- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 29
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahSoLeiL12 NİYETİNE okuduğumuz Esma (YA MUCİB) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
SoLeiL12 duası
Ya Rabbim! Rahime kuluna, eşine, 3 kızına dünya ve ahiret saadeti bahşet. Razı olduğun ameller, sağlıklı ömürler nasip et. Bilerek bilmeyerek işlemiş oldukları günahlarını affet. Kendisine hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü salih bir erkek evlat nasip eyle. Duasına amin diyen arkadaşlarına salih ve salihalardan evlatlar nasip et, gönüllerindeki dualarını kabul et. Amin el-Fatiha
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam 21.00
Tabi ki canım , teşekkür ederimCanım bana dua Esmani atabilirmisin
son kişigoah NİYETİNE okuduğumuz Esma (YA VARİS)kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
goah duası Allah (c.c)'un izniyle hayırlı evlat sahibi olmayi nasip et Allahım ..Evim de huzur ,neşe bolluk ve bereket nasip et Allahım ..Şifasi benden başlayıp bu dua zincirine katılan ,her zerrenin sifasina yayılsın inşallah
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bugün son arkadaşımız için okuyoruz kızlar Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Amin canim,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
son kişigoah NİYETİNE okuduğumuz Esma (YA VARİS)kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
goah duası Allah (c.c)'un izniyle hayırlı evlat sahibi olmayi nasip et Allahım ..Evim de huzur ,neşe bolluk ve bereket nasip et Allahım ..Şifasi benden başlayıp bu dua zincirine katılan ,her zerrenin sifasina yayılsın inşallah
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bugün son arkadaşımız için okuyoruz kızlar Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Sağol canım sizlerinde diline sağlık rabbim kabul etsin inşallah niyetleri
Amin inşallah canım ,hep beraber yine güzel dualarda buluşalımNe demek canım inşallah daha güzel bi dua gurubunda beraber oluruz yine
Arayı uzatmayalım benim bu ara dualarınıza ihtiyacım var biliyorsun yeni grubumuz hemen olsun dualara devam edelim istiyorumSağol canım benim sizlerinde diline sağlık hep birlikte okuduk dualandik ne güzel bende faydalanıyorum sizler sayesinde
TM balım ben bi araştırayım bakalım akşam bi gurup kurayim yineArayı uzatmayalım benim bu ara dualarınıza ihtiyacım var biliyorsun yeni grubumuz hemen olsun dualara devam edelim istiyorum