Kişisel yağ eritme karışımı

peki kilo verebildinmi hiç ? ben buzdolabına koyup soğuk içiyorum soğuk sıcak farketmez dimi ?3 lt yi 2 günde bitiriyorum
içmeye başlayalı 4 gün oldu kilomda değişiklik yok ama sanki göbeğim biraz eridi gibi geliyor doğum sonrası kalan göbeğim var onu eritmeye çalışıyorum .

hazırlanan karışım günlükmü hazırlanıyor yoksa nasıl bilgi verirmisiniz.birde aç karnınamı tok karnınamı içiliyor bu kür

bnende deneyeyim bakalım benim bünyede nasıl bir olay olacak bunu kızkardeşim de ebru şallıdanmı ne duymuş tarif etmişti bana o yapmıştı işe yaradı diyordu ama benim bünye biraz anormal zor veriyom kiloyu zor alıyom ama yerleşiyorrrr

konuda doğru dürüst kim nekadar kilo verebildi yazmamış ama bende 1-2 hafta deneyeyim bakem

umarım bi işe yarar bu karışım ben hergün 45 dk yürüyorum koşu bandında arda bazen atlıyorum ama düzenli yapmaya çalışıyorum 1 haftadır

bi çok yerde yazdım yine yazıcam ben bunla 12 kilo werdim.ekşi elma bulamıyorum ondan başlayamadım ekşi alıyorum tatlı çıkıyo

yazmayı unuutum çok acıktığımda bide sofrada başlamadan bi bardak içiyodum bazende yemeken yarım saat önce yazın yapmıştım limonata gibi öle alışkanlıktı ki kalktığım gibi dolapta alıyodum soluğu

kızlar bunu bende içtim.yediklerime biraz dikkat ettim.yani dikkat ettim derken çikolata tatlı abur cuburu çok çok azlttım yağlı şeyleride diğer herşeyden de ölçülü yedim. spor yaptım ve pilates yaklaışık 2 ay oluo bunları yapalı.bu karışımı 1 hafta içtim ben bizim gruptada bi arkadaşa diyetsyeni vermiş ama ayda 1 hafta demiş bende öle içtim.5 kilo verdim.dikkat edin ama aşırıya kaçmayın derim ben.günde 2 yada 3 bardak içtim aç yada tok farketmio sıcak yada soğuk .soğuk midemi bulandırdı içemedim yaptım buzdolabına koydum iççecğimde ısıttım.tadı çok kötü deil.içilebilir.ama dikkat edn bu karşımıda 3 -4 gün de btrmeniz lazım.sonra yeniden yapın.acaip çalıştıro metabolzimayı gününüzn yarısı wc de geçiogerçekten işe yarıo.bunu tv de selahttin dönmez de sölemişti.diyetsyenlerde verio bunu.tavsiye ederim ama abrtmyın ki Allah korusun ters bi etki yapmasın

bende yaptım geçen ay ama bende tansiyon düşüklüğü yaptı halsizlik oldu çok çabuk acıktırdı ve kiloda veremedim bıraktıktan sonra şikayetlerim geçti demek karışımdanmış dedim ama ben çok sevmiştim 5-6 bardak falan içiyordum günde 2 günde de bitiriyordum 3. gün yenisini yapıyordum tekrar başlamak istiyorum ama şikayetler tekrar başlar diye korkuyorum

bende butun malzemelerı şmdi koydum tencereye düdüklü kullanmadım kullanmasını bılmıyorum bugun başlıcam sonuclarıda paylaşıcam hadi hayırlısı

Bütün diyetisyenler bahsediyor zaten bundan sadece su attırıyordur diyen bayanlar olmuş ama su attırıyor olsa diyetisyenler önermezdi herhalde. Ben daha önce yaptım ama sadece 1 kere ayptım devamını getirmedim sabah tekrar okudum burayı herşeyim vardı elma yoktu gittim yeşil elma aldım şimdi tekrar yapacağım tadı mayhoş güzel oluyor ben 1 ay devam edeceğim sonucuda belirtirim burdan rejim ve spor yapıyorum zaten bu da metabolizmamı hızlandırırsa daha güzel olur günde 2.5 lt su içiyordum zaten 1-1.5 lt bunu içerim gerisini su içerim hadi bakalım virabismillaahhh

Bugün 6. günün ama bende halen tık yok Emzirdiğim için yediklerime çok fazla dikkat etmiyorum sanırım ondan işe yaramıyor. 15 gün olana kadar devam edicem bakalım

Kızlar ben bu karışımı ikinciye yapıyorum. 4 gün falan oldu başlayalı yediklerime dikkat ettim 3 günde birde kardio yapıorum ve 4 günde gözle görülür bir kilo verdim. Basenlerim eridi inanamadım ama gerçekten basenlerim inceldi birde susam yağlı bir karışım hazırlıyorum. Onlarıda selülitli bölgelere sürüp strechle sarıorum ve sporu öyle yapıyorum. İnanılmaz terletio bacak bölgemi ve hem basenlerim hemde selülitlerim azaldı. bu karışımı kesnlikle tavsiye ediyoruum. 4günde mucize bence:)

bende burada okuyunca dedim. İlk yaptığımda karabiber koymayı unutmuştum. 2. yapışımda koydum ama çok acı oldu. Ancak 3 günde tükettim, yatmadan önce büyük bir bardak içiyorum. Ve 6 günde 3 kilo verdim

Evlilik öncesi umut vaad eden bir topik

Akşam babam gelince yeşil elma ve tane karabiber almaya gideceğim... sonra ben de başlayacağım bakalım

Gelişmeleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…