Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aha benım dızı basladı..
hıc aklıma gelmezdı trt1 de dızı ızlıyecegım
gecen gece rastladık kocamla ızledık cok hosuma gıttı..
sımdı ıkıncı bolumu ızlıııım..BENI BÖYLE SEV

fırınada yemegı koyım..babamız gelmek uzeredır
hahaaayytt kocam baba mı olcak sımdı cok komık

hahhahahaha
hım guluoz ama varmı oyle durumlar suyun azalması kakasını yemesı gıbı ,,oo kotuymus,
ya gercı acılma bıraz oldugunda sunı sancı verıolar olmaz mı kı ?

aynen ya trt1 bu sene favorım :)))))

hahhahahaha
hım guluoz ama varmı oyle durumlar suyun azalması kakasını yemesı gıbı ,,oo kotuymus,
ya gercı acılma bıraz oldugunda sunı sancı verıolar olmaz mı kı ?
hee o durumlar var,vaktı gecınce onlar oluyor..
acılma varsa beklerım zaten..olay acılmanın olmamasında malesef:S
persembe görcez ne var ne yoook
aynen ya trt1 bu sene favorım :)))))

sende ızlıyon mu kız benı boyle sevi???
cvbını yarın gecmısı okurken okurum artık..ben kactım taze anne ve anne adaylarııııııııı

yanlız ilk 7 gun ılac ıcerken hamıle kalma ıhtımalın yıne var ,,yumurtalık etkılenmemıs oluyo o yuzden esınde sey takacak eksında anla onu,,bana doktor dedıydı onu bı hafta ıkınızde koruncaksınız sonra esın bırakcak korunmayı ılac etkıye baslıo dedı,
ama senın esının tahlıl sonucu gusel ne dıe ıstıo kı ?

hımm o zaman ınsallah acılman baslamısdır dıelım,:))

evet ya ılk bolumu cok hosuma gıttıydı sımdık actım beklıom yenı bolumu,,
trt1 bu sene benım favorım,,avrupa avrupa,zengın kız fakır oglan, benı boyle sev,6 mantı ,boyle bıtmesın:)))
bı sakarya fıratı sevmedım o da benım ızlıcegım tarzda deıl:)))
bakarsın yarına kadar dogurursun :)))) boylece yazdıklarımızı dogurdukdan sonra okursun:))

ay kız ben adetim :) anca 4 güne temizlenirim :) sonra hergün ekşın yapınca olmadı 3 gündemi olcak :))))) neyse artık hayırlısı :) zaten anca 1 haftaya başlarız ekşına hahhaha. bende anlamadım versin ya zaten hastanede çalışıyom allahtan %70 indirimli :) her hafta prolkatin verdim bende :) girdiğimden beri protokol defterim doldu taştı :))) öbür ayda rahim filmi ister kesin :)

Son düzenleme:

bosver elındekı ımkanları degerlendır :))) madem ucret olarakda baya ındırım edıolar :)))) rahım fılmı ısteyebılır ,,,gercı narkozlu oldugu zaman sorun yok acıkcası ,,,
yanlız sen her hafta prolaktın verdınde onemlı olan adetın 3. veya 4. gunu cıkan degerı ne dıe her hafta verdın?

merakımdan :)))))) bugün adetin 3cü günümdü yaptırdım 1.86 :) sonucu almaya gittim biri beta hcg yaptırmış 486 mı neydi dedim darısı bana :)))

merakımdan :)))))) bugün adetin 3cü günümdü yaptırdım 1.86 :) sonucu almaya gittim biri beta hcg yaptırmış 486 mı neydi dedim darısı bana :)))

hım anladım :))))))
uff benımde 168 cıkdı hemsıre dedı 2.5 veya 3 haftalık dedı ,,ıyıde dedım deger az dedı adetın ıkı gun gecmıs dedı normal dedı yanı 21 gunde bır oluyom dedım,,,ama ben yınede carsamba gunu tekrar test ettırcem ,,,,
tez vakıtte darısı basınaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Amin canım İnşallah....inşallah seninde degerin artmıştır ki artmıştır ben eminimmmmmmmmm. ne 2.5 ne 3 haftalığı bildiğin 1 aylık hamilesin iştee :)))))

