Teşekkür ederimBoncobo niyetine okudum
Listenin sonuna geldik canım tekrar başlarsak ekliyeyimBende katılabilirmiyim günlük sadece bi esma okuyacağız öylemi
Allah razı olsun
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahR rana20 NİYETİNE okuduğumuz Esma ( YA MUCİB ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
R rana20 Duası
Duam :"Bismillahirrahmanirrahim,
Ya Allah, Ya Rahmân, Ya Rahim, Ya Afüvv, Ya Mucib, Ya Latif, Ya Vedüd, Ya Cami...
Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlık ve huzuru eksik etme. Kızlarını hayırlı insanlarla karşılaştır, akibetlerini hayr eyle, gönüllerinden geçirdikleri mesleği ömürlerine nasip et haklarında hayırlaştır, kolaylaştır, güzelleştir. Rabia kuluna hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip eyle. Duası kabul olan kullarından eyle.Amin "
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam 21.00
TM balım diline sağlıkmavikelebek34
Boncobo
Arkadaşlar için esmalarını okudum. Rabbim gönüllerinde duaları tez vakitte kabul etsin
M Morlale8 canım evimde değilim ama mutlaka okuyorum sadece bildirmeyi geciktiriyorum haberin olsun
SoLeiL12 NİYETİNE okuduğumuz Esma (YA MUCİB) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
SoLeiL12 duası
Ya Rabbim! Rahime kuluna, eşine, 3 kızına dünya ve ahiret saadeti bahşet. Razı olduğun ameller, sağlıklı ömürler nasip et. Bilerek bilmeyerek işlemiş oldukları günahlarını affet. Kendisine hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü salih bir erkek evlat nasip eyle. Duasına amin diyen arkadaşlarına salih ve salihalardan evlatlar nasip et, gönüllerindeki dualarını kabul et. Amin el-Fatiha
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam 21.00
Teşekkür ederimmavikelebek34
Boncobo
Arkadaşlar için esmalarını okudum. Rabbim gönüllerinde duaları tez vakitte kabul etsin
M Morlale8 canım evimde değilim ama mutlaka okuyorum sadece bildirmeyi geciktiriyorum haberin olsun
Inşallah ekleyiver benide maşallah kardeşlerim ne güzel bi grup kurmuşsunuz Allah vesile olandan razı olsun hep hayır yolunda Allah için buluşalım inşallahListenin sonuna geldik canım tekrar başlarsak ekliyeyim