- Konu Sahibi çikolataprenses
-
ya ben balla içiyorum bişey olur mu acaba kilo verecem diyelim derken almayalım :))sabah aç karnada elma sirkesi karışımınıda içiyorum bakalım yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum bakalım artık inş hepimiz zayıflarız
saol canım umarım işe yarar
ayın 29 eylülde başladım kahvaltıdan sonra içtim :)bana tadı biraz tuhaf geldi ondan bal koyuyorum normal su bardakları değil büyük bardaklardan bir bardağa yarım tatlı kaşığı balbu karışıma ma bal ekliyorsun ne zamandan beri içiyorsun peki
narinciye evet bende senin gibi düşünüyorum tamam tartı 1kg eksik gösreriyor ama o eksiklikte sudan gidiyor sanırım
kilo almak çok kolay ve çok zevkli vermek se işkence çok yiyerek zayıflansa keşkeeee
bişey soracam ama cevap veren olur inş.
benim şekerim düşüyorda normalde acaba bu karışımın şeker düşürücü bir etkisi olur mu?
kılo alamamaktan sıkayetcıde bır cok ınsan var cok kolay degıl kılo almakta
çikolataprensesin actıgı bu konuyu bikac gundur takip ediyorum.16 aylık bi kızım var. malum dogum sonrası kiloları vermeye devam ediyorum.uyguladıgım diyetle 10 kg verdim.ama bu cok kısa bi dönemde olmadi. ilk basta 4 ayda 9 kilo verdim.ve diyeti bıraktim yine dikkat ediyorum ama diyet yoktu sadece. bu konuyu görünce ben neden denemiyorumki dedim.iki gundur disariya cikamadigim için malzemeleri alamamistim.bugun bir hirsla:) gidip aldim birazdan cayi yapip baslicam içmeye.bakalım bende kilo verenler kervanina katilabilecekmiyim. inş.ALLAH herkes diledigi kiloya ulasir.
cayı iki gün içtim ama limon cok eksilik verdi begenerek icmedim. bugun yeniden demledim, 1 limonun 4te 3ünü ekledim karısıma.bu sefer daha güzel oldu severek içiyorum.karısımdan 3 litre felan cıkıyor cay.normalde bu cayı ben bir gunde içerim ama ikigune bölmek zorundamıyız , 1 gunde icsek fazlami gelir sizce arkadaslar?
Gulsencim,ben hamillegimde tam tamamina 24 kg almiştim:teytey: boyum 158 suan 64 65 felanım 60lara insem iyi olurdu diyorum ama bakalım inş. artık.inerim biraz spor yapiyorum zaten ee birde kızım ecrinin kosturmalarina eslik edince biraz zayıflarim saniirm:))).aslında etrafımdakıler böyle daha iyi oldugumu söylüyorllar amma bence biraz daha vermem gereken yaglar var:))) Gulsencim, bence sen idealsindir suan.gayet iyisindir:)) ama dogru herkesin zayıflamak için müdallelerini görünce insanda hırs oluyor.:dance:
yanlıs anlatmayayım. 1 limonu 4e bölüyoruzya. ben 3 parca limon attım yani.hamile kalmadan önce 56 kgdim.herkes iyi diyor amma ben aynaya baktıgımda hala vermem gereken kg var diye dusunuyorum. ve birde önceki kilomla kıyaslayınca ah cekiyorum sadece:roflol:cok deyil 4-5 kg daha .niyetim eski kgma dusmek degıl ama işte .zaten diyet programımı uygulamaya basladım.ek olarak cay spor derken bakalım ne olacak :bbo:durmayalım bencede hayat diyetlerle geciyor.helede cok cabuk kilo alan insanlar isek.mesela ben gibi delikafadulden
gulsencım benle ilgilenip yazılarıma cevap verdigin cok tesekkür ederim sana.bol neşeli günler diliyorum arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?