Kişisel yağ eritme karışımı

BEN GECEN SENE BIR ARKADASTAN DUYMUSTUM BUNU.VERDIKLERINI HATIRLIYORUM AMA BEN HAMILEYDIM. SIMDI BENDE DENEYECEGİM.İDRARLA YAĞ GITTİĞİNİ SÖYLEMISLERDI.

çikolataprenses canımya kaç kilo verdin toplam bu formülle:1rolleyes:

ya kıslar hepimizin derdi kilolar çikolataprensi valla seni tebrik ediyorum .Bende yeni dogum yaptım 2 ay oldu bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum bende yarın başlıycam bu tarife umarım işe yarar.Yalnız sende çok çabuk gitmiş emzirmeninde etkisi varmı acaba????Bu arada kilo verenler haber versinler motive olalım bizde

canım hiç bilmiyorum ama benim sütüm fazla olmadığı için mama veriyorum çoğunlukla yani emzirmenin etkisi olacağını düşünmüyorum. ama dedilerki 6.aydan sonra emzirme zayıflatırmış. faka benim sütüm yok ve doğduğundan beri mamayla besliyoruz beni sadece gece emiyo canım. benim kilolarımın hızlı gitmesinin sebebi metabolizma ile ilgili sanırım. birde çok hırs yaptım inanamassın. bu sudan içiyorum + çok hızlı bi şkilde yürüyodum yürürken göbeğim ve bacaklarıma poşet sarıyodum çok fazla ter atmamı sağlıyodu. yağlı ve tatlı yiyeceklerden çok az tükettim ama düzenli beslendim meyva yedim canım tatlı çektiğinde. ve çarşamba işe başlıyorum. arkadaşların yüzünü şimdiden merak ediyorum doğrusu :teytey:

bu tarifi alıcam bende yapıcam ben acayip kiloluyum (( bide evlenme arifesinde olan biriyim hiç hoş karşılanmıyo bu durumum..sağlık açısındanda çok zor oluyor insan için...biraz beğenilmek güzel görünmek benimde hakkım ...(((((((

SLM KIZLAR

bende dün başladım içmeye artı olarak ana öğünleri az yiyorum 2 de ara öğün yapıyorum meyve yiyorum, günlük 90-120 dk arası yürüyorum bakalım 1 ay sonra durum ne olacak bi 4 kg versem dünyalar benim olur eski kıyafetlerimin hepsini giyerim bakalım. burdan haberleşiriz sizinde güzel haberleriniz sevindiriyor azimlendiriyor beni

Arkadaşlar merhaba, bu karışım kafama çok yattı bende yapıcam inş. Aslında bebek düşünüyorum ben ama gebelerinde içebileceğini okumuştum yine burada, daha dogrusu doktorun sitesinden alıntı yapmıştı bir arkadaş, bir sakıncası olabilir mi bilmiyorum ama kullanılan malzemeler zararsız gibi.

bende 3 gündür başladım yapmaya 2.sini kaynattım dün gece 1.5 kilo verdim.tuvaletten çıkamadım.devam edicem bırakmayı düşünmüyorum.bunun yanında yediklerime dikkat edyorum ama öle çok çok fazla diil.ve hergün 45 dk spor yapıyorum

Ben de bugün kaynattım hepsini kokusunu pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim, bu tür baharatmış, karanfilmiş hiç hoşuma gitmez.yarın tadına bakacağım, artık olmazsa burnumu kapatıp içerim :)

cnm cok tsk ederim cevapladigin icin bir diyet buldum onu uygulicam arkadaslarim bu diyetle haftada 2 kilo verdi bende baslicam yarin insallah soyledigin gibi istedigim kiloma ulasirim ( hepimiz insallah ):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…