• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sumısalı az daha sıkarsam senın doguma kadar bıle beklerım ben gıbıme gelıyor:1:

çocuk yaşlanır canım bekleyemezsin o zamana kadar en çok 1 hafta 10 gün :1: kız millan sen böyle acele ediyon ya o çocukta sana inat gör bakalım diyo el mi yaman bey mi yaman. ben ne zaman istersem o zaman gelirim anneeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydııııııııııııııııııııııın :3:

benim bugün adet olmam lazım ama hiç sanmıyorum kıslar :17: inşallah çok bekletmez :50:

yoncameeeell bu nasıl bı guzel dogum hıkayesı yaaaa..bende bundan ıstıyoruuuuuuuummm..mumkunse yarına kadar olsun hemde:1:

kız sumısalı en son ben mı duydum bu haberı sımdı:52::52::52:
anaaaa testı yaptım negatıf cıktı dıyınce ben hııııııııcc umıt etmemıstım valla şok oldum:52::52:
ama cooook sevındım bu habere yaaaaa:16::16:
eslemede arkadas geldı:7::7: dıger kızlardan da boyle bomba haberler beklıyoruzzzz..
ama benım agzım acık kaldı yaaa bu habereeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52:
allahım ınsallaaaaaaaaaaaaaaahhh saglıcakla tamamına erdırır kucagına alırsın ınsaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhh:16:

kız nereye dogurcam ben yaaaa..
kocam 11 de gıttı,dun gece mutfagı savas alanı gıbı bırakmıstım orayı duzenlemeye calıstım bu saate kadar..
ben dogurmuyorum arkadaş vazgectım..
demıstım sıze sankı hep hamıle kalcam,hıc dogmıcakmıs gıbı gelıyor dıye..
aha bu lafımda gercek oluyor:1:

yarın son..yarında dogmazsa daha gözume görunmesın:27:

bitanemmmm inşallahhh en hayırlı ve hayırlı yoldan gelicek meleğinnnn ;) ama inşallahh böle rahat bir doğum geçirirsin kalbinden hangisini istiyorsan öyle geçer inşallahh ,ve bitanemm anne karnında olması da güzel benimki biraz erken doğdu canım benim şimdi ise mesela 40. haftada yada 41. haftada doğursaydım diyorumm ama Rabbimme şükürler olsun istediğim gibi herşey sanki 29 ocağa kilitlenmiş gibi meleğim geldi ve şunuda demeliyimm ben 29 ocak salı dan önceki cumartesi ağdacıyada ilk kez gittim temizlendim 28 ocaka pazartesi çoraplarımı son bavuluma atılacakları koydm ve o gün gezdik aşkımla ve 28 ocak günü garip bi ruh halindeydimm gerçekten insan hissediyor muş :)

kızlar şimdi gördüm sanırımm eslmemmmmmmmmm ve sumisalide hamileee :) çok çok sev,ndimm Rabbimm sağlık sıhatle hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin ve hamiş adayı canlarımada bi an önce nasip etsinn aminnnnn seviyor sizleri ve öpüyorumm :16:

kızzzz belkim hamişsindir.... ben 8 gün önce oldum :) yarın kocam tekrar spermiogram vercek!!
yok eylülüm ateş ölçüyorum bu ay yumurtlamadım ben sanırım o yüzden hiç heveslenmiyorum :19: okudum yazdıklarını hayırlısı olsun canım en azından tedavin başladı inşallah 2 ay sonra güzel haberlerini alırız. millanında dediği gibi yaza karnında bebişinle girersin seneye bu vakitler sende gün sayarsın burda :49: bende o günleri görürmüyüm acaba hiç umudum kalmadı sanki :25: burda yazılanları okuyorum cevap bile yazasım gelmiyor o kadar sıkıldım ki herşeyden :25: ne konuşmak istiyorum ne yazmak ne de bişeyler yapmak ne bilim uyusluğum üstümde bu aralar ikide bi kocama da alınıp duruyorum nolcaz biz böyle bilmiyorum :5:

kızlar şimdi gördüm sanırımm eslmemmmmmmmmm ve sumisalide hamileee :) çok çok sev,ndimm Rabbimm sağlık sıhatle hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin ve hamiş adayı canlarımada bi an önce nasip etsinn aminnnnn seviyor sizleri ve öpüyorumm :16:
yoncamel nasılsın canım bebişin nasıl :16: :nazar:allah sana ve bebişine sevdiklerinle güzel ömürler versin inşallah kusum

