Kişisel yağ eritme karışımı

slm.ben cuma günü yaptım ve gece su içmeye kalktığımda su niyetine içtim.78.80 dim ve bu akşam tartıldım ve 76 kilo çıktımmmmmmmmmmmmm.sizce bende etkilimi oldu yoksa kendimimi avutuyorum.başka hiç bir şey yapmadım .5 aylık kızım var bende emziriyorum bakalım...

Son düzenleme:

sanırım sen sezeryanla dogum yaptın yada göbek kaldı vesayre:1rolleyes: benimde esim o halimi begenmiyor dikkat ettigim halde yemene dikkat et sana yeter bu kadar diyip yememe cok karisirdi ve iyikide karismis.ona kızardim zaten ne yiyorumki diye. emin ol sende zayıflarsın kararlılık cok önemli.ben 56lıyla hamile kaldım 79 cıktım. simdi 64um.56 degıl ama 60 felan olmak niyetım inş.ALLAH.sadece ben zayıflıcam yapicam diyip devam etmen. hırslı ol arkadasım . verirsin merak etme. ve dısardan gelen tepkilerede kulak asma :teytey: tın tın tın de gecdelikafadulden

doğru söylüyorsun her söylenne kulak asmamak lazım.ben 49 la hamile kaldım 75 doğuma girdim.şimdi 62 kiloyum.bende en azından 55 filan olsam yeticek.tabi en önemlisi göbeğimden kurtulmak.normal doğum yaptım ben.herkes görünce aa içinde bi tane dahamı var diye saçma sapan espiriler yapıyorlar.hee bi tane daha var yaşını doldursun öyle çıkarıcam

3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:)
yapılan kür bu.

hergünmü yapacağım yoksa bittikçemi

kızlar dn akşam bnde yaptım bgn işyerne getrdm burada da susadkça içmeye çalışıcam tadı gzel fena diil inşallah faydası olr bnde 60 kiloyum en az 55 olmalıyım faydasını grenler yazsn ltfen

bende her gün içiyorum 7.günüm ama hala değişiklik yok

hemen etkisini göremeyebilirsin ama devam etmeni öneririm ben de başlarda verememiştim ama sonra sonuç aldım bu tarifi bir değil birkaç doktordan duydum diyetisyen selahattin dönmez yemekten sonra içitiğinizde aldığınız kalorinin yarısını yakmış oluyorsunuz dedi tabii yemeği abartmamak kaydıyla

hım tamam canım devam edeyim sağol

kızlar ben bu defa karışımın içine kiraz sapı da karıştırdım ama tavsiye etmem berbat bir tadı oldu......ohaoldumsmile

:)))) çok hoşsun canım yaa.. kiraz sapı ama tansiyon hastalarına asla önerilmez biiliyosunuzdur.. tansiyonu olan varsa içmeyin derim.. ben kiraz sapını ayrı kaynatıyorum.. arada bir içerim.. yazın biriktirdim biriktirdim saklıyorum şimdi.. delikafadulden

anladım ama bende baya bı şişlik oldu 2gundur içiyorum tartıldım 2kılo fazla gosterıyo tartı anlamadımkı bıde sızdede oldumu basagrısı bas donmesı yardım edersenız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…