- Konu Sahibi çikolataprenses
-
kaynadıktnsonra süzüyorum evet. yok tekrar tekrar ısıtmıyorum zaten soğukken içimi daha rahat oluyo :) yemeklerden öncede sonrada içiyorum hemde aradada içiyorum.peki kaynaktıktan sonra süzüyor musun? ayrıca içmeden önce tekrar ısıtıyor musun? sıcak içmek mi gerekir, arkadaşın yazdığı gibi yemeklerden önce ve sonra mı içiyorsun? ne kadar süre de bu kiloyu verdin ve ek birşey yaptın mı? kusura bakma çok soru sordum...
Cikolataprenses sanirim senin yaptigin daha cok yag yakiyo cünkü elma sayisi daha fazla
ben gecen yil yapmistim bu karisimi
1elma
1limon
kabuk tarcin
tane karabiber
karanfil
ama sadece kilomu koruyabildim, almadim yani normal yemege devam etsemde spor yapmasamda, ayni kilomda kaldim
yani elma sayisi artinca malum birde yesil elma olunca demek daha fazla yag yakiyoCADIARZU
cok tesekkürler canim, bur arada Konyaya yine gidersen benim icinde bi nefes cek icine, cok özledim oralari ben:çok üzgünüm::çok üzgünüm: :1hug:
bunun tadi cok guzelmis ya.super.ilk defa diyetle ilgili birsey bu kadar lezzetli oldugunu gordum.ben bunu hergun zevkle içerim.
cikolata prenses bu kaynattigimiz elmelari yiyomuyuz?yoksa atiliyo mu?
cokacimcoookçok heveslendim şimdi ben 3 haftadır lahana suyu içiyorum galiba 2 kilo falan verdim pek bilmiyorum(tartım bozukta)lahanam bitince birde buna başlayayım bakalım inşallah kilo verdirir.başayınca yine yazıcam ama tek sorun biraz yavaş kilo veriyorum ben inşallah faydası olur:Saruboceq:lahana suyundan iyidir herhalde kokususırnaşık şey
sude tolga lahanayi icebildiysen bunu hayli hayli içersin.bana tadi cok guzel geldi.ben lahanayida denemeye calistim ama iki gun zor yaptim tadi cok kotu.hem bunu kaynatirken ev mis gibi tarcin kokuyo.
evet 3 haftadır içiyorum ama çok faydasını gördüm Allah için yani kokusuna alıştım artık bunu lahanam bitince yapacağım.süprizzzzzumarım işe yarar sen nezamandır içiyorsun birde kaç kilo verdin acaba:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?