yok eylülüm ateş ölçüyorum bu ay yumurtlamadım ben sanırım o yüzden hiç heveslenmiyorum :19: okudum yazdıklarını hayırlısı olsun canım en azından tedavin başladı inşallah 2 ay sonra güzel haberlerini alırız. millanında dediği gibi yaza karnında bebişinle girersin seneye bu vakitler sende gün sayarsın burda :49: bende o günleri görürmüyüm acaba hiç umudum kalmadı sanki :25: burda yazılanları okuyorum cevap bile yazasım gelmiyor o kadar sıkıldım ki herşeyden :25: ne konuşmak istiyorum ne yazmak ne de bişeyler yapmak ne bilim uyusluğum üstümde bu aralar ikide bi kocama da alınıp duruyorum nolcaz biz böyle bilmiyorum :5:

Canım insanın belli dönemlerinde böyle oluyor. Umudu yitirmek değilde bir yürek sıkıntısı musallat oluyor sanki. Bebeğin de zamanını bekliyor. Rabbim hayırlısıyla verecek hepinize tek tek. Eşinle beraber gidecektin doktora, gitmediniz sanırım. Birde çalışan bayanlar olarak mı bilemiyorum da ben yetememe hissini çok fazla yaşıyorum. Bişiler yapmak istiyorum yoruluyorum. Gezmek istiyorum haftasonu ev işlerine-gezmeye yetmiyor. Birde haftasonu heryer çok kalabalık oluyor ondan da sıkılıyorum. Belki seninde böyle üstüste gelmiştir, bunalmışsındır.

Yaşadığın şehrin imkanlarını değerlendir yağmurcum. Denizi severmisin bilmiyorumda ben mesela yakın olup gidebileceğim bi su kenarının olduğu bir şehirde yaşamak isterdim. Sen bu açıdan çok şanslısın. Kafanı dağıtmak için git deniz kenarına havası yeter ya.

Canım insanın belli dönemlerinde böyle oluyor. Umudu yitirmek değilde bir yürek sıkıntısı musallat oluyor sanki. Bebeğin de zamanını bekliyor. Rabbim hayırlısıyla verecek hepinize tek tek. Eşinle beraber gidecektin doktora, gitmediniz sanırım. Birde çalışan bayanlar olarak mı bilemiyorum da ben yetememe hissini çok fazla yaşıyorum. Bişiler yapmak istiyorum yoruluyorum. Gezmek istiyorum haftasonu ev işlerine-gezmeye yetmiyor. Birde haftasonu heryer çok kalabalık oluyor ondan da sıkılıyorum. Belki seninde böyle üstüste gelmiştir, bunalmışsındır.

Yaşadığın şehrin imkanlarını değerlendir yağmurcum. Denizi severmisin bilmiyorumda ben mesela yakın olup gidebileceğim bi su kenarının olduğu bir şehirde yaşamak isterdim. Sen bu açıdan çok şanslısın. Kafanı dağıtmak için git deniz kenarına havası yeter ya.
aynen dediğin gibi canım bi sıkıntı işte insanı karamsarlığa sürüklüyor :19: sanki herşey üstüme geliyor. durduğum yerde duramıyorum. çalışıyor olmam ve yetememe hissi bende de çok oluyor. özellikle 2-3 haftadır hafta sonlarım da hep doluydu..yatılı misafir falan.. evle de ilgilenemedim hiç :50: zaten haftada bi gün tatilim var ondada ya anneme ya kayanama gidiyoruz ya da yatılı misafirimiz oluyor (abla-enişte,anne-babba falan)..(inan denz kenarına gidip hava almaya bile vaktim olmuyor.. keşke iş yerim sahile yakın olsa yine arada fırsat yaratırdım belki...) tüm bunların yanında üstüne bi de eşimin vurdum duymazlığı, çevreden bebek yok mu muhabbeti kendimi çok yorulmuş hissediyorum..:5: inşallah hiç birimizi fazla bekletmez bu bebişler :31: eşimle beraber bi adet olabilirsem gidicez inşallah. o yüzden şimdi dört gözle kırmızıları bekliyorum canım.