Amin canım İnşallah....inşallah seninde degerin artmıştır ki artmıştır ben eminimmmmmmmmm. ne 2.5 ne 3 haftalığı bildiğin 1 aylık hamilesin iştee :)))))

ınsallah artmısdır ne dıyım:)))))))))))))))))))))
ben sımdık cıkıom camasırları katlamam lazım,,utu de var halledım onları,,,
karnımda acukdu yemek yıyem :)))
yarın gorusuruz optumsssssssssssssssssssssssssssssss

inşallah canım inşallah .. fazla yorma kendini otur totonun üstünde... haydin bende öptümmmm

Bizde iyiyiz iste canım sukurler olsun 37. Haftaya girdik yarın kontrolumuz war baqalim ne dicek doktor bu sefer. Isır annesi onun totosunu benim yerime. Resmini gordukce mıncıklayasım gelio onu :):)

şükür canım az kaldı seninde. sağ salim gelsin inşallah. valla hep ısırıyorum dayanamıyorum :)

bu lansınoh marka gögus ucu kremını surdukten sonra bebek emerken gögsu temızlemeye gerek yokmuymus?
yanı bebek kremlı gögsu emsede sorun olmazmıymıs??

bende lansınoh varda

kızlar kesinlikle lansinohtan şaşmayın. ben onu kullandım ne yara oldu ne acı hissettim. ama önceden başlayın mutlaka. silmeye gerek yok tamamen bitkisel bebeğe hiçbir zararı yokmuş. sonra eşim lansinohun pompasını aldı. zaten 2-3 kez kullandım sütüm indi. otomatik almaya gerek yok bence manuellerde iş görüyor. şuan kaldırdım bi kenara. anca bebeği anneme falan bırakıp bi yere gidersem o zaman süt sağar bırakırım o işe yarıcak

Son düzenleme:

Aglama olayı garanti zaten canım kacinilmaz kesin aglayacaz her turlu.

bende düşünmüyordum sezeryanı ama hiçte kötü hissetmedim sonrasında. ne ağrım oldu ne sızım. cuma doğum yaptım pazartesi kotumu giyip çıktım. eşimle oğlumuzu kontrole götürdük. ordan işyerime uğradım bana bunu sen mi doğurdun dediler çok rahat yürüyordum.
vedalaşma kısmı evet ama vedalaşmayın ben hastaneye gittiğimde fotografçımız bizden önce gelmişti ve dakika dakika herşeyi çekti. kayıt anı, ult. kontrolü, nst, koluma künyenin takılışı. ameliyathane kapısında sadece eşim vardı onunla çıktım yukarıya. orda da çekti birkaç poz ve ben hiç arkama bakmadan girdim içeriye :) vedalaşsam çok ağlardım. ama oğlumun sesini duyduğum an ağlamaya başladım. foto.yu gördünüz zaten :)

çalışınca pompa şart canım ben çok kullandım. göğsün yara olmazsa çok acıtmıyor ama benimkiler parça parça olmuştu bir damla süt gelse 5 damla kan geliyordu ondan çok çektim ben. pek emziremedim çocuğu sütümde çok azdı zaten benim dana bi kerede çekiyordu saatlerce sağdığım sütü yoğun bakımda yattığı için mecbur almıştım sonra işyerindede kullanmaya devam ettim.

bu lansınoh marka gögus ucu kremını surdukten sonra bebek emerken gögsu temızlemeye gerek yokmuymus?
yanı bebek kremlı gögsu emsede sorun olmazmıymıs??

bende lansınoh varda

lansinoh lanolin içeriyor bildiğim kadarıyla lanolinde koyunların yünündeki yağdan elde edilen doğal bir yağ çeşidi hani kimyasal veya petrol türevi değiş ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım çok memnun.

ilk 3 ay böyle canım doğduktan sonra uyutmayacak ya şimdi bol bol uyu anne diyor. ortalara doğru düzelir uykun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…