- Konu Sahibi çikolataprenses
-
sanırım vücudum dinlenme moduna geçti. bi kaç hafta ara vericem sonra tekrar devam edicem ama bu arada boş durmuyorum tabi. sabah aç karna ve akşam yatmadan önce ılık bi bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyoruum bakalım faydası olcakmı
slm canım bu kayınvalidenin çayını ne kadar zamanda kullanıyorusn birde kaç kilo verdin cvp verirsen çok sevinirim şimdiden teşekürlermirmirmirmir:1hug:a.s.
Bende dün itibariyle basladim bu karisima fakat bir kac sorum olacak..Sicak mi yoksa soguk mu icilmesi gerekiyo.ben soguk halini begenmedim..isitip isitip iciyorum.....
bir de icin de kalan lari yani elma limon filan ne zaman cikartmali,,, yada cikartmamali mi????
canım ben soğuk seviyodum. sen nasıl seviyosan öyle iç.ben soğuduktan sonra süzüyodum posasını atıyodum.
ben mecburen dolaba koydum dışarda durdumu tadı baya ekşimsi oluyor iğrenç:bbo:yani birde bağırsakları mükemmel çalıştırıyo ben onun için içiyorum o beni rahatlatıyo ee kiloda versem fena olmaz yani delikafaduldenteşekkür ederim :)
yalnız ben oturma odasına bıraktım annemler için oda sıcaklığında yani bişe olur mu ki???
Tamam canim cok tesekkürler.Nerdeyse baslayali 3 gün oldu ama farki hissetmeye basladim,umarim abartmiyorumdur,istahimda baya bir azalma oldu.Artik yemek icin yasamayip,yasamak icin yiyorum.$u 9 kiloyu vereyim üzerime her kiyafet giyisimde sana dua edicem...$imdiden basladim bilem dua etmeye...Allah senden razi olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?