• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

sanırım vücudum dinlenme moduna geçti. bi kaç hafta ara vericem sonra tekrar devam edicem ama bu arada boş durmuyorum tabi. sabah aç karna ve akşam yatmadan önce ılık bi bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyoruum bakalım faydası olcakmı

sanırım vücudum dinlenme moduna geçti. bi kaç hafta ara vericem sonra tekrar devam edicem ama bu arada boş durmuyorum tabi. sabah aç karna ve akşam yatmadan önce ılık bi bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyoruum bakalım faydası olcakmı

slm canım bu kayınvalidenin çayını ne kadar zamanda kullanıyorusn birde kaç kilo verdin cvp verirsen çok sevinirim şimdiden teşekürlermirmirmirmir:1hug:a.s.

slm canım bu kayınvalidenin çayını ne kadar zamanda kullanıyorusn birde kaç kilo verdin cvp verirsen çok sevinirim şimdiden teşekürlermirmirmirmir:1hug:a.s.

canım ben kullanalı 2 ay kadar oldu sanırım. başladığımda 75 kiloydum. şu anda 62 kiloyum bir kaç haftalık ara verip sonra devam edicem ama bn 20 dakika falan yürüyodum ek olarak yani..

ya bu formül talis veya talin hanımdı heralde tam hatırlayamıyorum .onun formulü çok önceden vermişti bu formülü tek farkı düdüklü olayı .. ama hafif hissediyo insan kendini ..

benim bugun 6. gunum ama benim kiloda hiç bir degisiklik yok.bende 45 dakika stepere yapiyorum.arada rejimime dikkat edemedim bu yuzdende 400gr aldim.bu karisim ilk haftada ise yaramiyo mu?bende hiç ise yaramadi.

Bende dün itibariyle basladim bu karisima fakat bir kac sorum olacak..Sicak mi yoksa soguk mu icilmesi gerekiyo.ben soguk halini begenmedim..isitip isitip iciyorum.....
bir de icin de kalan lari yani elma limon filan ne zaman cikartmali,,, yada cikartmamali mi????

ben bu karışımı 4 gündür içiyorum ve faydasını görmeye başladım meyve suyu gibi. sıcakkken içememiştim . yanıma alıyorum şişseye dolduruyorum canım istedikçe yudum yudum kendimi kasmadan sıkmadan içiyorum eşim bile dedi sende değişiklik başlamış diye. şiddetle tavsiye ederim kıslar buarada yemenize içmenize dikkat edin.

Bende dün itibariyle basladim bu karisima fakat bir kac sorum olacak..Sicak mi yoksa soguk mu icilmesi gerekiyo.ben soguk halini begenmedim..isitip isitip iciyorum.....
bir de icin de kalan lari yani elma limon filan ne zaman cikartmali,,, yada cikartmamali mi????

canım ben soğuk seviyodum. sen nasıl seviyosan öyle iç.ben soğuduktan sonra süzüyodum posasını atıyodum.

canım ben soğuk seviyodum. sen nasıl seviyosan öyle iç.ben soğuduktan sonra süzüyodum posasını atıyodum.

Tamam canim cok tesekkürler.Nerdeyse baslayali 3 gün oldu ama farki hissetmeye basladim,umarim abartmiyorumdur,istahimda baya bir azalma oldu.Artik yemek icin yasamayip,yasamak icin yiyorum.$u 9 kiloyu vereyim üzerime her kiyafet giyisimde sana dua edicem...$imdiden basladim bilem dua etmeye...Allah senden razi olsun....

kıslaaar inş. bende hatta bizde (ben annem ve kız kardeşim kaydirigubbakcemile3) yarın başlıyoruz bişi sorucam bunu akşamdan kaynatsam olur mu?

olur canım soğduktan sora buz dolabına koy sabah akşam içersin istersen birazcık ılıklatırsın cezvede malum kış hasta olursun mazallah

teşekkür ederim :)
yalnız ben oturma odasına bıraktım annemler için oda sıcaklığında yani bişe olur mu ki???
ben mecburen dolaba koydum dışarda durdumu tadı baya ekşimsi oluyor iğrenç:bbo:yani birde bağırsakları mükemmel çalıştırıyo ben onun için içiyorum o beni rahatlatıyo ee kiloda versem fena olmaz yani delikafadulden

Tamam canim cok tesekkürler.Nerdeyse baslayali 3 gün oldu ama farki hissetmeye basladim,umarim abartmiyorumdur,istahimda baya bir azalma oldu.Artik yemek icin yasamayip,yasamak icin yiyorum.$u 9 kiloyu vereyim üzerime her kiyafet giyisimde sana dua edicem...$imdiden basladim bilem dua etmeye...Allah senden razi olsun....

ayyy canım benim allah hepimizden razı olsun inşallah... seni çok iyi anlıyorum tam 15 kilo fazlam vardı ve şimdi 2-3 kilo kadar kaldı bu su sayesinde. sanırım çok hırs yaptım. ama şimdi vücudum alıştığı için galiba duraklamaya geçtim bi kaç hafta içmiycem ama yürüyorum yinede.

