Kişisel yağ eritme karışımı

Arkadaşlar ben dün gece yapmıştım ama azıcık tatlansın diye 1 tane de portakal eklemiştim. Tam tersi oldu bir acıttı ki tadını sormayın, ablam duyunca güldü meğer portakal reçeli yaparken de portakalın suyu 3-4 defa dökülürmüş acılık verdiğinden. Siz siz olun tarife uyun

kızlar bende aşırı derecedeşişkinlik yaptı bu normalmi yani başta şişkinlik yapıp sonra şişkinliği giderecekmi bilmiyorum ya yılmadan devam edecem bakalım 15 gunun sonundane olacak.............

Kızlar Ben Başlayalı bi hafta falan oluyo henüz tartılmadım
korkuyorum valla tartılmaya ya verememişsem diye
ama bu akşam tartılıcam inşallah vermişimdir
Size yazıcam hemen

ben daha önce bu karışımla 5 kilo verdim ama o zamanlar spor da yapıyordum şimdi bel fıtığım olduğu için dr. sporu yasakladı yeniden bu karışıma başladım bakalım yine kilo verebilecekmiyim :) bu arada verdiğim kiloları geri almadım bir de hatırlatma yapayım ilk günler şişkinlik yapması normaldir yılmadan devam edin bence

arkadaşlar meraba
bu karışım bana da çok uygun geldi pratik ve evde genelde olan malzemelerden oluşuyo hemen bu akşam yaptım ve biraz önce kocaman bir bardak içtim bakalım yarın sabahtan itibaren devam ederim salı akşamına kadar bitirmeyi planlıyorum.size de gelişmeleri bildiririm .yalnız şunu merak ediyorum 3 lt bitince hiç ara vermeden devam mı edicez yoksa arada dinlenecekmi yani sürekli içmek zararlı olurmu ?

ben gecen hafta yapıyordum adet görünce bıraktım hem vücüt fazla alışmasın dedim tekrar başlamayı düşünüyorum üşenmezsem bugün yapıp başlsam iyi olcak

Ben de bugün başladım.
İnşallah işe yarar.
6 ayda 8kg'ya yakın kilo aldım , en kısa zamanda zayıflarsam hiç fena olmayacak.
1,5 2 sene sonra çocuk sahibi olmayı düşünüyorum , bu kilolarla hamile kalırsam bir daha hiç zayıflamam .

evet 3 lt lik karışımı iki günde bir tekrarlamak gerekiyor ben genelde 1 ay yapıp 1 hafta ara vererek kullanıyorum bir de yemeklerden hemen sonra tüketilirse aldığınız besinler yağa çevrilmeden yakılıyor

bütün yorumların hemen hemen hepsini okudum ama herkes bugn başladım başlıycam şöyle böyle yazıyo neden birileride düzenli kullanıp sonuc yazmıyor cok merak ettim .neyse ben de başlıycam ben yazarım artık sonucu sizlere inş faydalı olucak

arkadaslar bu karışımı hergun için mi yapmak gerekıyor yoksa kalan suyu yarın ısıtıp işçsek olurmu acaba :) cevabınınzı beklıyorum acillllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…