Kızlar burda eğlencelii bir yazı var. Eslem sen çok başında olduğun için bilinçlenmek için, merys sende gerçekten bunlar oldumu, yorumlarını bekliyorum
Hamilelik hakkında doktorunuzun size söylemedikleri… | Blogcu Anne
Kızlar burda eğlencelii bir yazı var. Eslem sen çok başında olduğun için bilinçlenmek için, merys sende gerçekten bunlar oldumu, yorumlarını bekliyorum
Hamilelik hakkında doktorunuzun size söylemedikleri | Blogcu Anne
katılıyorum canım heleki şu kilo muhabbeti yok muuuuuuuu
niyeyse herkes kendini senle kıyaslamak zorundaymış gibi davranıyor
benim bu listeye ekleyeceğim bi de şu var
kadının iki kızı varsa
benimki oğlan diye kesiiiinnnnnnn çok gazlı olur,hayatı sana zehir eder
heeee bi de erkekler daha yaramaz olur senin hayatın bitti çocuğun peşinde koşmaktan
vs vs olumsuz tüm yorumlar sizi buluyor
halbuki bi çocuk bakalım gazlı mı yaramaz mı bi kendisi karar versin di mi
Bu ne kızım gebelikten soğutur bu adamı
Şu anda bana en çok uyan mideniz sabah akşam uyanıkken ve uykudayken sürekli bulanabilir kısmı..aynı ben uykuda bile midem bulanıyor yaw ..
katılıyorum canım heleki şu kilo muhabbeti yok muuuuuuuu
niyeyse herkes kendini senle kıyaslamak zorundaymış gibi davranıyor
benim bu listeye ekleyeceğim bi de şu var
kadının iki kızı varsa
benimki oğlan diye kesiiiinnnnnnn çok gazlı olur,hayatı sana zehir eder
heeee bi de erkekler daha yaramaz olur senin hayatın bitti çocuğun peşinde koşmaktan
vs vs olumsuz tüm yorumlar sizi buluyor
halbuki bi çocuk bakalım gazlı mı yaramaz mı bi kendisi karar versin di mi
sarılığıda iyiye gidiyor bitanem şükür ler olsunn bende yorgun ve bitkinimmm banyo yaptım şimdi bebeişi uyandırcaz emmesi yemesi lazımm aminn bitanemm hepimize ve tüm sevdiklerimize inşallahh aminnnnyoncamel nasılsın canım bebişin nasılallah sana ve bebişine sevdiklerinle güzel ömürler versin inşallah kusum
merhaba kızlar nasılsınız?:)
dr dan geldim nst den sıfır sancı cıktı yani sancılarım baslamamıs, dolayısıyla acılmaya da bakmadı...
23 subat a gelmez gozuyle baktı ve normal istediğim için 23 subattan sonra 15 gun daha bekleyecegimizi soyledi...
23 subata doguma değil muayeneye cagırdı...
moralim gercekten iyi sayılmaz, dogurana kadar gelmeyeceğim kendimi iyi hissetmiyorum..
dualarınızı eksik etmeyin, kk de cuma gunu gelio iyice streslendim uzun sure muhatap olacagız,, bizimki doguramıyo olmasa bari..
Allah a emanet olun.. duaya ihtiyacım var..i
ins dr un dediği cıkmaz ve dogururum saglıklıca...
sarılığıda iyiye gidiyor bitanem şükür ler olsunn bende yorgun ve bitkinimmm banyo yaptım şimdi bebeişi uyandırcaz emmesi yemesi lazımm aminn bitanemm hepimize ve tüm sevdiklerimize inşallahh aminnnn
kızlarrrrrrrrrrrrr yapmayın ne olur yapmayınnn bırakın bebeişler erken değilde geç gelsin bakın benimki erken geldi 2870 di ve anne karnında ne kadar kalırsa o kdar iyimiş unutmayınki erken doğumda bebeği geri içeri alamazsınn ama geç doğum olursa zaten riske girmeden günü geçerde yeşil akıntı gelirse oda riskli ama doktorlar alıyolar günü geçmedenn ne olur kızlar sağıkla gelsinlerde boşverin gerisini
kızlar geldım ama gecmısı okuyasım var
belım kopuyor bugun agrıdan..
