ne olcak bılıyon mu ben sana soyliiim..burda takvımsız kalıp doguramayıp rezıl olcam
adam bana ya 41.haftayıda beklıyelım ıstersen dıcek..
yada olumsuzlukları sayıp sezeryana gun vercek..
cocugun kakasını yemesı durumu,suyun kalmaması durumu yada bebegn artık asırı kılo alması durumu gıbı..
yanı ne bılım umutsuz bı bekleyıs ıcındeyız..
hanı cok yogurt yedım tamam ama hepsı market yogurduydu valla
kımsede gaz vermıyokı gıdıp sınırle bı dogurııım sunu
aha benım dızı basladı..
hıc aklıma gelmezdı trt1 de dızı ızlıyecegım
gecen gece rastladık kocamla ızledık cok hosuma gıttı..
sımdı ıkıncı bolumu ızlıııım..BENI BÖYLE SEV
fırınada yemegı koyım..babamız gelmek uzeredır
hahaaayytt kocam baba mı olcak sımdıcok komık
hee o durumlar var,vaktı gecınce onlar oluyor..hahhahahaha
hım guluoz ama varmı oyle durumlar suyun azalması kakasını yemesı gıbı ,,oo kotuymus,
ya gercı acılma bıraz oldugunda sunı sancı verıolar olmaz mı kı ?
aynen ya trt1 bu sene favorım :)))))
öle canım öle herseyde var bir hayır. bana yumurtaların gergin dedi. sana doğum kontrol hapı vereceğim düzene sokar dedi. 21 gün içcem sonra adet olcam işte :) bide kocamdan spermiogram testi istedi bakalım ne çıkacak :))) ilk 6-7 ay önce iyiydi. çok şükür prolaktinim düşmüş.
hee o durumlar var,vaktı gecınce onlar oluyor..
acılma varsa beklerım zaten..olay acılmanın olmamasında malesef:S
persembe görcez ne var ne yoook
sende ızlıyon mu kız benı boyle sevi???
cvbını yarın gecmısı okurken okurum artık..ben kactım taze anne ve anne adaylarııııııııı
ay kız ben adetim :) anca 4 güne temizlenirim :) sonra hergün ekşın yapınca olmadı 3 gündemi olcak :))))) neyse artık hayırlısı :) zaten anca 1 haftaya başlarız ekşına hahhaha. bende anlamadım versin ya zaten hastanede çalışıyom allahtan %70 indirimli :) her hafta prolkatin verdim bende :) girdiğimden beri protokol defterim doldu taştı :))) öbür ayda rahim filmi ister kesin :)yanlız ilk 7 gun ılac ıcerken hamıle kalma ıhtımalın yıne var ,,yumurtalık etkılenmemıs oluyo o yuzden esınde sey takacak eksında anla onu,,bana doktor dedıydı onu bı hafta ıkınızde koruncaksınız sonra esın bırakcak korunmayı ılac etkıye baslıo dedı,
ama senın esının tahlıl sonucu gusel ne dıe ıstıo kı ?
ay kız ben adetim :) anca 4 güne temizlenirim :) sonra hergün ekşın yapınca olmadı 3 gündemi olcak :))))) neyse artık hayırlısı :) zaten anca 1 haftaya başlarız ekşına hahhaha. bende anlamadım versin ya zaten hastanede çalışıyom allahtan %70 indirimli :) her hafta prolkatin verdim bende :) girdiğimden beri protokol defterim doldu taştı :))) öbür ayda rahim filmi ister kesin :)
merakımdan :)))))) bugün adetin 3cü günümdü yaptırdım 1.86 :) sonucu almaya gittim biri beta hcg yaptırmış 486 mı neydi dedim darısı bana :)))bosver elındekı ımkanları degerlendır :))) madem ucret olarakda baya ındırım edıolar :)))) rahım fılmı ısteyebılır ,,,gercı narkozlu oldugu zaman sorun yok acıkcası ,,,
yanlız sen her hafta prolaktın verdınde onemlı olan adetın 3. veya 4. gunu cıkan degerı ne dıe her hafta verdın?
