Kişisel yağ eritme karışımı

evet ev hanımıyım gülsencim.limonun hepsini atınca cok migdem bulanıyor 1 parcası eksik kalınca daha iyi delikafadulden.yemek yaparken tadına bakmanın kac kalori oldugunu bilmiyorum .kac kaloridir acaba:uhm:zaten eski kgma ulasmak zor gibi.bekarken cocuk doguran hanımlar hep derlerdi. hamilelik kilosu ne kadar verirsen ver kalıyor. dogruymus meger.sana gülsencim diyorum ama belkide benden buyuksundur ayip etmis olmim sana.ben 26 yasındayım daha. pek umutlu degılım aslında kg vermekte ama bakalım.sanıırm beynımı daha tam olarak zayıflamaya ikna edemedim.delikafadulden
yine spora devam yemeklere dikkat cayda iciyorum amma bakalım inş. zayıflarımya. eger zoru basarır 60 veya 60lardan asaya inersem en basta sana haber edicem sözdelikafadulden

Son düzenleme:

:)))))) canım benim çok fark yok aarmızda 28 yaşındayım bende.. ev hanımıyım bilindiği üzre :dance: sen hiç takma kafana uğraşabildiğin kadar uğraş... bıkana kadar devam...
bekliyorum yazılarını inşallah hep beraberce vericez kiloları...:teytey:

bende bugün yaptım karışımı şimdi ilk bardağı içiyorum tadı fena değil ama ben 1 tatlı kaşığı karanfil koymadım 8 adet karanfil koydum daha fazla olsa tadı nasıl olur bilemem bu hali içilmeyecek gibi değil
bakalım sonuçlar ne olacak bu ara başlayan başkaları varsa hadi liste yapalım sonuç yarıştıralım

slm.adım sibel 4 aylık bir kızım var ve hamilelik kilomu vermem lazım.kabuk tarçınım yok diğerlerini kaynatsam nasıl olur?

MİYAVMİİİ bende 1 hafta oldu baslayalı.beya bir hirsli buldum seni bu hırsın hic durmasın inş. da hep beraber gidiversin kilocuklarımız.gulsencım aynen öyle bıkana kadar devam bakalım kilolarımızmı yoksa bizmi pes edecegiz delikafadulden

hadi hep beraber hırs yapalımm vereceğiz inşaallah bu kiloları
kilolara ölümmmmmmmkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana bugün içtim suyu ya tadı karanfildenmidir nedir aşure gibi ve ben aşure sevmem ama içilmeyecek gibi kötü değil alıştım zaten ot çöp içmeye :)

karanfilden sanirim.tadini ilk bende sevmemiştim ama alişiyosun.sloganın güzel kilolara ölümdelikafadulden bütün kadınların derdi kilolar ve butun amacımız kg vermek .kolay gelsin bizlere bakalım:)

ben 9 gundur kullanıyorum cayı daha bisi oldugu yok:çok üzgünüm: ama benim kabızlık problemimde var. bende bu cayın kabızlıga pek bi etkisi olmadi.ben normal dogum yaptım ve dogumdan sonra kabızlık oldu. vede normal dogum yapanlarda kabızlık problemi olabiliomuş.o yuzden benim sanırım önce su kabızlık problemimi gidermem lazım.:çok üzgünüm:

bugün 4. bardağı içiyorum 2 bardakta yeşil çay içtim.yarına anca 2 bardak çıkar gibi.12 kilo fazlam var bebeğimde 5 aylık oldu.umarım işe yarar dua eederim size:)

MİYAVMİİİ bende ilk gün bu cayı içmeye basladııgmda aynen sen gibi '' ya bu cayı nasıl icip 2 gunde bitiriyorlar diye sormustum kendi kendime.'' ben mesela su icmek istedigimde gidiyorum 2 bardak cay iciyorum mesela. yemeklerden önce sonra yine 1 2 bardak yemekten sora 1 2 bardak iciyorum bitiyo. 2 gunde.tabi suda iciyorum.ama bitirmek adina caya daha cok yöneliyorum.

jelyb10 sen birde süt emzirdigin icin bu caya devam edersen birazda spor yaparsan bizden daha cabuk kg verebilrsin.

kilolara veda edelim artıkınnn:teytey:

inşalah canım inşallah hemencecik veririzkiloları.az önce koydum karışımı düdüklüye.ne eksik ne eksik tarçını unuttum ne olucak şincik

etrafında sana bunu söyleyenler eger kiloluysa sen zayıflıyacagın için seni kıskanacaklarından dolayı öyle diyorlardır kusku etme.ve üzülme derim sana. ben hamillegimde 23 24 kilo felan almiştim.bana da diyenler oldu zayıflayamazsın dediler ama cogusu sen yaparsın diye motive ettiler beni ve kafama koymustum.birde elti alacaktik dugunumuz var yapicam dedim.ve diyetle sporla 14 15 kg verdim.ben emzirmiyordumda tam bebegim 5 aylık felandi rejıme girdigim. sen rahat verirsin cunki emziriyosun zaten bir kere emzirmekde ne kadar kalori kaybediyosun .sen öncelikle yapacagina inan. ve dolabında hamillelikten önce giydiign kıyafetlere hergun bak .ve zayıf ve kilolu fotolar. cok işe yarıyor.aslında etrafındakilerin sen zayıflayamazsın demesi seni daha da hırslandırsın.bana kayın biraderim hep eski fotolarimi gösterip bak bu senmisin taniyamadim felan derdi . ama abim kötülükten degil o benim hırslandıgımı biliyodu aslinda yardımcı oldu bana coookkkkk :dance:

jelyb10 sen daha yaparsın emin ol.hırslı ol.biz kadınlar hep zayıf gunlerimizi hayal ederiz bazı zaman. oysa sen gunlerini ; zayıf gunlerini hayal ederek degıl zayıflamak adına bişeyler yaparak geçir derim bendelikafadulden
of ne kadar cok yazmısım yahu

böyle uzun uzun yazan ellerin dert görmesin arkadaşım:)eline yüreğine sağlık.duymak istediklerim bunlar.ben eskisi gibi olabilirim.olmalıyım.belim ağrıyo nefes zor alıyorum.25 kilo aldım geride vericem.belki zor bir süreç olucak ama vermeliyim.zira eşimde bu halimden memnun değil bende.peki şu anda hamileliğin süresince aldığın kiloları verdinmi.birde bende en büyük problem göbek.içimde bi çocuk daha var gibi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…