- Konu Sahibi çikolataprenses
Arkadaslar kimse yardimci olmicak galiba ben en iyisi birakayim bu karisimi icmeyi cunku acayip siskinlik yapti ve kilo aldim anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kimse bilgi vermiyorğdevam eden varmı?yoksa başka bir sayfamı açtınız.kimse nasıl kilo verdiğini yazmıyor.ben 78,5 tan 75,5 oldum:)))))))))))))))))))
kızlar peki bu karısımı ne kadar süre içelim ve günde kaç bardak içelim birde hergün taze olarakmı hazırlamak gerekiyo??????????*
selam kızlar. konuyu açtım ama uğrayamadım sonra. Bu karışımdan çok memnunum. kalıcı kilo kaybı sağlıyo.rahtça 10 kilo verebilirsiniz. ben spor ve diyetle beraber 15 kilo kadar verdim belkide daha fazla. 4-5 kilo aldım sonra ama doğal olarak yanlış beslenme kaynaklı. Yani benim gibi abur cubura yüklenmesseniz sorun yok. tekrar aldığım kiloları yeşilçay ve biberiye ile verdim bunları bırakmaya hiç niyetim yok. vakti olan için yağ eritme karışımı çok ideal. biraz sporla süper olcaktır. Herkese iyi zayıflamalar diliyorum. görüşürüz.
9 gün içtim arkadaşlar ama ben bi faydasını görmedim ve bıraktım
zaman zaman buraya uğrarsan seviniriz.özel msj kbl etmiyosun sanırım.öyle hatırlıyorum atamadım çünki.
benim 2. günüm dü yarın 3. gün olcak.ve şu an düdüklü de yenisi pişiyo:)en az 15 gün denemeyi düşünüyorum.bu hafta spor yapamıycam ama önümüzde ki hafta sporla denerim.ama yine de sonuç alamazsam belki bende bırakırım.yediklerimize de dikkat etmek gerekiyo tek başına bi işe yaramayacaktır sanırım
ben diyet yapıyorum canım diyetle beraber kullandım ama belki bana faydası olmamıştır bilmiyorum