bıse oldu dedıydım ya yengem hamıle dıe,,bu mart gıbı bırakcam korunmayı dıodu sımdık dusunmuyom falan dıodu hep bıze,
bugun aradı bebek ölmüş karnında doktor cumaya kadar dusmezse kurtaj olcan demıs,,cokk uzuldum ,,sımdık bılmıolar ya benım hamıle oldugumu
dıorum hanı ben onun hamıle oldugu ogrenınce mevlam dedım benım zamanım hıc gelmıcek dıe ,,acaba hanı ben uzuldum ya bılmıodum hamıle oldugumu
acaba benden sebep bebegını kaybetmemısdır dıme hanı dusunmez dıme hanı benım bebem yok ya hanı nazar falan ettım sanmaz dıme
yanı sonucda ıstedım bende bebem olsun dıe ama wallah nazar etmedım,,ne bılım boyle bı moralım bozuldu ,,,

allah allah nıye senın nazarının degdıgını dusunsunler canım..
sonucta sende bu zamana kadar düşük yaptın 2 kere..
yanı bunu kımseden bılmedın hoş..
saglıksız dogacakmıs kı karnında ölmüş..
hayırlısı buymuş,tabı ınsan kendını kötu hısseder bu durumda
kafanda acaba boyle dusunmusler mıdır demen dogal
ama senı tanıyolarsa kötu yönde nazar etmıcenı bılırler,ıcın fesat degıl sonucta..
hem senelerdır kac hamıle haberı aldık,
hangısı bızım nazarımızdan düştü ki..
sonucta tek dılegımız allahım bızede nasıp et demek oldu..
onun var benım nıye yok,onunda olmasın ozaman demedık..
içini ferah tut,kötu yönde nazar ettıgını dusunen zaten senıde kötu bılıyordur:34:

gecmısı tamamen okudum da..
masalberranın yazdıgı seyı gördum..
ona verılen cevaplar masallah benıde kapsıyor:1:

ben sezeryan olmak ıstemıyorum demıyorum artık..
hayırlısı neyse o olsun ama fazla bekletmesın dıyorum sadece..
hersey persembe doktorun ne dıyecegıne baglı..
ısterse o dakka sezeryana yatarım no problem..

zaten umudum kalmadı artık normal doguracagıma malesef..
hala mıdemde duruyo kendıleri..
kaynanam bıle sankı bu formu okuyomus gıbı bana manda yogurdu yıyıp yemedıgımı soruyor:27:

gecmısı tamamen okudum da..
masalberranın yazdıgı seyı gördum..
ona verılen cevaplar masallah benıde kapsıyor:1:

ben sezeryan olmak ıstemıyorum demıyorum artık..
hayırlısı neyse o olsun ama fazla bekletmesın dıyorum sadece..
hersey persembe doktorun ne dıyecegıne baglı..
ısterse o dakka sezeryana yatarım no problem..

zaten umudum kalmadı artık normal doguracagıma malesef..
hala mıdemde duruyo kendıleri..
kaynanam bıle sankı bu formu okuyomus gıbı bana manda yogurdu yıyıp yemedıgımı soruyor:27:

Herseyin hayirlisi tatlim. Zamani geldiginde gelcek bebisin insallah orda omrunun sonuna kadar kalcak degil ya :)))

slm kızlar,,

Canim senin nazarin degildir uzme kendinide bebiside. Rabbim ne derse o olur. Millaninda dedigi gibi sagliksiz oldugu icin bebis gelismemis:(

slm kızlar,,

Bu ne kızım rapor verip gidiyon bi gelde nur cemaalini görek : )

Kız saçma saçma konuşma olurmuymuş öle şey..Onun içinde hayırlısı oymuş demekki..

Hem akıllarından öle bişey geçse bile ilerde senin hamile olduğunu duyunca utanıcaklardır..

Takma kafana onun içinde kendin içinde dua et..

içimde bı sıkıntı var..
:50::50:

Hemen reçeteni yazıyorum..doğumun gecikti diye stres oldunz ondan böyle oluyor..

La havle vela kuvvete iLLa biLLahil aliyyil aziym..(bunu okumak 99 derde devadır en azı sıkıntıyı gidermektir)

Oturduğun yerden çek bunu..Allahn izniyle geçer sıkıntın inş..

Back
X