gecmısı tamamen okudum da..
masalberranın yazdıgı seyı gördum..
ona verılen cevaplar masallah benıde kapsıyor
ben sezeryan olmak ıstemıyorum demıyorum artık..
hayırlısı neyse o olsun ama fazla bekletmesın dıyorum sadece..
hersey persembe doktorun ne dıyecegıne baglı..
ısterse o dakka sezeryana yatarım no problem..
zaten umudum kalmadı artık normal doguracagıma malesef..
hala mıdemde duruyo kendıleri..
kaynanam bıle sankı bu formu okuyomus gıbı bana manda yogurdu yıyıp yemedıgımı soruyor
hayırlısı olsun sago
bak senin kız baya erkenci
oğlum 39 uncu haftasında 3200 gr oldu sonunda :))
seninki kaç hafta önceden bu kiloda
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ahh ahhh o çubuk ağacıııııı
tüm hamile kadınların çubuk ağacıyla ilgili bi yorumu vardır kesin
persembeden sonra söylerseniz iyi olur annenin yardıma gelmesi
beşikler de çok güzelmiş bayıldım valla
Hemen reçeteni yazıyorum..doğumun gecikti diye stres oldunz ondan böyle oluyor..
La havle vela kuvvete iLLa biLLahil aliyyil aziym..(bunu okumak 99 derde devadır en azı sıkıntıyı gidermektir)
Oturduğun yerden çek bunu..Allahn izniyle geçer sıkıntın inş..
Bakın kıslar burda hamilelikte alınacak kilo hesaplayıcısı var..
Hamilelikte Kilo Alımı Hamilelik Hesaplama Testleri Hürriyet Aile'de
Benm 18 kilo alma hakkım varmış
allah allah nıye senın nazarının degdıgını dusunsunler canım..
sonucta sende bu zamana kadar düşük yaptın 2 kere..
yanı bunu kımseden bılmedın hoş..
saglıksız dogacakmıs kı karnında ölmüş..
hayırlısı buymuş,tabı ınsan kendını kötu hısseder bu durumda
kafanda acaba boyle dusunmusler mıdır demen dogal
ama senı tanıyolarsa kötu yönde nazar etmıcenı bılırler,ıcın fesat degıl sonucta..
hem senelerdır kac hamıle haberı aldık,
hangısı bızım nazarımızdan düştü ki..
sonucta tek dılegımız allahım bızede nasıp et demek oldu..
onun var benım nıye yok,onunda olmasın ozaman demedık..
içini ferah tut,kötu yönde nazar ettıgını dusunen zaten senıde kötu bılıyordur
Bu ne kızım rapor verip gidiyon bi gelde nur cemaalini görek : )
Kız saçma saçma konuşma olurmuymuş öle şey..Onun içinde hayırlısı oymuş demekki..
Hem akıllarından öle bişey geçse bile ilerde senin hamile olduğunu duyunca utanıcaklardır..
Takma kafana onun içinde kendin içinde dua et..
Günaydın canlarım;
Sumisali duy sesimi; akıntılarına anlam vermeye uğraşma, çok kafana takılırsa doktora git seni bilgilendirsin. Kendi kendine kurma. Beni bunalımlardan hep sen korudun, hakkını helal et, Rabbim hayırlısıyla bu sefer sağlıkla kucağına almanı nasip edecek.Kötü düşünüp moralini bozma. Öncekiler öle oldu diye buda olmak zorunda değil. Rabbim hayırlısını versin.
Ya Mübdi, birde Ya Musavvir çek bol bol.
Oran buran ağrıyorsa iş yapma canım.
Moral bozmak yasak
Buarada birazdan başka bir doktora gidicem. Bakalım bu doktor nasıl bişi
hayirli sabahlar canlar
ayyy kizlar dertsiz basiniza dert aramayin hem yeni hamileler hemde dogurmak uzre olanlar keyfini cikarin ucunuzdeki mucizenin allah herseyin hayirlisini versin...
bende simdi geldim hastaneden tsh tahlili verdim carpintilarim artinca acaba ondanmidir diye ilacimi hic aksatmiyom ama bakalim..bu defa bikezde ladilar kanimi sukur 5-6 delik acmadilar almayi bilen olunca her turlu aliyio istecok uykum var her an sizabilirim...
hosgeldın canım gunaydın :))
hımm ınsallah bı problem cıkmaz ,,,ya bende kan aldırırken uc bucuk atıom aslında damarım gozukuo ama bazen bazı becerıksızler alamıo ,,benım bı anda basım donuo o zaman hatta evlenme zamanı kan verıoz ya kız alamadı ben bayıldıydım:))))))))))))))))) kı hıc bakmam koltuga oturup gozlerımı kapatırım baslarım dua okumaya:)))))))
Ya masalberra yavru iyimisin yaa şaka maka ne kadar taktınız siz bu konuya ciddi ciddi ..
