Kişisel yağ eritme karışımı

kaynadıktnsonra süzüyorum evet. yok tekrar tekrar ısıtmıyorum zaten soğukken içimi daha rahat oluyo :) yemeklerden öncede sonrada içiyorum hemde aradada içiyorum.
1,5 aydan fzla oldu galiba 75tim 64e kadar indim ama ben birde düzenli spor yaptım.(ayrıca yürürken bacaklarıma ve göbek bölgeme ince poşetlerden geçirdim daha çok ter atıyorum ve daha çok yağ gidiyo) ve tatlıyı çok seven bir insan olarak (özellikle çikolatayı) diğer tatlıları azaltsamda çikolatamı yinede yedim sositososito

Son düzenleme:
Cikolataprenses sanirim senin yaptigin daha cok yag yakiyo cünkü elma sayisi daha fazla
ben gecen yil yapmistim bu karisimi
1elma
1limon
kabuk tarcin
tane karabiber
karanfil

ama sadece kilomu koruyabildim, almadim yani normal yemege devam etsemde spor yapmasamda, ayni kilomda kaldim

yani elma sayisi artinca malum birde yesil elma olunca demek daha fazla yag yakiyoCADIARZU

cok tesekkürler canim, bur arada Konyaya yine gidersen benim icinde bi nefes cek icine, cok özledim oralari ben:çok üzgünüm::çok üzgünüm: :1hug:

bir kaç haftaya kadar giderim sanırım işe başlamadan konyanın tadını çıkarmak lazım. bol bol çekerim içime merak etme :)

evet canım kayınvalidem belindn rahatsızdı. doktor kilodan demiş. oda diyetisyene gitti. diyetisyende bu karışımı önermiş. bende deniyorum onun sayesinde :)

bunun tadi cok guzelmis ya.super.ilk defa diyetle ilgili birsey bu kadar lezzetli oldugunu gordum.ben bunu hergun zevkle içerim.
cikolata prenses bu kaynattigimiz elmelari yiyomuyuz?yoksa atiliyo mu?

bunun tadi cok guzelmis ya.super.ilk defa diyetle ilgili birsey bu kadar lezzetli oldugunu gordum.ben bunu hergun zevkle içerim.
cikolata prenses bu kaynattigimiz elmelari yiyomuyuz?yoksa atiliyo mu?

afiyet olsun. zevkle içilince kilo vermeside kolay oluyo
benim 2 kilo fzlam kaldı. elmaları yemedim canım süzüp attım kalan posayı

cokacimcoookçok heveslendim şimdi ben 3 haftadır lahana suyu içiyorum galiba 2 kilo falan verdim pek bilmiyorum(tartım bozukta)lahanam bitince birde buna başlayayım bakalım inşallah kilo verdirir.başayınca yine yazıcam ama tek sorun biraz yavaş kilo veriyorum ben inşallah faydası olur:Saruboceq:lahana suyundan iyidir herhalde kokususırnaşık şey

sude tolga lahanayi icebildiysen bunu hayli hayli içersin.bana tadi cok guzel geldi.ben lahanayida denemeye calistim ama iki gun zor yaptim tadi cok kotu.hem bunu kaynatirken ev mis gibi tarcin kokuyo.

sude tolga lahanayi icebildiysen bunu hayli hayli içersin.bana tadi cok guzel geldi.ben lahanayida denemeye calistim ama iki gun zor yaptim tadi cok kotu.hem bunu kaynatirken ev mis gibi tarcin kokuyo.

evet 3 haftadır içiyorum ama çok faydasını gördüm Allah için yani kokusuna alıştım artık bunu lahanam bitince yapacağım.süprizzzzzumarım işe yarar sen nezamandır içiyorsun birde kaç kilo verdin acaba:içelim:

bende akşam yaptım ilk defa ev mis gibi tarçın kokuyorda ama pek içemedim hasta ilacı gibi ığğğ içim kalktı ama akşam tekrar içmeyi denicem. birde bayağı çıktı kola şişesi doldu ne kadar zamanda bitirmek gerekiyo

zayıflamak adına ne kadar şey varsa bi o kadar tadı kötü pis ığğğ hiç cazip hoş şeyler değil sopan suyu öğğğ lahana suyu ıığğğ bu karışımın suyu üfff üüfff nasıl ericek bu yağlar yemedende durulmuyoo başımın belası kilolar

bugun 3. gunum daha yeni basladim.simdilik kilomda bir degisiklik yok.içmesi guzel geldi bana.gun içinde meyve suyu içer gibi aklima geldikce içiyorum.ozellikle yemeklerden once ve sonra birer bardak.iki gun yetiyor.

arkadaşlar çukulataprenses adlı arkadaşımızdan başka zayıflayan varmı kaç ayda kaç kilo acaba:uhm:bende bu gün yarın başıcam inşallah başlayınca her hafta yazıcam umarım nisana kadar 6 kilo veririm-tatlicadiarzu-

bugün bende başladım.tadını çok beğendim.umarım faydasını görürüm.malesef bende zor kilo verenlerdenimÇok üzgünüm çoook

ben bu karışım kaynadıktan sonra içine 2-3 yemek kaşığı 5i bir yerde vede 1 yemek kaşığı bergamutlu yeşil çay birde çoook önceden aldığım ama kullanmadığım doğadan formdan 3 tane atıp demlendiriyorum sonra süzüp içiyorum, iştahımı kapattığı giibi dinç de ttuyor ama kilo vermem yavaş, ben birden de kilo verebiliyorum o yüzden azimle kullanmaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…