- 23 Ekim 2023
- 1.128
- 3.626
- 48
Onlar kim?2 sayfa olmuş, kıskançlıkla ilgili bir örnek göremedim. Geçenki Kübra ve Melike olayından sonra tek taraflı dinlememek lazım diyorum. Orada Kübracığım Melike'yi kötülemek amaçlı gösterdiği örnekte bile Melike haklıydı. O yüzden bilemiyorum.
Burada sizin bohça işlerinde ona da yapılmasına takıldığınızı okuyunca sizin de biraz eltiyi kıskanmış olabileceğinizi düşündüm.
Hiç takmayın, eltiymiş, kayınvalideymiş. Kayınvalideyle eltinin konuşması size nasıl ulaştı? Ben olsam herkese mesafemi koyarım, daha evlenmeden bu kadar olay içinde nasıl oluyorsunuz anlamıyorum. Ben eltilerimi ilk defa kına günü gördüm. Şimdi de yılda bir iki karşılaşırsak görüyorum. Mesafe candır. Hiç dedikodumuz yok. Size de tavsiye ederim.
Kız o Kübra neydi öyle ya deli etti gitti herkesi o gün2 sayfa olmuş, kıskançlıkla ilgili bir örnek göremedim. Geçenki Kübra ve Melike olayından sonra tek taraflı dinlememek lazım diyorum. Orada Kübracığım Melike'yi kötülemek amaçlı gösterdiği örnekte bile Melike haklıydı. O yüzden bilemiyorum.
Burada sizin bohça işlerinde ona da yapılmasına takıldığınızı okuyunca sizin de biraz eltiyi kıskanmış olabileceğinizi düşündüm.
Hiç takmayın, eltiymiş, kayınvalideymiş. Kayınvalideyle eltinin konuşması size nasıl ulaştı? Ben olsam herkese mesafemi koyarım, daha evlenmeden bu kadar olay içinde nasıl oluyorsunuz anlamıyorum. Ben eltilerimi ilk defa kına günü gördüm. Şimdi de yılda bir iki karşılaşırsak görüyorum. Mesafe candır. Hiç dedikodumuz yok. Size de tavsiye ederim.
Boşver Kübra yı tanımaOnlar kim?
Siz ısrarla detay vermeyince yapılacak yorumlarda kısıtlı olacak.inanılmaz önyargılı olduğunuzu düşünüyorum. birkaç cümle okuyup şöyle yapardın böyle yapardın gibi yorumlar hiç hoş değil. demek ki gerçekten cevap verememişim ki bu ben de bir rahatsızlık oluşturmuş ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini danışıyorum..
hayır hediye alınmasını ortalık karıştırmasına değil ben merkezi tavırları nedeniyle insanlara biraz da zorunda bıraktığına bağladım. çünkü her ortamda sadece kendisi konuşulsun istiyor, gündem ufacık bile değişse laf sokmalar başlıyor. dediğim gibi detay veremediğim için olumsuz geri dönüşler alıyorum bunun farkındayım. ancak gerçekten böyle bir şeyden rahatsız olmasam ya da bu tarz durumlara alışık olup karşılık verebilecek biri olsam böyle bir konu açma gereksinimi duymazdım.
Hoşlanmamış olması da yine karşıdan hiçbir geri bildirim gelmemesine rağmen olumsuz konuşmasını gerektirmez diye düşünüyoru
Siz ısrarla detay vermeyince yapılacak yorumlarda kısıtlı olacak.
Bazen normal konuşmaları bile farklı anlayabiliyor insanlar, söyleyen kişiye önyargilarindan dolayı. Bilemiyoruz o yüzden elti size laf mı sokuyor siz mi alınganlık yapıyorsunuz.
