- Konu Sahibi çikolataprenses
-
geçen gün yaptım,bugün bitti.yarın yine yapıcam.tadını çok beğendim.ılık,soğuk her türlü içiliyo.normalde bitkisel şeylerin tadı bir garip olurda bişey sorucam ben düdüklü kullanmayı bilmiyorum,annemin yönlendirmesiyle yaptım.burda 1 fıs diyo ama bende iki kere fıslama oldu.yani şöyle;tencereyi ocağa koydum düdük havadaydı,fısladı düdüğü indirdim.sonra yine fısladı bu sefer 7 dk pişirip kapattım.bilgilendirirseniz sevinirim.ilkinde yanlış yaptıysam yarın yanlış yapmadan yapayım diyorum
3 gündür diyete başaladım azcık kilo vermişim ama bu karışımlada destdekliycem en yakın zamanda malzemeleri toparlıycam
yanlız tarçın kanşekerini düşürüyo
benim zaten kan şekerim düşük kötü olurum diye korkuyorum acaba benim gibi problemi olupta deneyen varmı
1 haftadır içiyorum hala erime yok aynıyım umudumu yitirdim yaa
eger cook asırı kılolu degılsenız vucut daha agır kılo kaybı verır onun ıcın duzenlı olarak tuketın herkesın vucut yapısı farklıı
ben de ara vermiştim ama balıcam pazartesi tekrar 10 gün kadar kullandın veremedim ama çok dikkat etmedim yediklerime.ama seninde dediğin gibi çok aşırı kilolu değilim belki de ondan verememiş de olabilirim
evet canım bunu doktor seda sayanın programında verdı ve o seklıde soyledı yanı vucutun yapısına baglı cook su ıcen ınsanların sındırımı cook daha kolay oluyo ben bu karısımla beraber 4 farklı bıtkı cayı ıcıyorum tatları ve kokuları hosuma gıtıgı ıcın ama asla yemem den kısmıyorum ınsallah hepımız ıncecık oluruz
arkadaşlar ben pes ettim
hiç bi türlü içemedim
sadece diyetle yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?