Ya tamam dedik son günlerde bekleyiş daha stresli oluyo doğrudur dedik ama ksra bakmayın da siz abarttınız yani..
Rabbimin işine ne karışıyorsnz ? Onu veren o hayırlı zamanınıda bilen o..
Şu halinizde olmak isteyen milyonlarca insan varken sizin yaptığınıza bakın..utanmasanız oturup ağlicanız..
Tamam eğer size iyi gelicekse foruma da girmeyin gidin kafanızı dağıtın ..ama böyle yapmayın nolur..
Başa döndük sanki..niye hamile kalamiyoz derdi gibi oldu bu da ..şimdi de niye doğuramiyoz..herkes normal doğum ister ama sezeryan olacaksanızda vardır bunda bi hayır bu kadar kafaya takmayın..
(ksra bakmayın biraz sert olmuş olabilir ama kendinize gelin diye söylüyorum)
konuş eslemcim ben bıktım valla artık bunlara anlatmaktan bi geçsinde doğumunuz ondan sonra endişelenmeye başlayın en azından insanın hiç bişeyi yokken bir kaç saat içinde doğuruveriyor yaaaaaa 40 kere anlattım benimde öyle oldu diye ama dinleyen kiiiiiimmmmm
ya bu çocuk esirgeme kurumları ile ilgili bilgin varmı ? aslında ben ziyaret etmek istiyorum şimdilik biraz araştırdım randevu falan almak gerekiyormuş galiba bizim buralarda yok kartal taraflarında var önemli değil gerçi giderim. zor oluyor mu randevu falan alması?masalberra niye bu kadar takıyorsunuz milan da sende
hayırlısıyla gelsinler de gerisi teferruat
ha senin kv gelecek diye ayrıca bi stresin var
o konuda haklısın ama bu kadar karamsar olma
ben martın 10 una kadar bekleyecem
41 haftayı da bitirecem yani dr öyle dedi
ama tansiyonum daha da yükselmeye devam ederse acil sezeryana alınacam dün yazmıştım
o kadar sezeryandan korkmama rağmen yine de hayırlısı diyorum
yeterki sağlıcakla gelsin paşam
keyfi ne zaman isterse artık
evet duygu sosyal hizmetler de çalışıyorum
Selam millett.....
anca gelebildim hastaneden herşeyimiz normal görünüyor şuan zillimin saçlarınıda gördük bugün kirpim benim :)
suyum falan gayet normalmiş yanlız kordonu boynuna dolanmış sıpamın okadar tepinmeye geçirdi boynuna kordonu zilli.
burun kanamalarım oluyordu benm artık pıhtı şeklinde gelmeye başladı dedim doktora tahlil yazdı yine bir dünya.
pazartesi aç karna gidip yaptırıcam tahlilleri hazırlıklı gel p.tesi sabah sezeryana alabilirim. artık içtiğin ilaçların bir faydası yok dedi.
yani p.tesi zillime kavuşabilirim çok büyük ihtimallede alacak o gün sezeryana zaten.
3kilo 210 grm olmuş biraz yukarıya çıkmış dedi eskisi gibi okadar aşağıda değil dedi.
haklısınız sanırım sacmaladım galıba dun gece kocamada dedım ne sacmalıon sen dedıbızımde 2 bebemız gıttı dedı nasıp deılmıs olmadı yengenınde dedı,,bırı sana bıse dedıyse wallah onun canını cok kotu yakarım dedı yok dedım walla kımse bıse demedı sadece ne bılım ben dedım oyle dusundum dusunme boyle seyler dedı kendıme uzulmek ıcın bahane buldum dıe accuk da fırca yedım
ya eslemım gelıom sonra da jet hızıyla kacıom cunku kocam 2 gun evde eger babasının yanına calısmaya gıtmesse bılgısayarı tek elıne alıo kurtlar vadısını seyredıo ılk bolumden ıtıbarren bıde heryerde polatla mematıyı goruomsımdık de suskunlar dıe bı dızı varmıs ona bakıo ,,,halıyle evdeyse 2 gun kacamak gelıom,,ama 3.gun tum gun ıste oldugu ıcın bende bura gelebılıom
sımdık kocamda evde kayınpederde ,,,kahvaltı etcekler ıkısıde calısmıcakmıs bugun ızınlılermıs ,,ama ben nıe ızınlı olamıom onlar ızınlıykenboyle zamanlarda kendımı bayramda calısan garsonlar gıbı hıssedıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?