Siz o insanlara da dikkat edin çünkü laf taşıyorlar. Siz sadece elti üzerinde yoğunlasmisiniz ama kendi düşüncelerini elti dedi diye Size söyleyip söylemedikleri de bilemezsiniz.
yani biraz başım ağrımasın diye detay vermekten kaçındım ama sizin de bahsettiğiniz gibi evime aldığım eşyaların pahalı olmasından başlayarak eve o eşya oraya olmaz gibi söylemleriyle devam etmesi müdahil oluşu söz konusu.Bence tam olarak kendinizi açıklayamamış olabilirsiniz, ben galiba anladım durumu çünkü kızkardeşim de ilk nişanlandıpında benzer 1-2 olay yaşadı. İşte eltisi çalışmakta ne var ki sen bi de evde çocuk bak, yok işte bana eşim şöyle şöyle şeyler aldı evlenirken sana alınmadı mı hmmm falan diyordu, kardeşimin nişan takıları alındığı hafta kendine pırlanta aldırmış kocasına falan, bu şekilde şeyler varsa haklı olabilirsiniz. Sonra kardeşim mesafe koydu, şimdi sadece toplu ortamlarda nasılsın iyi misinden ibaret ilişkisi. Mesafe koy geç, niye başa çıkmaya çalışıyorsun ki
şimdi bu da yanlış anlaşılmasın korkar oldum:) gayet sektöre göre ortalama uygun mobilyalar aldıkyani biraz başım ağrımasın diye detay vermekten kaçındım ama sizin de bahsettiğiniz gibi evime aldığım eşyaların pahalı olmasından başlayarak eve o eşya oraya olmaz gibi söylemleriyle devam etmesi müdahil oluşu söz konusu.
benim veya bir başkasının sormamasına rağmen kendisine evlilik sürecinde takılan şeyleri tek tek anlatması var. aslında var da var buna benzer çok fazla şey. zaten sürekli laf sokması neden açıklayıcı olmadı çözemedim:)
evet çok açık olur diye detay veremedim maalesef ama yazıda da belirttiğim gibi hiç beklemediğim anlarda aklıma dahi gelmeyecek konularda laf sokuyor, imalarla yaklaşıyor. toplu ortamlarda benimle alakalı küçük düşürücü espirileri de söz konusu. ben de tam tersi bugüne kadar söylediği herhangi bir şeye cevap dahi vermedim. cevap vermemiş olmam daha da artmasına neden oldu. çevremdeki insanlardan kastım da yakın birkaç arkadaşım aslında, oturup uzun uzun kendisinden bahsetmiyorum elbette. sadece farklı bir bakış açısı kazanmak için belki de içini dökmek için yakınlarla paylaşımda bulunuyoruz hepimiz. iş dolayısıyla kıskanması benim yorumum değil. ama mantıklı gelmedi de değil. çünkü sahiden bugüne kadar tek bir olumsuz davranışım olmadı kendisine.
hayır mesela bana ait özel günler var. söz, nişan, bohça doğum günüm. bunlar ortak günler değil, buna rağmen hepsinde ona da yapıldı, bunu da pek doğru bulmadım. her zaman herkese yapılır, herkesin özel günü farklıdır diye düşünüyorum
Ben tanımak istiyorum kim bu Yiğidolar ?Boşver Kübra yı tanıma
Kocası var Nasrettin.Ben tanımak istiyorum kim bu Yiğidolar ?
Kocası var Nasrettin.
Melike nin de kocası kemal
Bunlar kargo yüzünden tartışıyor falan mesajlaşmalar. Anlatırken hatırladım içim daraldı konuyu bulursam atarım
Benim de çok iyi bir mesleğim var. Hem severek yaptığım, sosyalleşebildiğim hem de iyi kazandığım bir iş. Dolayısıyla bana yaptıklarını yakınımdaki birkaç insanla paylaşınca bu duruma yordular diyebilirim.
Siz o laf getirenlere dikkat edin asıl, sizden de eltiye laf götürüyorlar, belki de tuhaf davranışlarının sebebi de odur. Belki de ilk sizin lafınız gitmiştir, belli mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?