Kişiye özel Esma gurubu 🤗

Okudum. Rabbim kabul etsin inşallah M Morlale8

Boncobo niyetine okuduğumuz Esma (YA HALIK) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000

Boncobo duası
Ya Halik, Ya Bari,Ya Müsavvir Celle Celalühü. Ey Yüceler yücesi Rabbim Hz. Adem'i topraktan yarattığın gibi, Hz. Zekeriyya'ya yaşlı olduğu halde Hz. Yahya'yı ve Hz. Meryem'e babası olmadığı halde Hz. İsa'yı mucize olarak gönderdiğin gibi, evlat sahibi olmak herkese (hFeyza ve eşine de) sağlıklı hayırlı evlatlar ver. Çözülemeyen işlerini kolaylaştır, rızıklarını genişlet. Sana hiçbir zorluk yoktur "Ol" de Allah'ım. (Amin)

Duaların kabulu için, Allah rızası için el-Fatiha ve salavat

tatlicincap

Nefes0858

M Morlale8

Pembeyuvam

burcusami

Purpplee

coconatt

mavikelebek34

Boncobo

R rana20

SoLeiL12

goah

Bildirim saati her akşam 21.00

Boncobo niyetine okudum. Rabbim kabul eylesin, hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip eylesin insallah.

Okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Okudum. Rabbim kabul etsin inşallah M Morlale8

R rana20 NİYETİNE okuduğumuz Esma ( YA MUCİB ) kişi başı 500 toplam bi kişiye okunan Esma 6000

R rana20 Duası
Duam :"Bismillahirrahmanirrahim,
Ya Allah, Ya Rahmân, Ya Rahim, Ya Afüvv, Ya Mucib, Ya Latif, Ya Vedüd, Ya Cami...
Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlık ve huzuru eksik etme. Kızlarını hayırlı insanlarla karşılaştır, akibetlerini hayr eyle, gönüllerinden geçirdikleri mesleği ömürlerine nasip et haklarında hayırlaştır, kolaylaştır, güzelleştir. Rabia kuluna hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip eyle. Duası kabul olan kullarından eyle.Amin "

tatlicincap

Nefes0858

M Morlale8

Pembeyuvam

burcusami

Purpplee

coconatt

mavikelebek34

Boncobo

R rana20

SoLeiL12

goah

Bildirim saati her akşam 21.00

R rana20 niyetine okudum canim. Allah kabul etsin.

Okudum Rabbim kabul etsin inşallah

R rana20 okudum tatlım Allah dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…