- Konu Sahibi çikolataprenses
-
evet 3 lt lik karışımı iki günde bir tekrarlamak gerekiyor ben genelde 1 ay yapıp 1 hafta ara vererek kullanıyorum bir de yemeklerden hemen sonra tüketilirse aldığınız besinler yağa çevrilmeden yakılıyor
arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)
tamam özür dilerim ama şunu belirteyim günde 3 bardak içiyodum ve bişey farketmemiştim ama 6 bardak falan içince kendimi tok hissetmeye başladım. ve 2 hafta önce 75 kiloydum şimdi 69 Bugün sağlık ocağında tartıldım.
hayır canım biz kayınvalidemle beraber içince hergün yapıyoruz. ama 2 gün de bitirmelisin.
3 litre(15 su bardağı) su
3 yeşil ekşi elma(4e bölünüp çekirdekleri çıkartılacak)
1 limon (4 e bölünecek)
5-6 adet karanfil
1 yemek kaşığı tane karabiber
1 adet kabuk tarçın
düdüklü tencerede kaynadıktan sonra altı kısılır ve 7 dakika kaynatılır
olay budur. 64 kiloyum 4 kilom kaldı vereceğim.:içelim:
ben şeyi anlamadım canım yaa.. sen karışıma 1 limon artı 4te3 limondahamı ekliyosun yoksa sadece 4te3 limon mu ekliyosun... eğer sonraki gibiyse az gelir ...
ben burda yazan arkadaş gibi öyle düdüklüde falan kaynatmıyodum. benim tarifte yazan
1 bütün limon
1 bütün elma
1 tatlı kaşığı karabiber ( toz değil )
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tarçın kökü
2 lt su
komposto gibi kaynat . süz. 2 gün fala gidiyodu bana ...
GÜNDE 2 BARDAK FALAN İÇİYODUM... FAZLA DEĞİL.. YEMEKLERDEN SONRA..
fazla içme derim.. bu METABOLİZMA HIZLANDIRICI diye geçiyo.. yüklenirsen zararı olabilir. ayrıca kilonda öyle abes değilmiş.. belki birkaç kilo daha ... ki çevrendekilerde diyomuş zaten böyle iyi diye.. ama biz kadınlar durmak nedir bilmeyiz değilmi???? :lepi: aman durmayalımda zaten..
güzel kadın yoktur bakımlı kadın vardır demişler.. delikafaduldendelikafadulden öpüyorum canım...
sağlıkla kalın kızlarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?