Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ha şööyle..stresten bebeklernizde yapıştı içinize

Senin için hangi doğum hayırlısı olacaksa o olsun..

Benmde randevum perşembe..hadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsn..

canım ben yinede diyorum ki kilosu az bu kızın sen öyle diyince için rahatladı walla.
2 haftadır ölçemiyordu kilosunu bu hafta anca ölçüldü.

ay sen şimdi böyle yazdın yaa aklıma bugün doğumhanedeki kadın geldi.
bizim hastanenin nst odası doğumhanenin içinde ben nst yatıorum kadın içerde bağırıyo Allah'ım Allah'ım diye sonra hemşire geldi dedimki git içerdeki bayana söyle felak la nas ı okusun faydası war öyle Allah'ım diye bağırmasın beni korkuttu sancılarım arttı :)
walla tırstım o orda bagırdıkça.
doktorun odasına gittim muayeneye oraya bile sesi geliodu

Bakın kıslar burda hamilelikte alınacak kilo hesaplayıcısı var..

Hamilelikte Kilo Alımı Hamilelik Hesaplama Testleri Hürriyet Aile'de

Benm 18 kilo alma hakkım varmış

burdakiler hayali olarak yapılmış eslemcim
bende başta çok şartlandırdım kendimi
yok şu kiloyu geçmeyecem flan diye
iştahımda da bi değişiklik yok
ama 18 kiloyu geçtim ve almaya devam ediyorum
ha kilo yapacak ne yiyorum onu da bilmiyorum
oğlan alsın da ben veririm inşallah bi şekilde

hemm ben gariptir oğlanın doğmasını istemiorum galiba yaaaa
karnımda oynadıkça acayip hoşuma gidiyor
o sağlıklı olsun da ister karnımda ister kucağımda
canı nerde isterse orda

Günaydın canlarım;

Sumisali duy sesimi; akıntılarına anlam vermeye uğraşma, çok kafana takılırsa doktora git seni bilgilendirsin. Kendi kendine kurma. Beni bunalımlardan hep sen korudun, hakkını helal et, Rabbim hayırlısıyla bu sefer sağlıkla kucağına almanı nasip edecek. Kötü düşünüp moralini bozma. Öncekiler öle oldu diye buda olmak zorunda değil. Rabbim hayırlısını versin.

Ya Mübdi, birde Ya Musavvir çek bol bol.
Oran buran ağrıyorsa iş yapma canım.

Moral bozmak yasak

haklısınız sanırım sacmaladım galıba dun gece kocamada dedım ne sacmalıon sen dedıbızımde 2 bebemız gıttı dedı nasıp deılmıs olmadı yengenınde dedı,,bırı sana bıse dedıyse wallah onun canını cok kotu yakarım dedı yok dedım walla kımse bıse demedı sadece ne bılım ben dedım oyle dusundum dusunme boyle seyler dedı kendıme uzulmek ıcın bahane buldum dıe accuk da fırca yedım

ya eslemım gelıom sonra da jet hızıyla kacıom cunku kocam 2 gun evde eger babasının yanına calısmaya gıtmesse bılgısayarı tek elıne alıo kurtlar vadısını seyredıo ılk bolumden ıtıbarren bıde heryerde polatla mematıyı goruomsımdık de suskunlar dıe bı dızı varmıs ona bakıo ,,,halıyle evdeyse 2 gun kacamak gelıom,,ama 3.gun tum gun ıste oldugu ıcın bende bura gelebılıom
sımdık kocamda evde kayınpederde ,,,kahvaltı etcekler ıkısıde calısmıcakmıs bugun ızınlılermıs ,,ama ben nıe ızınlı olamıom onlar ızınlıyken boyle zamanlarda kendımı bayramda calısan garsonlar gıbı hıssedıom

gıtcem 2 hafta sonra doktora konusdum pazartesı ,,lekenme falan olursan mutlaka gel hemen dedı ,,walla accuk da olsa sana destek olduysam walla mutlu olurum :)))ne demek hakkını helal et helal olsun canım :)))yok artık dusunmuom dıger ıkı hamılelıgımı unuttum kendımı ılk kez gebe kalmıs gıbı hıssedıom,,mevlam tum arkadaslarımıza nasıp etsın tez vakıtte ınsallah:)))
evet dıkkat etmelıyım sanırım cok yormamalıyım artık kendımı hee bıde bu yuzdende kocamdan accuk fırca yedım
su aralar ben fırcayla karnımu doyuruyorum

hayirli sabahlar canlar
ayyy kizlar dertsiz basiniza dert aramayin hem yeni hamileler hemde dogurmak uzre olanlar keyfini cikarin ucunuzdeki mucizenin allah herseyin hayirlisini versin...
bende simdi geldim hastaneden tsh tahlili verdim carpintilarim artinca acaba ondanmidir diye ilacimi hic aksatmiyom ama bakalim..bu defa bikezde ladilar kanimi sukur 5-6 delik acmadilar almayi bilen olunca her turlu aliyio istecok uykum var her an sizabilirim...

hosgeldın canım gunaydın :))
hımm ınsallah bı problem cıkmaz ,,,ya bende kan aldırırken uc bucuk atıom aslında damarım gozukuo ama bazen bazı becerıksızler alamıo ,,benım bı anda basım donuo o zaman hatta evlenme zamanı kan verıoz ya kız alamadı ben bayıldıydım:))))))))))))))))) kı hıc bakmam koltuga oturup gozlerımı kapatırım baslarım dua okumaya:)))))))

ben gaddarim o konuda galiba elime verseler kendim bile alabilirim kani ama burdakiler beceriksiz turkiyede hic oyle alirken sorun cikarmadilar ama neyse bugunude atlattikodunda dedi gelmisken seker ve kolestrole baktirayim igneye bakamadi bile tirsti bide diyo okusam cerrah olmak isterdim diye daha hastadan once sen bayilirdin her defasinda dedim kiziyo

konuş eslemcim ben bıktım valla artık bunlara anlatmaktan bi geçsinde doğumunuz ondan sonra endişelenmeye başlayın en azından insanın hiç bişeyi yokken bir kaç saat içinde doğuruveriyor yaaaaaa 40 kere anlattım benimde öyle oldu diye ama dinleyen kiiiiiimmmmm

duygucugum ve eslemcigim haklısınız tabiki ne diyebilirm ki...
bu arada duygu senin de nst de sancın cıkmıyo muydu? dr oyle bi konustu ki 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegiz vs sanki hiç dogmayacakmıs gibi...

ya bu çocuk esirgeme kurumları ile ilgili bilgin varmı ? aslında ben ziyaret etmek istiyorum şimdilik biraz araştırdım randevu falan almak gerekiyormuş galiba bizim buralarda yok kartal taraflarında var önemli değil gerçi giderim. zor oluyor mu randevu falan alması?

hadi hayırlısı olsun sagocum . Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizim başımıza

kız bak adam kurtlar vadisini izlemeye başladıktan sonra hamile kaldın sende erkek olursa polat koyarsınız artık adını başka şeylerle oyalanmaya çalış canım. kitap falan oku yada elde yapabileceğin bişeyler şu an gergin bi dönemdesin nolcak durcakmı durmıcakmı. her şeyyin hep en kötüsünü düşünürsün merak etme bende yaşadım öyle şeyleri bi yere sığamazdım hepkorkuyla geçirdim 3 ay ı güzel şeyler düşün hayırlısını versin Rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…