merakımdan :)))))) bugün adetin 3cü günümdü yaptırdım 1.86 :) sonucu almaya gittim biri beta hcg yaptırmış 486 mı neydi dedim darısı bana :)))
Amin canım İnşallah....inşallah seninde degerin artmıştır ki artmıştır ben eminimmmmmmmmmhım anladım :))))))
uff benımde 168 cıkdı hemsıre dedı 2.5 veya 3 haftalık dedı ,,ıyıde dedım deger az dedı adetın ıkı gun gecmıs dedı normal dedı yanı 21 gunde bır oluyom dedım,,,ama ben yınede carsamba gunu tekrar test ettırcem ,,,,
tez vakıtte darısı basınaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Amin canım İnşallah....inşallah seninde degerin artmıştır ki artmıştır ben eminimmmmmmmmm. ne 2.5 ne 3 haftalığı bildiğin 1 aylık hamilesin iştee :)))))
inşallah canım inşallah .. fazla yorma kendini otur totonun üstünde... haydin bende öptümmmmınsallah artmısdır ne dıyım:)))))))))))))))))))))
ben sımdık cıkıom camasırları katlamam lazım,,utu de var halledım onları,,,
karnımda acukdu yemek yıyem :)))
yarın gorusuruz optumsssssssssssssssssssssssssssssss
Bizde iyiyiz iste canım sukurler olsun 37. Haftaya girdik yarın kontrolumuz war baqalim ne dicek doktor bu sefer. Isır annesi onun totosunu benim yerime. Resmini gordukce mıncıklayasım gelio onu :):)
bu lansınoh marka gögus ucu kremını surdukten sonra bebek emerken gögsu temızlemeye gerek yokmuymus?
yanı bebek kremlı gögsu emsede sorun olmazmıymıs??
bende lansınoh varda
ben olayın sezeryan yanını hıc dusunmuyorum hala nıyeyse:S
ozaman nasıl gızlı gızlı dogurcamkı:S
gecen hastaneye gıttıgımde sezeryan olacak kadınlar hep 5-6 kısıyle bırlıkte gelmıs..
kendımı o pozısynda dusundukce sınırlerım bozuldu..
bıde onlarla vedalasıp amelıyata gırme kısmı var..herkes aglar,bende aglarım..
hepten cekılmez bı durum olur:S
pppoooff dusundukce daraldım,asker ugurlaması gıbı..
benım normal dogurmam lazııııım
Aglama olayı garanti zaten canım kacinilmaz kesin aglayacaz her turlu.
doktorum dedıkı son aylarda bebgın kılosunu tahmın etmek daha zor oluyor..yanı oynamalar daha cok oluyormus..
en son 2 hafta once 3 bucuktu..4 olunca ben sana soylerım demıstı..
bakalım persembe ne dıcek..gögus ucu kremı aldım ama kullanmadım henuz..baslarım kullanmaya..
gogus pompası ne işe yarıyorkı yaaa..ben hıc bılmıyorum du arastıriim
bu lansınoh marka gögus ucu kremını surdukten sonra bebek emerken gögsu temızlemeye gerek yokmuymus?
yanı bebek kremlı gögsu emsede sorun olmazmıymıs??
bende lansınoh varda
slmm,,,
uff cok uykum gelıo benım beee,,dısarı cıkdım faturaları yatırdım sonra dolastım bıraz,geldım eve,dedım uzanım accuk uyuyakalmısım sonra uyandım evı toparladım ,yemek falan yedım fatmagul basladıydı dedım seyredım hemde topıcde yazarım ama bı rehavet bastı yıne uyuyakalmısım yıne kalkdım yemek yedım ve cok sukur gelebıldım:)))))))))))))
bu uykuya bı cozum bulmam lazım benım yarın tutcam kendımı dısarı atacam uyumamak ıcın
İnşallah bacım inşallahhhhh... görebilirmiyim gercekten rabbim nasip et.
yazdıklarını görünce niyeyse gözlerim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?