- Konu Sahibi çikolataprenses
-
Sihirli formülümüz Metabolik Denge Sıvısı: Hamileler, kilo vermek isteyenler rahatlıkla günde 3 fincan yemek sonrasında tüketebilir. Tarif şöyle: 1 orta boy elma, 1 orta boy limon dört eşit parçaya kabukları ile bölünür ve 1 kaba eklenir. Üzerine 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 tatlı kaşığı tane karabiber ve 1 dal/rulo kuru tarçın eklenir. Üzerine 3 litre su ile kaynatılıp karışım süzülür. En fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir. Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü, reflü olanlar kullanmaması öneririm.
15 kilo fazlan vardı 2 3kilon kaldı bu 12 13 kiloyu bu suyla verdi acele cvp beklom bende başlıycam ve toz karabiber olumu düdüklüde kaç dk haşladın
kıızlar çok önemli bişey daha söyleyeceğim biliyorum çok konuştum ama napim önemli olduğunu düşünüyorum ve sizinde zayıflamanızı istiyorum bunu kafasına koyan herkes yapabilir çünkü bunu anladım ben yememden kıstıysam herkes yapabilir demektir adın oburdu benimkaydirigubbakcemile3 şimdi değiştim tabi ama hala diyorlar obur diye. neyse söyleyeceğim şu koşu bandı yada spor aleti kullananlar spor yaptıklarında kaç kalori yaktıklarını görebilenler yani çok iyi bilirlerki bi 200 kalori hiçde kolay verilmiyor. mesela ben koşu bandında 45 dk yürüyorum 200 kalori verebilmek için ve bu vazgeçemediğiniz çikolataların paketlerinin arkasını bi okuyun kalori değerlerini görün kaç kaloriler yani demek istediğim bu tarz şeyleri yemeye devam ettiğiniz sürece kilo vermeniz zorlaşacak yedikerimizi sadece hayatta kalmak için yiyelim zevk için değil. çok zor dimi bu söylediğim bende sizin gibi düşünüyordum ama fikrim değişti sizde inanın başaracabilirsiniz yeterki isteyin. ben başaracağıma hakkaten inanıyorum artık ve bu kalan 7 kg en fazla taş çatlasın mart sonunda olmayacak burayada yazacağım.
bu arada çikolataprenses senin fotoğrafların varmı sitede kardeşim çoook merak etti de :)
(bende de tabi )
canım sadece bununla vermedın değilmi kiloları?bende pcos var kılo veremıyorum kolay kolay.emzıren annelere sakıncası varmı bunuda öğrenebilirmiyim:
bu arada çikolataprenses senin fotoğrafların varmı sitede kardeşim çoook merak etti de :)
(bende de tabi )
kiloları vermeden önceki halinde varrr mııııııııı......
çok şey istemiyorsam varsa koyar mısın a.s.
selam kizlar walla bastan asgi okudum benimde 15 kilo vermem lahzim asslinda cok vermem lazimda simdilik 15 bende yarin yapicam bunu ama benim bir sorum illa dudukludemi kaynatmak gerekiyo benim yokta bide korkuyorum ben dudukluden ya bana bir fikir verirsenin sevinirim tskler simdiden
evet canım sana katılıyorum. tatlıyı çok seven bir insanım özellikle çikolatayı bi gün yemessem krize girerdim.doğuma 80 kiloyla gittim 70 kiloyla çıktım. sonra çikolata ve daha diğer tatlılardan sü olsun diye bol bol yedim. yaşpastalar börkler çörekler bide misafrler gelince allaaaaaaah sorma gitsin.76 oldum bi ayda. bildiğimiz bi kavonoz çikolatayı 2 günde bitiren biriydim. yürüyüş bandında yürürken yarım saatte 100 kalöri yaktığımı gördüm. birde çikolata kavonozunun üstündeki kalöri cetvelini okudum resmen ters döndüm. benim bi kaşık yediğim çikolatayı aslında ben yarım saat yürüsem karşılamıyodu sonra yavaş yavaş azalttım. sen,nde dediğin gibi gözümü doyurdum ilk önce kaşıkla değilde küçük bi dilim ekmeğe sürerek yedim. bi kaç gün sonra kavonoz önümde dursa bile umrumda deildi. herşey kafada bitiyomuş aslında. şimdi çok huzurluyum. inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz. eski kıyafetlere sığmak çok güzelmiş...
3 kg verdim dedim ya, spor yaparak verdiğim için incelmem baya oldu görenler hep '' aaa nasıl zayıfladın 5-6 kg verdin herhalde eski haline dönmüşsün ne güzel '' diyorlar. tabi ben mutluluktan leylaa söyleyenleri böyle öpesim geliyor Şeniz ama öyle diyorlar diye durmak yokkk eskisinden daha güzel oolcak vücudum daha güzel hatlarım olacak şöyle 1 ay kadar sonra devam kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?