Okudum. Rabbim kabul etsin inşallah M Morlale8mavikelebek34 NİYETİNE okuduğumuz Esma ( YA MUCİB )kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
mavikelebek34 duası
Allah'ım en büyük bağışlayıcı ve affedici sensin. Gönlümüzden, aklımızdan, kalbimizden geçenleri en iyi sen bilirsin. Aklımın, kalbimin, gönlümün istediği gibi senin yolunda bir ömür boyu imanlı, huzurlu, mutlu olabileceğim bir eş, evlilik nasip et. Bu duam için bana destek olan kardeşlerimin de kalplerinden geçen duaları kabul eyle. Ailemi başımdan eksik etme sağlık ve sıhhat ver, Ülkemizi tez vakitte feraha erdir Allah'ım.
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam 21.00
Boncobo niyetine okuduğumuz Esma (YA HALIK) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
Boncobo duası
Ya Halik, Ya Bari,Ya Müsavvir Celle Celalühü. Ey Yüceler yücesi Rabbim Hz. Adem'i topraktan yarattığın gibi, Hz. Zekeriyya'ya yaşlı olduğu halde Hz. Yahya'yı ve Hz. Meryem'e babası olmadığı halde Hz. İsa'yı mucize olarak gönderdiğin gibi, evlat sahibi olmak herkese (hFeyza ve eşine de) sağlıklı hayırlı evlatlar ver. Çözülemeyen işlerini kolaylaştır, rızıklarını genişlet. Sana hiçbir zorluk yoktur "Ol" de Allah'ım. (Amin)
Duaların kabulu için, Allah rızası için el-Fatiha ve salavat
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahmavikelebek34 NİYETİNE okuduğumuz Esma ( YA MUCİB )kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
mavikelebek34 duası
Allah'ım en büyük bağışlayıcı ve affedici sensin. Gönlümüzden, aklımızdan, kalbimizden geçenleri en iyi sen bilirsin. Aklımın, kalbimin, gönlümün istediği gibi senin yolunda bir ömür boyu imanlı, huzurlu, mutlu olabileceğim bir eş, evlilik nasip et. Bu duam için bana destek olan kardeşlerimin de kalplerinden geçen duaları kabul eyle. Ailemi başımdan eksik etme sağlık ve sıhhat ver, Ülkemizi tez vakitte feraha erdir Allah'ım.
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Boncobo niyetine okudum. Rabbim kabul eylesin, hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip eylesin insallah.
Allah sizden razı olsun ağzınıza sağlık
Okudum. Rabbim kabul etsin inşallah M Morlale8Boncobo niyetine okuduğumuz Esma (YA HALIK) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
Boncobo duası
Ya Halik, Ya Bari,Ya Müsavvir Celle Celalühü. Ey Yüceler yücesi Rabbim Hz. Adem'i topraktan yarattığın gibi, Hz. Zekeriyya'ya yaşlı olduğu halde Hz. Yahya'yı ve Hz. Meryem'e babası olmadığı halde Hz. İsa'yı mucize olarak gönderdiğin gibi, evlat sahibi olmak herkese (hFeyza ve eşine de) sağlıklı hayırlı evlatlar ver. Çözülemeyen işlerini kolaylaştır, rızıklarını genişlet. Sana hiçbir zorluk yoktur "Ol" de Allah'ım. (Amin)
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Amin arkadaşım çok teşekkür ederim
R rana20 niyetine okudum canim. Allah kabul etsin.R rana20 NİYETİNE okuduğumuz Esma ( YA MUCİB ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
R rana20 Duası
Duam :"Bismillahirrahmanirrahim,
Ya Allah, Ya Rahmân, Ya Rahim, Ya Afüvv, Ya Mucib, Ya Latif, Ya Vedüd, Ya Cami...
Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlık ve huzuru eksik etme. Kızlarını hayırlı insanlarla karşılaştır, akibetlerini hayr eyle, gönüllerinden geçirdikleri mesleği ömürlerine nasip et haklarında hayırlaştır, kolaylaştır, güzelleştir. Rabia kuluna hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip eyle. Duası kabul olan kullarından eyle.Amin "
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahBoncobo niyetine okuduğumuz Esma (YA HALIK) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
Boncobo duası
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
R rana20 okudum tatlım Allah dualarını kabul etsin.R rana20 NİYETİNE okuduğumuz Esma ( YA MUCİB ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000
R rana20 Duası
Duam :"Bismillahirrahmanirrahim,
Ya Allah, Ya Rahmân, Ya Rahim, Ya Afüvv, Ya Mucib, Ya Latif, Ya Vedüd, Ya Cami...
Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlık ve huzuru eksik etme. Kızlarını hayırlı insanlarla karşılaştır, akibetlerini hayr eyle, gönüllerinden geçirdikleri mesleği ömürlerine nasip et haklarında hayırlaştır, kolaylaştır, güzelleştir. Rabia kuluna hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip eyle. Duası kabul olan kullarından eyle.Amin "
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah