Kişisel yağ eritme karışımı

pişirdikten sonra süzüp mü saklıyorsunuz acaba?kaynatılan meyveler içinde mi bekliyo bitene kadar.birde elmanın türü farkediyor mu?yeşil,kırmızı,sarı elma hangisiyle yapıyorsunuz?

ben bu karışımı 2 sene evvel yemeklerden sonra 1 su bardarğı olmak üzere denedım gercekten cok guzel sonuclar aldım fakat diyet yapamasamda yedıklerıme dıkkat ettım.Ayrıca kış boyu hasta olmuyorsunuz. .karısımı süzerek sakladıgımda acıma olmamıstı ztn 2 gunde bır taze yapıyordum bılgılerınıze

Bunu Bende Denemiştim Gerçekten İşe Yarıyo 2 haftada 7 Kilo Vermiştim Sonra Eringenliğim Tuttu Bıraktım
Şuan 80 Kiloyum Tekrar Deneyip sonuçları Sizinle Paylaşıcam

geçen gün yaptım,bugün bitti.yarın yine yapıcam.tadını çok beğendim.ılık,soğuk her türlü içiliyo.normalde bitkisel şeylerin tadı bir garip olurda bişey sorucam ben düdüklü kullanmayı bilmiyorum,annemin yönlendirmesiyle yaptım.burda 1 fıs diyo ama bende iki kere fıslama oldu.yani şöyle;tencereyi ocağa koydum düdük havadaydı,fısladı düdüğü indirdim.sonra yine fısladı bu sefer 7 dk pişirip kapattım.bilgilendirirseniz sevinirim.ilkinde yanlış yaptıysam yarın yanlış yapmadan yapayım diyorum

3 gündür diyete başaladım azcık kilo vermişim ama bu karışımlada destdekliycem en yakın zamanda malzemeleri toparlıycam

yanlız tarçın kanşekerini düşürüyo
benim zaten kan şekerim düşük kötü olurum diye korkuyorum acaba benim gibi problemi olupta deneyen varmı

normalde 60 kılyoum ama uc haftada duzenlı olarak ıctım ve suan 56 kıloyum tarcının kokusu mıgdemı bulandırıyo zatece ayrıca ben ıcıne mandalına muz vs evdekı meyvelerden de koyuyorum daha tatlı oluyo

normal tencerede 15 dakıka boyunca kaynatabılırsın canım en azından tutukluyle ugrasmana gerek kalmaz ben kaynamıs su koyuyorum sonra 15 20 dakıka bu sekılde kaynatıp ıcıyorum

canım yengem de bu karısımı ıcıyo ama ıcıne tarcın katmıyo sonucta o seker kulanımını azaltmak ıcın saglıgın daha onemlı bence tarcınsız dene sonucta bısey kaybetmesın yengem bu sekılde tuketıyoo

eger cook asırı kılolu degılsenız vucut daha agır kılo kaybı verır onun ıcın duzenlı olarak tuketın herkesın vucut yapısı farklıı

ben de ara vermiştim ama balıcam pazartesi tekrar 10 gün kadar kullandın veremedim ama çok dikkat etmedim yediklerime.ama seninde dediğin gibi çok aşırı kilolu değilim belki de ondan verememiş de olabilirim

bende dun başladım kızlar karışımı 3 gunde tuketmek gerekiyoo daha fazla tutmamalıymışız.umarım işe yarar 15 gun boyuncA yapacam sonucu size yazarım

ben de ara vermiştim ama balıcam pazartesi tekrar 10 gün kadar kullandın veremedim ama çok dikkat etmedim yediklerime.ama seninde dediğin gibi çok aşırı kilolu değilim belki de ondan verememiş de olabilirim

evet canım bunu doktor seda sayanın programında verdı ve o seklıde soyledıyanı vucutun yapısına baglı cook su ıcen ınsanların sındırımı cook daha kolay oluyo ben bu karısımla beraber 4 farklı bıtkı cayı ıcıyorum tatları ve kokuları hosuma gıtıgı ıcın ama asla yemem den kısmıyorum ınsallah hepımız ıncecık oluruz

ben de yeşil çay içiyorum gün de 2 kupa ve 2 kupa da beşi bir yerde çayı içiyorum.sen hangilerini içiyosun

ven-har
bence çok fazla bitki çayı tüketiyosun kansızlığa sebep olabiliyo 1 ondan 1 diğerden içsen daha iyi olmazmı

meral

cevabın için teşekkür eder,m

dün yaptım karışımı
çok hoşlanmadım
bugünde içiyim dedim midemi bulandırdı
biraz ısıtıp bide öyle deniycem

yine olmazsa bu sevda dan vazgeçicem

ama bu gün tartıldım 1 günde 400gr gitmiş
yanlız ben diette yapıyorum

Bu tarifi Ziya Özcan hocanın çıktığı bir programda da dinlemiştim ve çok hoşuma gitmiş not almıştım. Sonra unutup gitmişim, iyi ki burayı gördüm Birkaç saat önce tarifi karabibersiz olarak uyguladım çünkü evde tane karabiber yoktu, en kısa zamanda alıcam. Yatana kadar 1 litresiini içmiş olurum. 1 hafta önce hafif diyete ve yürüyüşe de başladım, etkilerini buraya yazıcam arkadaşlar. Hepimize kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…