15 kilo fazlan vardı 2 3kilon kaldı bu 12 13 kiloyu bu suyla verdi acele cvp beklom bende başlıycam ve toz karabiber olumu düdüklüde kaç dk haşladın

Son düzenleme:
slm kızlar ben bu 10 sayfanın tamamını okudum.

benimde doğum sonrası veremediğim bi 7 kg fazlam kaldı. ben son 3 haftadır günde en az 1 saat yürüyorum, yemekleri ise kahvaltıda sabah aç karna 2 bardak yeşil çay zaten tokluk hissi veriyor canım kahvaltı yapmak istemiyor, 3 adet diyet bisküvi yiyorum yinede yemeden zayıflanmıyor çünkü bunu biliyorum , öğle yemeginde tantunide yedim dönerde (canınız çekmesin) ama azz gözümü değil karnımı doyuracak şekilde bu çok önemli karnımız aslında her zaman doyar ama gözümüzü doyurmak için yeriz ha yeriz. akşamda yemekleri kayınvalidem yapıyor bi de güzel yapıyorki sormayın ne yemek yapmışsa ekmeksiz bi tabakdan az ve bol salata yada brokoli öğlen ve akşam yemeği arasında mutlaka bi meyve tüketin ara öğün olarak akşam az yemenizi sağlıyor. ben asla boğazımdan kısamam diyordum yemek yemek için yaşayan bi insandım ve hamileliğimde 30 kg alarak ödedim bedelini, 9 aydır bunalımdaydım kilolar yüzünden karar verdim yürüyüş yaparak zayıflayanlar grubuna katıldım 3 haftada bu şekilde 3 kg verdim

size en önemli tavsiyelerimden biri mutlaka böyle bi gruba katılın gerçekten insan yalnız olmadığını görüyor, grup içinde 1. olma diğerlerinden daha çok kilo verme hırsı daha çok spor yapma hırsı oluyo , orya hergün kaç dakka yürüdüğümü yazdığımdan beri yürüyüşlerimi günlük 100 dk ya çıkardım

bugün iş çıkışı aktardan bu karışım için gerekli malzemeleri alıp akşam kaynatacağım, yarın başların inşallah. bu ay sonuna kadar spor artı az yeme ve günde 3-4 bardak bu sudan içicem bakalım ne olcam ay sonunda tartıda.

herkese sevgiler. bol sporlar az yemelerrr..a.s.

kıızlar çok önemli bişey daha söyleyeceğim biliyorum çok konuştum ama napim önemli olduğunu düşünüyorum ve sizinde zayıflamanızı istiyorum bunu kafasına koyan herkes yapabilir çünkü bunu anladım ben yememden kıstıysam herkes yapabilir demektir adın oburdu benimkaydirigubbakcemile3 şimdi değiştim tabi ama hala diyorlar obur diye. neyse söyleyeceğim şu koşu bandı yada spor aleti kullananlar spor yaptıklarında kaç kalori yaktıklarını görebilenler yani çok iyi bilirlerki bi 200 kalori hiçde kolay verilmiyor. mesela ben koşu bandında 45 dk yürüyorum 200 kalori verebilmek için ve bu vazgeçemediğiniz çikolataların paketlerinin arkasını bi okuyun kalori değerlerini görün kaç kaloriler yani demek istediğim bu tarz şeyleri yemeye devam ettiğiniz sürece kilo vermeniz zorlaşacak yedikerimizi sadece hayatta kalmak için yiyelim zevk için değil. çok zor dimi bu söylediğim bende sizin gibi düşünüyordum ama fikrim değişti sizde inanın başaracabilirsiniz yeterki isteyin. ben başaracağıma hakkaten inanıyorum artık ve bu kalan 7 kg en fazla taş çatlasın mart sonunda olmayacak burayada yazacağım.

Back