- Konu Sahibi çikolataprenses
-
kızlar bu karışımınsüt üzerinde atkisi va mı? ben emziriyorum da azalkmasını istemem zaten pek yok
Kızlar bu karışımı en fazla kaç gün dolapta bekletebiliriz? Ben yapalı 3 gün oldu çok içemiyorum günde 3 bardak içiyorum yarısı duruyor daha ne yapayım
ek gıdalara başlamadım henüz, daha bir hafta sonra 3 aylık olacak kızım. Neden böyle bişey dedin canım?Canım sütünü azaltmaz aksine artırır yalnız eğer ek gıdalara başlamadıysan içme derim
ek gıdalara başlamadım henüz, daha bir hafta sonra 3 aylık olacak kızım. Neden böyle bişey dedin canım?
merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum yaklaşık yirmi sayfasını okudum konunun gözümde rahatsızlık oldugu için daha fazla dayanamayıp sormak ıstedim acaba bu düdüklü tencerenin dışında olmuyor mu normal tencerede yapılıyorsa nasıl yapılmalı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz malum pkolu olunca kilo verebılmek için her yolu denemek zorunda kalıyorsunuz birde bunu deneyeyım ınsallah bır faydasını görürüm.....
selam canım 6 aydan önce içme derim. Ben başladığımda kızım ek gıdalara geçmişti. benim sütüme bi etkisi olmadı. ama 3 ay daha sabret derim :)
Hadi bismillah bende basladim bu küre
Bugün gittim tüm malzemeleri aldim, pisirdim biraz önce de.. acaip güzel kokusu var. Dayanamadim sicak sicak icmeye basladim bile !! tadiyla kokusuyla tüm sallama diyet caylarini katlar cebine koyar bu icecek !!! Seve sevine icerim artik ben bu cayi ister kilo verdirsin ister verdirmesintesekkürler cikolataprensesim
Ay ben sabredemicem canım ya adet de olmadım hepten şiştim, psikolojim bozuluyo artık... okuduğum kadarıyla sütüm arttı diyenler var azaldı diyen yok
afiyet olsun şeker :)) inşallah isteidğiniz kiloya gelirsiniz kızlar. canım inan bu içecek çok işe yarıyor tabi yediklerinede dikkat edersen yani tatlı hamurişi falan farkı çok yakında göreceksin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?