• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

BEN GECEN SENE BIR ARKADASTAN DUYMUSTUM BUNU.VERDIKLERINI HATIRLIYORUM AMA BEN HAMILEYDIM. SIMDI BENDE DENEYECEGİM.İDRARLA YAĞ GITTİĞİNİ SÖYLEMISLERDI.:kahve:

aynen bende walla gören hiç 6 ay önce doğum yapmış gibi deilsin diyolar. bide karşı komşum var çok inceler gözü bizde yani. o bile dayanamadı gelin kaynana inceldiniz gittiiniz walla banada sölemiyosunuz dedi bende yürüyorum sadece dedim. önceden bana tombiş dediği için sinir oldum sırrımı söylemiyorumhihoyyyt. sonra kocamda çok derdi doğumdan sonra. çok yiyosun bak kilo alıyosun falan diye şimdi o bile çok şaşırıyo ben ona diyorum çok yiyosun kilo alıyosun diye ooooooooooooooooohhhh walla canıma minnet. 3 ay önceki kıyafetlerimi giyemiyorum üstümden kaçacak gibi duruyolar :)))) yürüyüş falanda yapınca sıkılaştım. güvenim yerine geldi walla. o diyetisyenden allah razı olsun. dinlenme zamanım bitiyo haftaya karışımıma devam edicem inş. işede başlıyorum. şişeye katar götürürüm walla hiç acımamsırnaşık şey

çikolataprenses canımya kaç kilo verdin toplam bu formülle:1rolleyes:

ya kıslar hepimizin derdi kilolar çikolataprensi valla seni tebrik ediyorum .Bende yeni dogum yaptım 2 ay oldu bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum bende yarın başlıycam bu tarife umarım işe yarar.Yalnız sende çok çabuk gitmiş emzirmeninde etkisi varmı acaba????Bu arada kilo verenler haber versinler motive olalım bizde:delphin:

ya kıslar hepimizin derdi kilolar çikolataprensi valla seni tebrik ediyorum .Bende yeni dogum yaptım 2 ay oldu bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum bende yarın başlıycam bu tarife umarım işe yarar.Yalnız sende çok çabuk gitmiş emzirmeninde etkisi varmı acaba????Bu arada kilo verenler haber versinler motive olalım bizde:delphin:

canım hiç bilmiyorum ama benim sütüm fazla olmadığı için mama veriyorum çoğunlukla yani emzirmenin etkisi olacağını düşünmüyorum. ama dedilerki 6.aydan sonra emzirme zayıflatırmış. faka benim sütüm yok ve doğduğundan beri mamayla besliyoruz beni sadece gece emiyo canım. benim kilolarımın hızlı gitmesinin sebebi metabolizma ile ilgili sanırım. birde çok hırs yaptım inanamassın. bu sudan içiyorum + çok hızlı bi şkilde yürüyodum yürürken göbeğim ve bacaklarıma poşet sarıyodum çok fazla ter atmamı sağlıyodu. yağlı ve tatlı yiyeceklerden çok az tükettim ama düzenli beslendim meyva yedim canım tatlı çektiğinde. ve çarşamba işe başlıyorum. arkadaşların yüzünü şimdiden merak ediyorum doğrusu :teytey:

bu tarifi alıcam bende yapıcam ben acayip kiloluyum :((( bide evlenme arifesinde olan biriyim hiç hoş karşılanmıyo bu durumum..sağlık açısındanda çok zor oluyor insan için...biraz beğenilmek güzel görünmek benimde hakkım ...:((((((((

SLM KIZLAR

bende dün başladım içmeye artı olarak ana öğünleri az yiyorum 2 de ara öğün yapıyorum meyve yiyorum, günlük 90-120 dk arası yürüyorum bakalım 1 ay sonra durum ne olacak bi 4 kg versem dünyalar benim olur eski kıyafetlerimin hepsini giyerim bakalım. burdan haberleşiriz sizinde güzel haberleriniz sevindiriyor azimlendiriyor beni

Arkadaşlar merhaba, bu karışım kafama çok yattı bende yapıcam inş. Aslında bebek düşünüyorum ben ama gebelerinde içebileceğini okumuştum yine burada, daha dogrusu doktorun sitesinden alıntı yapmıştı bir arkadaş, bir sakıncası olabilir mi bilmiyorum ama kullanılan malzemeler zararsız gibi.

bende 3 gündür başladım yapmaya 2.sini kaynattım dün gece 1.5 kilo verdim.tuvaletten çıkamadım.devam edicem bırakmayı düşünmüyorum.bunun yanında yediklerime dikkat edyorum ama öle çok çok fazla diil.ve hergün 45 dk spor yapıyorum

Ben de bugün kaynattım hepsini kokusunu pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim, bu tür baharatmış, karanfilmiş hiç hoşuma gitmez.yarın tadına bakacağım, artık olmazsa burnumu kapatıp içerim :)

slm düdüklüde kaynatmak şart değil normal tencerede kaynat ama elmalar iyiceee yumuşayıncaya kadar kaynasın örneğin 15 dk kaynat bi bak elmaların sertliğine sonra suyunu süz posasını at afiyetle iç. buzdolabında sakla isteğe göre soğuk yada sıcak içilebilir 3 gün den fazla dolapta kalmasın. yediklerine birazcık dikkat az da yürü değil 15 yeterki gönülden istesin bi insan 35 kg verir. umarım dilediğin kg ya inersin şimdiden kolay gelsin.a.s.a.s.

cnm cok tsk ederim cevapladigin icin bir diyet buldum onu uygulicam arkadaslarim bu diyetle haftada 2 kilo verdi bende baslicam yarin insallah soyledigin gibi istedigim kiloma ulasirim ( hepimiz insallah ):lepi:

Back