Kişisel yağ eritme karışımı

arkadaşlar kimse bilgi vermiyorğdevam eden varmı?yoksa başka bir sayfamı açtınız.kimse nasıl kilo verdiğini yazmıyor.ben 78,5 tan 75,5 oldum:)))))))))))))))))))

Ben şimdi koydum tencere kaynıyor.üç litre yapmadım günlük taze taze yapacağım.bir buçuk litre yaptım.belki içemem diye.bu arada zayıflama küpesi kullanıyorum biraz hızlandırsin diye demeyeceğim.

Merhaba arkadaşlar ben de dün başladım,tadı gayet güzel..Bir çok bitki karışımının yanında en güzeli diyebilirim.Ama mutlaka sıcak için,soğursa da ısıtın ya da birazcık sıcak su ekleyin ben öyle yapıyorum.Çok sıkı olmayan bir diyette yapıyorum ama spor yok maalesef bakalım umarım faydası olur..Buraya yazarım tekrar.

ben de başlamayı düşünüyorum.başlayan devam eden ark lar varsa lütfen bilgi versinler.kg verdim vermedim şöle oldu böle oldu yazmak zor değil ark larçikolataprenses topice uğrasa ara ara hiç fena olmaz

Metabolizma hızlandırır, şişkinlik giderir bu çay..tavsiye ederim.
Ben 1 litreye 1 kabuklu elma(4-5 parçaya bölüp), 1 kabuklu limon(4-5 parçaya bölüp), 1 çubuk tarçın ve 5-6 karanfil atıp 5-10 dk kaynatıp ılındıktan sonra gün içerisinde istediğim zaman içiyordum geçen sene..

Diyetisyenim vermişti geçen yaz(hamilelikten önce)..Çok faydasını gördüm.tekrar başlıycam.
İdrara çıkarır, şişkinlik giderir, metabolizma hızlandırır.
Ama tek başına işe yaramaz..
Yediklerinize dikkat edin ya da diyet yapın.

Kayınvalidem bunla bu yaz 8-10 kilo kadar verdi ama yediklerini de bayağı azalttı..Göbeği tamamen indi..

İnternette de faydaları yazar..
----------------
ALINTI.
Dr.Ziya Mocan
BU TARİFİ UYGULAYIN
* Herkese önerecek bir beslenme alışkanlığınız var mı?
Benim önerim; elma suyu alışkanlığı edinmenizdir.
Ben elma suyumu masamın üzerinden hiç eksik etmiyorum.
Elma suyu metabolizmayı hızlandırır ve idrar miktarını artırır.
Kilo sorunu olan kişilerin ödemi atmasını sağlar. Bir-iki elmayı kesip haşlayın. İçine bir limon ya da portakal atın. Karanfil ve tarçın ekleyin. Çocuklara verecekseniz, bardağın içine bal koyup öyle verin. Elma suyunu hazırlarken içine koyacağınız limon ve portakalı sakın soymayın. Kabuklarıyla haşlayın. Bunların kabuklarında sitrik asit vardır. Bu, zayıflama ilaçlarının içinde de bulunur.

Son düzenleme:
kızlar peki bu karısımı ne kadar süre içelim ve günde kaç bardak içelim birde hergün taze olarakmı hazırlamak gerekiyo??????????*

kızlar peki bu karısımı ne kadar süre içelim ve günde kaç bardak içelim birde hergün taze olarakmı hazırlamak gerekiyo??????????*

bu karışımı yaptıktan sonra en fazla 3 gün ,çin de bitirmek gerekişyomuş.ama gün de 4 büyük bardak içince 2 gün acna gidiyo.ben şimdi baştan beri okumaya çalılıyorum topici.35. sayfadayım:)dün akşam yaptım ben 2 bardak içtim.bugün de 4 büyük bardak içicem.yarın da öyle.geçmiş msj lar da konu sahibi bi bardak yemekten önce bi bardak ta yemekten sonra içiyomuş.yani gün de 5-6 su bardağı içilebiliyo.ortalama 1-1,5 lt yani

selam kızlar. konuyu açtım ama uğrayamadım sonra. Bu karışımdan çok memnunum. kalıcı kilo kaybı sağlıyo.rahtça 10 kilo verebilirsiniz. ben spor ve diyetle beraber 15 kilo kadar verdim belkide daha fazla. 4-5 kilo aldım sonra ama doğal olarak yanlış beslenme kaynaklı. Yani benim gibi abur cubura yüklenmesseniz sorun yok. tekrar aldığım kiloları yeşilçay ve biberiye ile verdim bunları bırakmaya hiç niyetim yok. vakti olan için yağ eritme karışımı çok ideal. biraz sporla süper olcaktır. Herkese iyi zayıflamalar diliyorum. görüşürüz.

zaman zaman buraya uğrarsan seviniriz.özel msj kbl etmiyosun sanırım.öyle hatırlıyorum atamadım çünki.

9 gün içtim arkadaşlar ama ben bi faydasını görmedim ve bıraktım

benim 2. günüm dü yarın 3. gün olcak.ve şu an düdüklü de yenisi pişiyo:)en az 15 gün denemeyi düşünüyorum.bu hafta spor yapamıycam ama önümüzde ki hafta sporla denerim.ama yine de sonuç alamazsam belki bende bırakırım.yediklerimize de dikkat etmek gerekiyo tek başına bi işe yaramayacaktır sanırım

ben diyet yapıyorum canım diyetle beraber kullandım ama belki bana faydası olmamıştır bilmiyorum

ben diyet yapıyorum canım diyetle beraber kullandım ama belki bana faydası olmamıştır bilmiyorum

her bünye de aynı etkiyi göstermeyebilir.ya da her bünye de aynı zaman dilimlerin de etki etmeyebilir.aslında zararlı bir şey değil en az 2-3 hafta denenebilir.deniycem bakalım yazarım burdan gelişmeleri.bide sporlu sporsuz nası etkisi oluyo onu da yazarım

bende hemen başlıcam 2 gündür zayıflamak için nasıl diyet yapabilirim diye araştırıyordum 56 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum göbeğim ve basenlerim var inşallah oralardan erir 9 ay önce doğum yaptım kilo aldım veremeyince eşim dalga geçmeye başladı sinirlendim kararlıyım 6 kiloyu vericem

Hamileliğimden öncede 56 kiloydum ama şimdi daha fazla gibi görünüyorum halbuki aynı kilodayım neden anlamadım göbekten herhalde :))

Yarın malzemeleri alıp başlıcam kocamın ağzını kapatıcam en yakın zamanda erimiş olucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…