- Konu Sahibi çikolataprenses
-
böyle uzun uzun yazan ellerin dert görmesin arkadaşım:)eline yüreğine sağlık.duymak istediklerim bunlar.ben eskisi gibi olabilirim.olmalıyım.belim ağrıyo nefes zor alıyorum.25 kilo aldım geride vericem.belki zor bir süreç olucak ama vermeliyim.zira eşimde bu halimden memnun değil bende.peki şu anda hamileliğin süresince aldığın kiloları verdinmi.birde bende en büyük problem göbek.içimde bi çocuk daha var gibi(
3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:)
yapılan kür bu.
bende her gün içiyorum 7.günüm ama hala değişiklik yok
hemen etkisini göremeyebilirsin ama devam etmeni öneririm ben de başlarda verememiştim ama sonra sonuç aldım bu tarifi bir değil birkaç doktordan duydum diyetisyen selahattin dönmez yemekten sonra içitiğinizde aldığınız kalorinin yarısını yakmış oluyorsunuz dedi tabii yemeği abartmamak kaydıyla
kızlar ben bu defa karışımın içine kiraz sapı da karıştırdım ama tavsiye etmem berbat bir tadı oldu......ohaoldumsmile
merhaba arkadaslar bende bugun basladım bu karısımı içmeye ama baya bı şişkinlik yaptı sızdede oldumu 3 bardak içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?