hayirli gunler bacilar ne alemdesiniz yagmur karamsarliga kapilma canim allah buyuk.karamsarlik sana hic bisey getirmez sikici olan durumu daha beter hale getirir.napalim bizimde nasibimiz buymus... allah bize yeter:16::16:

aynen dediğin gibi canım bi sıkıntı işte insanı karamsarlığa sürüklüyor :19: sanki herşey üstüme geliyor. durduğum yerde duramıyorum. çalışıyor olmam ve yetememe hissi bende de çok oluyor. özellikle 2-3 haftadır hafta sonlarım da hep doluydu..yatılı misafir falan.. evle de ilgilenemedim hiç :50: zaten haftada bi gün tatilim var ondada ya anneme ya kayanama gidiyoruz ya da yatılı misafirimiz oluyor (abla-enişte,anne-babba falan)..(inan denz kenarına gidip hava almaya bile vaktim olmuyor.. keşke iş yerim sahile yakın olsa yine arada fırsat yaratırdım belki...) tüm bunların yanında üstüne bi de eşimin vurdum duymazlığı, çevreden bebek yok mu muhabbeti kendimi çok yorulmuş hissediyorum..:5: inşallah hiç birimizi fazla bekletmez bu bebişler :31: eşimle beraber bi adet olabilirsem gidicez inşallah. o yüzden şimdi dört gözle kırmızıları bekliyorum canım.

Seni çok iyi anlıyorum özellikle bi tatil günümün olması onuda ev dışında bi yerde geçirmek durumunda kalmak çok gıcık bir durum. Akşamları zaten yoruluyorum dinlenmek istiyorum, elim hiçbişiye gitmiyor. Ahh ahh evim ne hallere geliyor. Allahtan çok gelenim gidenim yokda rezil olmuyorum. Hiç toparlanmıyor sanki evim. Hep bişiler eksik kalıyor, ben beceriksizim. Bunlara rağmen evlenmişim, çalışıyorum, evi götürmeye çalışıyorum. Birde çocuğum olacak.
Bebek olunca nolcak bu durumlar hiç bilmiyorum. Umarım kafayı yemem o süreçlerde.
Biraz çocuk fikrinden sıyrılabilsen aslında belkide bu sıkıntıların azalacak. Düşünmemeye çalış, arkadaşlarınla çevrendekilerle daha çok vakit geçirmeye çalış. Eşinle haftasonları kaçamak yapın-- diyenede bak, kaç kere ne kaçamağı yaptım acaba-- ne bilim biraz sıyrılmaya çalış bu ruh halinden.

Bırak bazen de yetemeyiver evine. Dağınık kalsın, bi süre böyle yap. Belki değişir bişiler.

merhaba kızlar nasılsınız?
dr dan geldim nst den sıfır sancı cıktı yani sancılarım baslamamıs, dolayısıyla acılmaya da bakmadı...
23 subat a gelmez gozuyle baktı ve normal istediğim için 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegimizi soyledi...
23 subata doguma değil muayeneye cagırdı...
moralim gercekten iyi sayılmaz, dogurana kadar gelmeyeceğim kendimi iyi hissetmiyorum..
dualarınızı eksik etmeyin, kk de cuma gunu gelio iyice streslendim uzun sure muhatap olacagız,, bizimki doguramıyo olmasa bari..
Allah a emanet olun.. duaya ihtiyacım var..i
ins dr un dediği cıkmaz ve dogururum saglıklıca...

dr dan geldim nst den sıfır sancı cıktı yani sancılarım baslamamıs, dolayısıyla acılmaya da bakmadı...
23 subat a gelmez gozuyle baktı ve normal istediğim için 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegimizi soyledi...
moralim gercekten iyi sayılmaz, dogurana kadar gelmeyeceğim kendimi iyi hissetmiyorum..
dualarınızı eksik etmeyin, kk de cuma gunu gelio iyice streslendim uzun sure muhatap olacagız,, bizimki doguramıyo olmasa bari..

canım benim moralini bozma benim aynı gün sabah sancım yoktu akşamına sancıdan evde mahvoldum ama yalancılardı tabi.
sen böyle moralini bozdukça dahada gelesi gelmiyor çocuğun.
doğuramıyorum diye dert etmede Alllah'a şükür yavruşumun sağlığı yerinde diye düşün ve buraya gelmesende kendini üzme.
Bebişin eninde sonunda gelecek dert etme ne olur.

günaydııııııııııııııııııııııın :3:

benim bugün adet olmam lazım ama hiç sanmıyorum kıslar :17: inşallah çok bekletmez :50:

kız sende su misali gibi bize süpriz yapacaksın herhalde inş. hiç gelmezler...
sende doktora gidecektin dimi.
doktora gideceğinizi duyunca bebeişler tek tek gelio :)
hadi seninkinin de eli kulağında gelecek inş.

bi millan vardı şimdide senmi berracım o kadar anlattım ama duyan kim. şu umutsuzluğunuza karamsarlığınıza pes diyorum dahada anlatmıyorum zaten ilk doğumumu :(

Back
X