Nasıl başrol oynadı kız merak ettim. Ay ne yılanlar varmışValla benim eltim boşanmamin başrolünde ben saf saf ona karşı susup hiçbir şey yapmadiğım için bence dişinizi gösterin haddini bildirin ki çekinsin böyle sükut altındır diye takilirsaniz yapacaklarının şaşkınlığı ile küçük dilinizi yutarsiniz tabi burada nişanlınıza da iş düşüyor sizi koruyacak mi yoksa yengem bir tane saygıda kusur etme modunda mi olacak eğer öyleyse evlenmeden dön
Hiç öyle olmuyor ama çalışmayan eltiler çalışanlari kıskanıyor yani kötü olan bir yolunu buluyor,benim eltim watsapp durumumu görünce kocamı arardı doldurmak için AA bunu giymiş AA bunu paylaşmış ayıp günah diye diye kocamı bana dolduruyordu mesela,sanane dimi yani ama öyle değil her insan kendi işine bakmıyorİş, güç, kariyer sahibi insanların; eltim beni kıskanıyo rerorö tavırları bana çok tuhaf geliyor. Ne işiniz var eltilerinizle anlamıyorum ki. Ortak kese yok, ortak sofra yok. Nerede denk gelecek de laf sokacak sanki. Laf söylerse verir cevabını oturursun.
Paragraflarca yazmışsınız ama ben ortada kıskanan elti göremedim. Hezeyanlara kapılmış bir yeni gelin gördüm.
Normalde böyle konularda konu sahiplerini desteklerim, kıskanç insanlar var gerçekten falan derim ama belki detay vermediğinden, elti ne yapmış bilmediğimden gereksiz bir dolmuşsun gibi geldi.
Niye herkesle bu konuyu bu kadar çok konuştun ki? Herkes buna yordu, beni uyardılar, gözümü açtılar falan dikkatli ol gaza gelme.
Ben de aynı böyle düşündüm tek vurgu bu konuda ... Kendisine yapılanın ona da yapılmış olması . Bunu da konu sahibi kıskanmış. Etrafındakiler de magazin seviyor belli. Gaza gelip aile ilişkilerini bozmak çok yanlış. Zaten yılda 3-4 görecek görmeyecekParçaları kafanıza göre birleştirip çalışmadığı için beni kıskanıyor diye çıkarım yapmışsınız. Belki başka sebepten hoslanmamistir sizden varsa böyle bir sey.
Bazı çalışan kadınların kendi kendilerine havaya girdiklerini düşünüyorum elti,görümce eş ailesinde biri çalışmıyorsa, tüm sorunları buraya bağlıyorlar değişik bir şekilde.
Size yapılanların ona da yapılmasını kıskanmışsiniz gibi duruyor buradan daha çok.
Yengesinin lafıyla dolduruşa gelen koca sütten çıkmış ak kaşık tabiHiç öyle olmuyor ama çalışmayan eltiler çalışanlari kıskanıyor yani kötü olan bir yolunu buluyor,benim eltim watsapp durumumu görünce kocamı arardı doldurmak için AA bunu giymiş AA bunu paylaşmış ayıp günah diye diye kocamı bana dolduruyordu mesela,sanane dimi yani ama öyle değil her insan kendi işine bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?