kaynanam hastaneye yatmıstı,kocamla aksam ona gıtcektık..
ama pkk lılar samsuna gelmıs..ortalık karısmıs..herkes dıyor dısarı cıkmayın sakın..
kaynanamın hastanesıde tam olayların oldugu ıstıkamette..gıdemıcez sanırım
Sanırım sende çok üzüldüm bu durumaBuarada belinin ağrısı bi işaretmi yoksa doğuma giden? Buarada geçmişi okuyasan yazdığım ultrason hesabıyla ilgili yazıyı da okursun inşallah da sizlerde bi sıkıntı olmadığını idrak edersin
Benim mesaim bitti, haydin size öpücükler
slm kızlar,,
ya benım akıntım gıttıkce artıo be( bıde beyaz degıs sankı sarımtrak mı yesılımtrak gıbı ,,
adet olma hıssı az da olsa mevcut,,ama belım cok agrımaya basladı accuk ıs edıom kasıgıma sancı gırıo sankı yumurtlıcakmısım gıbı,,,
ama onun dısında ıyım cok sukur bebem saglıkla olsunda razıyım ben sancı cekmeye,,doktora 2 hafta sonra gıtcem konusduk,,
bugun kotu bıse oldu dedıydım ya yengem hamıle dıe,,bu mart gıbı bırakcam korunmayı dıodu sımdık dusunmuyom falan dıodu hep bıze,
bugun aradı bebek ölmüş karnında doktor cumaya kadar dusmezse kurtaj olcan demıs,,cokk uzuldum ,,sımdık bılmıolar ya benım hamıle oldugumu
dıorum hanı ben onun hamıle oldugu ogrenınce mevlam dedım benım zamanım hıc gelmıcek dıe ,,acaba hanı ben uzuldum ya bılmıodum hamıle oldugumu
acaba benden sebep bebegını kaybetmemısdır dıme hanı dusunmez dıme hanı benım bebem yok ya hanı nazar falan ettım sanmaz dıme
yanı sonucda ıstedım bende bebem olsun dıe ama wallah nazar etmedım,,ne bılım boyle bı moralım bozuldu ,,,
gecmısı tamamen okudum da..
masalberranın yazdıgı seyı gördum..
ona verılen cevaplar masallah benıde kapsıyor
ben sezeryan olmak ıstemıyorum demıyorum artık..
hayırlısı neyse o olsun ama fazla bekletmesın dıyorum sadece..
hersey persembe doktorun ne dıyecegıne baglı..
ısterse o dakka sezeryana yatarım no problem..
zaten umudum kalmadı artık normal doguracagıma malesef..
hala mıdemde duruyo kendıleri..
kaynanam bıle sankı bu formu okuyomus gıbı bana manda yogurdu yıyıp yemedıgımı soruyor
slm kızlar,,
ya benım akıntım gıttıkce artıo be( bıde beyaz degıs sankı sarımtrak mı yesılımtrak gıbı ,,
adet olma hıssı az da olsa mevcut,,ama belım cok agrımaya basladı accuk ıs edıom kasıgıma sancı gırıo sankı yumurtlıcakmısım gıbı,,,
ama onun dısında ıyım cok sukur bebem saglıkla olsunda razıyım ben sancı cekmeye,,doktora 2 hafta sonra gıtcem konusduk,,
bugun kotu bıse oldu dedıydım ya yengem hamıle dıe,,bu mart gıbı bırakcam korunmayı dıodu sımdık dusunmuyom falan dıodu hep bıze,
bugun aradı bebek ölmüş karnında doktor cumaya kadar dusmezse kurtaj olcan demıs,,cokk uzuldum ,,sımdık bılmıolar ya benım hamıle oldugumu
dıorum hanı ben onun hamıle oldugu ogrenınce mevlam dedım benım zamanım hıc gelmıcek dıe ,,acaba hanı ben uzuldum ya bılmıodum hamıle oldugumu
acaba benden sebep bebegını kaybetmemısdır dıme hanı dusunmez dıme hanı benım bebem yok ya hanı nazar falan ettım sanmaz dıme
yanı sonucda ıstedım bende bebem olsun dıe ama wallah nazar etmedım,,ne bılım boyle bı moralım bozuldu ,,,
içimde bı sıkıntı var..
slm kızlar,,
içimde bı sıkıntı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?