- Konu Sahibi çikolataprenses
-
aynen bende walla gören hiç 6 ay önce doğum yapmış gibi deilsin diyolar. bide karşı komşum var çok inceler gözü bizde yani. o bile dayanamadı gelin kaynana inceldiniz gittiiniz walla banada sölemiyosunuz dedi bende yürüyorum sadece dedim. önceden bana tombiş dediği için sinir oldum sırrımı söylemiyorumhihoyyyt. sonra kocamda çok derdi doğumdan sonra. çok yiyosun bak kilo alıyosun falan diye şimdi o bile çok şaşırıyo ben ona diyorum çok yiyosun kilo alıyosun diye ooooooooooooooooohhhh walla canıma minnet. 3 ay önceki kıyafetlerimi giyemiyorum üstümden kaçacak gibi duruyolar :)))) yürüyüş falanda yapınca sıkılaştım. güvenim yerine geldi walla. o diyetisyenden allah razı olsun. dinlenme zamanım bitiyo haftaya karışımıma devam edicem inş. işede başlıyorum. şişeye katar götürürüm walla hiç acımamsırnaşık şey
çikolataprenses canımya kaç kilo verdin toplam bu formülle:1rolleyes:
ya kıslar hepimizin derdi kilolar çikolataprensi valla seni tebrik ediyorum .Bende yeni dogum yaptım 2 ay oldu bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum bende yarın başlıycam bu tarife umarım işe yarar.Yalnız sende çok çabuk gitmiş emzirmeninde etkisi varmı acaba????Bu arada kilo verenler haber versinler motive olalım bizde
Ha bırsey sorayım: Ağız kurulrğu yaptığı doğrumu?
prenses kabuk tarcin yerine toz tarcin koysak olur mu?
ya ben bitiremedim 3 gün oldu.haftasonu görevlıydım. döksemmı acaba?
slm düdüklüde kaynatmak şart değil normal tencerede kaynat ama elmalar iyiceee yumuşayıncaya kadar kaynasın örneğin 15 dk kaynat bi bak elmaların sertliğine sonra suyunu süz posasını at afiyetle iç. buzdolabında sakla isteğe göre soğuk yada sıcak içilebilir 3 gün den fazla dolapta kalmasın. yediklerine birazcık dikkat az da yürü değil 15 yeterki gönülden istesin bi insan 35 kg verir. umarım dilediğin kg ya inersin şimdiden kolay gelsin.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?